Светският елит се събра на изискано лятно парти

Братя Диневи събраха на парти в Свети Влас политическия и светски елит на страната.

Обратно в новината

Коментари - Светският елит се събра на изискано лятно парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abe jiveeeiat si jivota dinevi 100 godini da varviat nazad ne mojem da gi stignem..smeniat si jenite i kolite kogato si pojelaiat

Искрено се забавлявам с този елит. Циркът трева да пасе - погледнете начин на обличане, физиономии и поведение - тргедия. Смес от официално, модерано и ежедневно обличане - напълно несъвместими, но какво да се прави - съветска мода.Н е проумявам тези хора, защо не си купят по едно огледало да се видят в него ...

Всички са за бат,Бойко

Всички са за бат,Бойко-само той ще ги оправи!

Не половината-всички

Бате Бойко, улесняват те много като се събират на едно място.Не се налага да мислиш с кои да започнеш. Те са!

Елит за чудо и приказ! Нема що! Като им чета имената всичките са потомци на стари български болярски родове или поне английски лордове седмо поколение. Да е..а тоя елит да е..а! Липсата на възпитание, обноски и образование обикновенно се компенсира с показност и позьорство. Това не е било никакво елитно седемстеменно партъ, а чист селски панаир с всичките му атрибути, чалга, фокусници, крадци и мошенници. Само Евгени Минчев им е липсвал да довърши картината. Как ли са го пропуснали? Сигурно е много обиден, че е пренебрегнат. Срамота е, че не е поканена VIP клюкарката, та да отрази достойно такова великосветско събитие, вълнуващо цяла България. Мизерни селски нещастници!

Братята може да се правят за мангизлии, но лесно спечелените пари се харчат и лесно.В момента са много на тясно, нямат свободни пари, освен непродадени апартаменти.Но копувачи за тези апартаменти трудно се намират.Така, че очаквайте скоро развръзката с тези персони.Тогава тези долнопробни кьорсофраджии от т.нар. елит, ще се изпарят до един и ще забравят, че някога са ги познавали.Шогава и самите им бодигарди ще се разбягат, а някои може да им видят и сметката.Всичко се случва в тази страна за парички.Помнете, че това е вятър пропаганда.Бизнесът знае с какво разполагат и какво могат.И също така и руските им приятели сме наясно.Човек трябва да харчи с мярка защото времената са вече други.Идват големите фалити, а при тях са на прага.

Остави ги тези, които завиждат. Ами, я кажи, децата ти (ако имаш такива) като ги гледат тези баровци, те ли ще им бъдат примера? Те поне да бяха баровци,т .е. да се държат като бели хора, а то от парвенющина да се сетиш за всички онези, които са се изказал нелицеприятно за човешкия род...

какво прави на партито румен петков? И тои е към елита,ами божидар димитров,соломон паси и др. Всичките трябва да се проверят за злоупотреби, участие в корупционни схеми и т.н. Ще доиде и тяхния ред рано или късно.Ще останат в съзнанието на хората като крадци ит.н. А това не е малко.

какво прави на партито румен петков? И тои е към елита,ами божидар димитров,соломон паси и др. Всичките трябва да се проверят за злоупотреби, участие в корупционни схеми и т.н. Ще доиде и тяхния ред рано или късно.Ще останат в съзнанието на хората като крадци ит.н. А това не е малко.

Draifa mi se....

iren e super stilna i gotina,ostanalite lahat na ki4,osobeno s tezi rokli,s ednakav cvqt-koral,skukaaaaa

Miss Dior respekt madam!Mnogo to4no kazano.

Тая пасмина изискана да прочете Алековото- Пази , Боже, сляпо да прогледа Какво показват - простотия и комплекси !!

Не стига че са заграбили по незвестни пътища много повече пари отколкото заслужават, ами и държат да ми навират в лицето къде са ходили да си гледат кефа. Аре бегайте отттука, че така почват революциите.

Наистина двамата братя приличат на смутени келнери, хванати да бавят поръчките хахахаха. А пиарите на Дуневи описват всичко като в чалга вестник-простовато и дума по дума, сакън някой да не се е прочел.

.........eeeeeeeee, ne, mnogo sa grozni, 4estno! Alou, dajte neshto fresh, stiga s t e zi kolbasari i kompanionki - v Cyrvulandiq ima i hiubavi hora ;)

TO, KYDE GO VIJDATE TOZI ELIT???.............

Малеее, какъв елит се е навъдил у нас! Наистина сме Абсурдистан! Голяма част от присъстващите на партито би трябвало да търкат наровете.

Momchetata sa mnogo inteligentni, stiga ste zloslovili kato ne gi poznavate

hihihi partito beshe pove4e ot hubavo, no golqma 4ast ot gostite ne bqha spazili dreskoda. Bratq Dinevi biaha mnogo dobre oble4eni, kato ne razbirate ne pishete gluposti.

нямате ли друга работа,освен да оплювате братята?гледай те себе си,че нямате пари,а те иммат и си ги харчат както си могат /

ПАЛАЧОВЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ! ! !

И аз мисля,че братята приличат на келнери,не преодоляха тоя вкус към бялото,естествено в комбинация с черно.Милите гонят 50 години,ама нейсе бяло,а като съчетаят черно сако на едро райе с бяла риза на огромни цветя,с огромни колани,задължителна папионка и напрово .......Един съвет към тях-малко по-стилни и мъжки цветове,без тежки колани и токи,и моля без огромни цветя,знаем,че имате,но не обличайте всичко за една вечер,нали ще си спретнете още бели партита :)

да им имам елита

изискано парти за изискани хора.големи и честни строители -с голяма охрана. от кого се пазят?на кого посегнаха ?те си знаят.спете спокойно и се веселете !

ДАНС не бяха ли и те поканени?

i tva ako e elita na bg ...ebasi darjavata.grupa biv6i seliani i prodava4ki v magazin elit.jalko mnogo jalko

Повечето като че ли са тръгнали на нощен чалга клуб с тези възкъси роклички, тези с дългите пък малко са се пооляли с кича. Мен лично само съпругата на Мартин Захариев ми хареса как е облечена като за нещо наречено изискано лятно парти.

не не не ,това не е елит . това е каталожна търговия на долни ,прости и наточени с евтини парцалки ПРОСТИт/п/утки

Ei hora stiga s taq zloba i zavist,horata si imat pari4ki i si giveqt dobre !Za6to pak da ne si napravqt party?Izkarali sa si pari4ki demonstrirat si gi !

Кучетата си лаят, керванът си върви..

БРАТЯТА СА КАТО КЕЛНЕРИ ХАХАХАХАХАА

Тези цървули какво демонстрират с грандиозните си партита. Преди 15-20 години са били първи гларуси простаци на плажа в селото, сега големите строители и баровци. Плявата още им е по дрехите, а те сервират 7 степено меню. Направиха едно яхтено пристанище и решиха, че Св.Влас прилича на Монако. Отвсякъде си е село, да не говорим за главната улица и парцалите които предлагат в магазинчетата. За гостите им нямам просто коментар,бившата сервитьорк и настояща банкерка Петя Славова с тази къса пола се е взела за девойка, а колената и са като водомери. Ако това е елита на Балгария , Господ да ни е на помощ.

Пфууууууууу.....

Чудничко! Простаците на България на куп!

Shto za ELIT e tova ? Ghalko, ako schitate,che te opredeljat Bagaria. Pone ne go pishete, ta da se izlagate, osobeno v uslovia na kriza.

Съгласна съм с Тара :) Много насериозно се взеха тия двамата олигофрени- иначе се облекли като келнери ... ама нищо - ние сме свикнали с безвкусицата при богатите ХАХАХАХАХАа

Щях да каже нещо, но.....няма смисъл. Тези хора нямат срам. Всички си бъркат по дупките един друг и са навързани като агнешки черва. Така че, не се надявайте някой от тях да си получи заслуженото. Ние ще си пишем по форумите, а те ще си живуркат като бейове пред очите ни.

Сега министъра си напълни портфейла. Италианеца на Онтева се е облякъл като мафиот. Сигурно е бил и въоръжен като такъв. Проститутките на Берлусконовото парти бяха облечени по- стилно от тези.

Масата на красTавиците !!!

затова ли не изплащат заплатите на служителите си?

ухааа Ирен Онтева цепи мрака !

Струва ми се, че единственото изискано нещо на партито е била трапезата, от която е похапнал политическия и светски елит.

Седемстепенни мошеници, това са т. нар. VIP! Нямат срам, нито морал!

maikooo mnogo sa smeshni a toq futbolista ot cska i jena mu sa mi mnogo smeshni tolkova sa naduti i napereni a petq slavova e nai jalkata gledka tam

Това ако е елитът, аз съм начело значи...Вместо да се хванат да свършат нещо полезно, демонстрират пир по време на...криза. Как да уважаваш такъв Елит? Барабар министрите с престъпниците. И дядо ви владика и той изпедепцан. Логично е, всъщност, той открай време е почитател на безплатната манджа, пък тука и седемстепенна била... Пази Боже!

Нали бат Бойко щеше да унищожи мафията кво прави на това събитие Божидар Димитров?

Диневи сигурно са се изръсили 2-3 хил.лева за един купон - колкото една сватба!