Топ моделът Гея Антонова: Българката да си знае цената!

"Ще се радвам, ако младата българка си знае цената... Макар и стара, поговорката, че "Хубавата стока е скъпа", все още е актуална" - заявява топ моделът Гея Антонова в интервю за az-jenata.com.

Обратно в новината

Коментари - Топ моделът Гея Антонова: Българката да си знае цената! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно красиво момиче, а вие сте гнусни хейтъри!!!

Оооо,много е хубава !И не е задължително да се злослови !

Тази Гея не е никакъв топ модел - едно обикновено момиче, което се показва. А всичко, което казва се знае, не е нейно откритие. Как може това да новина? Явно на йурналистите като им дадеш малко пари пишат какво ли не. Та това си е срам за българската журналистика!

да ти се връща мамицата ти

И на теб, и на теб - с все сила:)

какво е това име бе

Името Гея, означава Земя и не ми е ясно защо на някои им се присира от това!Явно имат слаб стомах...Както винаги и само тук има хора, които си умират от кеф да си избиват жалките комплекси и да си съчиняват небивалици за който и да било.Гея е едно красиво, умно, чаровно и интелигентно момиче на 19 години, което в живота ще постигне успехи, но не там където на много от вас ви се иска и не по начина по който на вас ви се ще, щото сте жалки и жлъчни, което не ви прави чест!Майната ви!

Типично по български нещастните комплексари търсят удовлетворение оплювайки личности, за които нямат и бегла представа какво представляват всъщност. Толкова заклиширано звучите - проститутка, цени, мозъчен потенциал за всеки модел - едно и също, без да си имате и идея за какво става въпрос. Абсолютно подкрепям горното мнение: Лисицата , като не могла да достигне гроздето казала , че е кисело...

май и за нея, е изненада, че я спрягат за топ модел.Прочетох мнението и по темата в блога и: http://mravkataz.blo

е тя значи от 11 годишна е започнала да се готви :))))

Ех какви сте нежни душици. Всички сте като облъчени от медиите, но в това няма нищо необичайно, това е синдрома на информационното поколение. А минавало ли ви е през пилешките мозъчета че това може да е свободно съчинение на някой пресъхнал писар. А някой може ли да ми даде точни критерии за топмодел?

мисля, 4е само хората ,които не са излизали от българия определят българката като продажна жена . или такива ,които живеят в 4ужбина ,но не виждат по дале4 от носа си. по принцип всяка даржава си има стока, която се продава. току що се върнах от африка, където пожелах да ме заведат на кабаре. там беше пълно с холандски туристки, които съвсем открито се продаваха на туристи с пари. първо трябваше да танцуват бели данс (кю4ек) и ако някой я хареса я вика на масата си. имаше водещ, който организираше нещата. англи4анките също са много ал4ни.

цените ги знаят най-добре Хр.Сирако и Коко Динев.

Хубаво е момичето.

Поредната проститутка на небосклона, която се опитва да мине за почтена...Всъщност каква е разликаата между неяя и посестримите й от Околовръстното на София? Може би само в годините и мууцунката...

До Miro, преди 6-7г. Гея е била на 11год. Най-много да си сънувал, педофил....

Е това на нищо не прилича, егати балканския ПР измислен. Какъв топ модел, какви 5 лв? На кое отгоре, на кинта и половина с вдигнати ръце, не особено красивата муцка и полу-аматьорските снимки? Защо пишете такива глупости? Истинските модели-българки са не повече от десетина, повечето от тях живеят и работят в чужбина и определено не дават измислени интервюта за жалките жълти изданийца. И изглеждат по съвсем различен начин... Спрете се малко с тия словесни полюции и троглодитски, провинциален и комплексарски ПР, комично е... В момента няколко човека, всичките работещи в този бизнес, се смеем с глас на горния шедьовър на журналистическата мисъл. Топ модел, как ли пък не... Къде й е букът, къде са й (поне) едиториълите в списанията.... Жалка работа.

Neinata fotosesiq ne e napravena kato horata.Naprimer na 3-tata snimka otgore nadoly,koqto e 4erno-bqla,a tq e s razkop4an cql banski,za6to taka se darpa ot maja zad garba si,4e 4ak i sbar4ila vejdi?Kakvo 6te i napravi majat?Shte q iznasili li?

Лисицата , като не могла да достигне гроздето казала , че е кисело... Много си жалък!

Абе да си знае цената, ама то търсенето и предлагането са свързани. В тая финансова криза повече от 50 лв. не давам. И аз харесвам красиви жени, ама като се окаже куха в главата и дърво в леглото - язък и за хубостта.

Здравейте, аз като независим порно продуцент(работещ изцяло за чужбина) ще си позволя малък коментар.За моят бранш става-там има вечен глад за нови лица,Разбира се едно-две посещения при пластик ще са и от полза.Но за реклама има доста проблеми.На първо място бих изтъкнал липсата на своя идентичност(излъчван и специфичен чар).Това автоматически я оставя да работи на местното поприще(може би с малко изключения).Лицето-и доста черти, различни от правилните пропорции(някои дори доста).Може би с малко по мекофокусен обектив бива( с такива снимат баба ЛИли). Освен дюстабана за тялото имам и други забележки(доста мускулна маса, в резултат на постоянен фитнес или друг силно натоварващ спорт може би).Издава липса на профи инструктор.Между другото много слаба работа на фотографите( с изкл. на 2-3).Някои снимки все едно са от сайт за запознанства. Аз разбирам целта на преминалия конкурс, но аз притежавам албуми със снимки на ММ и смея да кажа, че не може да има втора като нея.А аз много ценя женската красота. Не знам за псевдо философските изцепки на девойката, но наистина и предстои сериозна обиколка в покоите на доста перверзни хора от рекламният бранш.хубавото е , че вероятно вече знае за какво става дума.Но това е лична тема-по добре да не я засягам. Вместо заключение-момиче с не лоша визия имащо бъдеще с променлив успех( по-голяям в моят бранш).Желая и все пак успех!

Боже,Боже,от къде тази злоба в тези Български мъже,знаят само да злословят,тези били по красиви от онези,а никой не си даде сметка за Българката ,за колко неща се грижи сама,включително да обгрижва мъжа си ,къде е мястото на бг мъж тогава?

Защо устата и е 3 номера по-голяма? И свързано ли е това с цената? Или само с възможностите. А като чуя за някоя учеща PR и ми призлява.

ako edna jena kaje,4e si znae cenata, zna4i ve4e q e obqvqvala...

Браво, страхотна мацка и си личи, че не е с нашенската типична хубост - 3кг силикон и нищо в главата. Тва момиче е яко и като визия и като стил, а явно и като интелект. Браво. Взимайте пример от такива, а не се водете по чалгомодата ...

Ауууу, какви сте злобари. Всички вие нали сте красиви и умни и паричките ви падат ей така от небето.

Много грим...хубамвите жени трябва да са хубави без всякакъв грим... Те като се намацотят, всички изглеждат еднакво

На някои снимки прилича малко на Уинона Райдър. Лошото е, че българката в наши дни е известна по света като лицето на проституцията.

Браво! Универсална е! Желая и успех!

именно защото нашенки си знаят цената се прославиха с лошо

Значи:бил съм гадже с нея преди около 6-7 години и няма да ви напиша какви неща прави,защото ще ме цензурират.Гея,не се прави на светица,защото те познаваме.

Много си красива, имаш стил и класа! Жена ти го казва:)

Нищо особено като коментари от нейна страна, подсказва посредствен потенциал с големи парични амбиции!Заявка че ще мине през леглата на известна част от столичния хайлайф,но.. след това ще разбере че цената си има своя цена, имиджа и още от сега е под съмнение!...))Урок:к не знаеш какво д кажеш, покажи тялото си и толкоз,по-добре си мълчи че веднага лъха потенциала ти, която манекенка се е разговорила, тя не се е изложила!

Ami ima dosta po-krasivi jeni ot bulgarkite - ogledaite se po slavianskite nacii. I ne sa komersialni tolkova kakto tupite bulgarki.

te bulgarkite samo cenovo se opredelyat, zashtoto sa prodajni i tupi selyanki

Щом мисли за себе си като стока, значи вече е на пазара. Тогава е излишно да се бори да доказва че е учена жена. Умната българка се държи порядъчно преди и след брака. Тази е хубава но не е достатъчно хитра, за да се прави на умна.

Красавица!!!!!!!!!!!

Много готина мацка!!!

da, ot 50 do 200 lv. na chas!:)

красиво момиче :)

Не е лоша.

Цените при българките варират от 50 до 100лв. за час,известните,с който се случват инциндетни събличания(Андреа,Га и др.),вземат по повече.А пък тези дето се сетиха да проституират в Европа и света вземат даже повече.

като и видя името и ми се присира. верно че трябва да си знае цената, а не да се продавате на мутри и политици.

И ние я знаем...

мъжът на втората снимка - кой ли е? :-)

тая топмодел ли е или само пародия?