Алисия: Не всичко върви по мед и масло в живота ми

Алисия се снима с умопомрачителна руса перука, след което смени още няколко визии за атрактивна фотосесия за списание ОК!

Обратно в новината

Коментари - Алисия: Не всичко върви по мед и масло в живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne zlobey i ne zavijdam no iskam da znam kolko pla6ta majat i na tay da e ve4no po koritzite i da y gledame vinagi se znae 4e nubavite kru6i gi ydat svinete taka e s valeri kade y nameri tay 4e otgore bila krasavitza ujas i bezumie v darjavata

Ох, омръзна ми да чета все за тези фолк певици, до вчера няма два лева за рейс, но днес ми се фукат с тоалети на известни дизайнери. Пази боже сляпо да прогледа...

Пожелавам на цялото семейство здраве ,успех и топлинка,имаш чудестна и истинска майка много я обичам . Ася уверена съм,че всеки човек,има своето точно определено място в живота и това си ти открита книга,но много завист ,много злоба от комплексирани , малки Валери най- готин син да ти жив и здрав ,много сладък обичам Виииииииииииии......

и на всичкото отгоре представете си моля, че тя е модна икона.........хаха

napravi si magazin i prodavaj tova 6te te napravi 6tastliva

Кво злобеете бе хора ами постигнете и вие това което е постигнала тя.Да ама не можете нали и това ви изкарва извън контрол от яд и злоба. Престанете да злобеете срещу успелите хора и си вдигнете малко тлъстите задници и направете и вие нещо! Тая злоба ще ви съсибе бе хора, осъзнайте се малко къде се намирате.

хайде вече стига с тия фолк-боклуци

Тая дали си представя какво му е на обикновенния човек в БГ който никога няма и да види мед и масло

eto tova se kazva novina

Da ti imam problemite love !

wow kolk0 si grozna ..i kvi sa tia skuli det si si implantirala Restiline ..ama mn mn zle izglezda6

НЕ коментирам нито визията и', нито гласа и', нито стила и'. Така разбира, така живее. Но ако аз бях фолкпевачка, а мъжът ми - футболист, нямаше да считам, че има с какво да се гордея. Бих се скрила вдън гори тилилейски от срам, че ние двамата с него за нищо друго не сме годни...

Останах за пореден път много неприятно изненадана от това ,което пишете.А сте млади хора,личи си по написаното.Типично по нашенски.Защо я мразите.Може и да не изпитвате симпатия,но ако бяхте по-интелигентни, просто щяхте да премълчите..Вие явно и завиждате, и то е очевидно.Аз не познавам Алисия ,имам само впечатления от някакакво участие.,може би по нова телевизия се включи в благотворително шоу.Впечатленията са ми повече от добри.Тя нито се показа проста , както пишете, нито злобна.Държа се много добреПоказа съпричастност към децата в неравностойно положение.Така че млади хора засрамете се.Ставате жалки в очите на онези ,които четат написаното от вас.

Да пази Бог да те оплюе българин...

Ужас! Защо медиите ни занимават с умствените напъни на полуграмотни хора, които на всичко отгоре са и супер скучни! Ма кой се интересува от Алисия? Разбрахме, че навремето е практикувала най-древия занаят, еми ок, нейна си работа, всеки си решава. Разбрахме, че родила дете на някакъв футболист, също няма лошо, раждаемостта трябва да се поддържа. Ама от тук нататък, да ми я пробутвате из медиите, като някакъв пример за подражание едва ли не, хайде моля! Няма нужда да й слушаме фукането и лъжите! Най-ужасното нещо е простащина съчетана с нахалство!

Много сте неискрен и допускам,че не сте никакъв адвокат.Това,което момичето казва е толкова истинско,валидно за голяма част работещи жени.Думите й са точни и не виждам от къде съдите,че няма мозък!Не я гони звездомания,но за съжаление откровеността по нашите ширини не се възприема като такава.

Редакцията на този сайт е съставена изцяло от малоумници и мърляци-една шайка малоумници, слабоинтелигентни персони,които с най-голямо удоволствие бих пратил в урановите мини.

Все ми е тая за Алисия, но ми е чудно това за бурите и катаклизмите. някога да се е чудила как да изкара от заплата до аванс и кое по-напред да купи за детето си?

Абе, мърляци от сайта ДИР.бг, защо не публикувате коментарите ми бе, клошари нещастни? Миндили грозни.

Иии какво като и гледа майка и децата? Вашите майки като че ли не правят същото, докато вие търчите да блъскате на работа. Просто завиждате, защото НЕЙНАТА работа и носи доста повече пари от вашата.

Грешка! За мнозина нейният живот е прекрасен? Как ви се вижда живот с мозък в тиквата,който има коефициент на интелигентност под абсолютната нула,с просташка визия,грозна от където и да я погледнеш. Била известна и имала някой лев-голяма работа. Пак съветвам тези, които и завиждат-не и завиждайте,нейната не е лесна с този мисирчи акъл.Напротив-доста е трудно да ставаш постоянно за резил с глупавите си изказвания.

Чудя се защо е тази злоба? Алисия може да не е много умна, много способна, но е човек, като всички нас. Похвално е това, че държи на семейството си и се държи достойно. Не харесвам тази музика, този тип визия, но желая късмет на нея и семейството и.

който я плюва е злобар стига злоба бе гадняри

awe, te vsi4ki sa ednakvi. az otna4alo ne razbrah sq tfa alisiq ili lady b e!!!! :D

idioti.nopedfmv

Алисия е страхотна мацка,каквото и да си говорим. Не съм нейна фенка, но жената има стил и финес, и това се вижда!!! Пожелавам й много успехи занапред и да продължава да се бори, за да е на върха- за хората, които я обичат!:)

Тази каква кариера я гони?Какво семейство и се привижда?Чуди се как да задържи 10 години по-младия си мъж,а седнала тука да ми се прави на много преуспяла и с добро семейство.Чудя се кой се опитва да заблуди-нас или себе си?

Не ни натрапвайте посредствена фалшиво пееща фолкпевачица която освен да забременне и роди от български футболист с цел да се подсигури нищо друго не е свършила

Довечера ще й скъсъм умопомрачителната перука.

абе кви са тия новини-алисия и т.н.стиг простоти баш през лятото някой го интересува на алисията дертовете.Ох тя можела да спи-какъв кошмар!Как ще спи като не знае нейния Резервен футболист къде си го е пъхнал-у Златото на зЛАТКА -ПАТКА ИЛИ ДУРГАДЕ! КАКЪВ КОШМАР!

Е ся валерчо скамейката като прочете какви ги е блещила пак ще й насини мутрата.

за какво семейство говори, като Божинов не и е семейство, детето - при майка и, а кариерата - на повикване, защото това мяучене не е пеене

не слушам тази музика, но се опитвам да следя развитието на жанра, доколкото мога,Алисия ми прави впечатление с желанието и страранието си да става по-положителна и във визия, и в поведение, и с мярката, която успява да сложи в изказванията си - старае се жената относно съпруга й - дали изневерява, незнам, но я някой от всички нас да сложи ръка на сърцето и да каже, че никога не е изневерил..., не се смейте за това, което и вие правите

Каква кариера, като песните и са отврът, а визията като на проститутка.Но виж самочувствие не и липсва.Според мен тя тотално деградира като личност.Но най-важното е да се справи като майка, защото БОГ за това ще и търси отговорност.

Много е сладка! Желая и успех!

С коя част на тялото направи кариера бе моме?

mi 4e berbatov izneverqva li na priqtelkata si tq sq e bremenna i bqha na slan4ev brqg bqhme v edin i sa6ti hotel i izglejdaha mnogo 6tastlivi.

dosta napred drapna,alisiq,ve4e pove4e mi haresva,obli4a se kato mlada dama,a ne kato prostitutka.

ебаси критериите за красота !

Че на кой живота е песен. Различията са от финансов аспект.

е то е обществена тайна , че той и изневерява , все пак е футболист , кой от тях не изневерява , както и да е , но тя едва ли ще го зареже дори и с очите си да го е видяла с друга , все пак е богат , млад , известен , аааа тя момиче от вакарел не че е нещо обидно но все пак си е никоя , но съдбата и късмета са и се усмихнали на точното място по точното време : )

Майка й гледа детето постоянно - за какво съчетаване на кариери и семейство говори Ася? Вярно, има бол пари и ако майка й не го гледаше, сигурно това щеше да върши някоя детегледачка. Но детето почти не познава майка си. То пък една майка.... И то пък една певческа кариера! Да пази Господ!

Elementarna chalga prostachka. Osven che rodi ot futbolist, s kakvo drugo moje da se pohvali....tipichno! Obchti prikazki i daje da govori ne ia biva! Dobre che ne moje da se chue na kakyv dialect govori....vsiaka selianka stana chalga pevica i izvedlyj im porasva rabotata, kato se podlojat na futbolist ili parvia zatlystial mafiot s pari.

Тая пача пък какъв друг живот иска, като е куха на лейка и може да бъде баба на мъжа си.Понеже никой не се интересува от нея не спира да прави фотосесии за които си плаща и да дава пак платени интервюта, щото не може да се примири, че е никоя.

Мисля, че Валери не е този тип и едва ли ще и изневерява. За него не се говори и пише. Виж ако е Кристиано Роналдо, че дори и Белбатов нещата съвсем не са такиве

съгласна съм с METAl forever

Po skoro po vazelin i sperma.

То пък една кариера.........