С емоции и парти настроение премина Spirit Of Burgas

Под знака на много емоции и парти настроение премина второто поред издание на фестивала Spirit Of Burgas.

Обратно в новината

Коментари - С емоции и парти настроение премина Spirit Of Burgas | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушай какво умнико, да ти обясня някои неща.....Първо, да започна от факта, че този канал, който ти цитираш и всичко свързано с него е доста далеч от моите музикални и културни предпочитания. Второ - за твоя изненада съм бургазлийка и съм щастлива от този факт. Трето - точно вие, разни пришълци превърнахте града ни за отрицателно време в нещо средно между бунище и гето, и четвърто, искаше ми се да се позабавлявам на феста, защото идеята по принцип е много добра, НО......предпочетох да послушам здравия си и неопиянен разум и да пропусна. Защо ли, ами установих , че нямам място там....95% от присъстващите т.н. фенове сигурно въобще не помнят къде са били, защото бяха умрели часове преди началото на феста. Толкова деградирали типове на едно място не бях виждала! Буквално се спъвахме в тях, търкаляха се сред купища бутилки, отъпкаха, оповръщаха и опикаха цялата Морска градина...много са беше гнусно! Та ...ако на теб ти харесва тази картинка....ок, на мен НЕ. И проблема не е, че има такъв фест, напротив...готино е и адмирации за Общината, но .....хората.....мноо зле...материла, капиш???

Едно много красиво и мило момиче зад мен преди концерта каза да внимаваме какво си пожелаваме,защото може да се сбъдне...Тривиални думи, но като погледнах към всичките хора зад мен се замислих колко хора могат да си пожелаят едно и също нещо и да имат едни същи мечти...Концерта си беше само за фенове и за хора, които мислят за Фейт Ноу Мор като за част от живота им. За мен те са създали музиката, която беше винаги до мен! Чакам ги точно 20 години! Да, прекрасната непозната беше права - мечтите се сбъдват! Тя дори се снима с мен, без дори да ме познава...явно еуфорията бе обзела всички ни. Беше незабравимо!

Едно много красиво и мило момиче зад мен преди концерта каза да внимаваме какво си пожелаваме,защото може да се сбъдне...Тривиални думи, но като погледнах към всичките хора зад мен се замислих колко хора могат да си пожелаят едно и също нещо и да имат едни същи мечти...Концерта си беше само за фенове и за хора, които мислят за Фейт Ноу Мор като за част от живота им. За мен те са създали музиката, която беше винаги до мен! Чакам ги точно 20 години! Да, прекрасната непозната беше права - мечтите се сбъдват! Тя дори се снима с мен, без дори да ме познава...явно еуфорията бе обзела всички ни. Беше незабравимо!

На всички които имат претенции към фестивала ще им кажа само да си седят по селата и да оставят нормалните хора от Бургас,България и цяла Европа да купонясват!Никой не ви е карал насила да си оставите рахатлъка на село и да идвате да живеете при нас!

В Бургас освен курви имало и фестче някакво.. Бравос!

аз па влезох в 11 без 10 в петък и не чаках изобщо! направо си минах, сложиха ми гривната и тва беше, но чух че в 10 е било лудница. иначе за бара - тоя на Main stage беше наистина мноо зле - чакаше се 30-40 мин, и кОлата свърши почти веднага, за разлика от останалите барове - нито чакаш, нито свършва количеството. Иначе най-силната вечер поне за мен беше последната ! Разглобих се и на Уил, и на The Crystal, и на Ranieri...изобщо култово изтрещяване ;) Дано следващата година да е с поне толкова големи имена, колкто бяха през тази...

за справка на последния коментар, спирит оф шит не го знаят никъде в европа, провери си информацията... адски жалък фестивал с турбо неопределено насока... уж щеше да е електронна музика, сега го обърнаха на рок и латино и то некви ебати старите имена... не че са малки артисти, просто за 2ро издание и с парите от 1то можеха да направят страшен купон... а се оказа че миналогодишните изпълнители бяха по ок... българска работа...

Не бъдете черногледи! Имайте предвид следното: 1. Фестивалът се организира едва за втори път. 2. В България сме. Не се отделят толкова пари за културни мероприятия и нямаме толкова опит в това. Фактът, че фестивалът го има и че вече втора година се организира, трябва саво да ни радва и да ни насърчава да го посещаваме. Все пак е БЪЛГАРСКИ фестивал, а и беше доста напред в класацията за европейски фестивали. Гледайте положително на нещата, радвайте се на музиката, насляждавайте се на лятото и морето, пийте по 1 питие ! Животът не е вечен, задвйте му се овреме! Поздрави на Бургас и организаторите, поздрави на всички, които бяха там и се изкефиха!

Виж к'во, казах ти проблема си е твой, ти си прецаканата, щом един човек дава власт на неща от рода колко му била далече тоалетната и от къде да си вземе за пиене, и как неква щяла да се издрайфа върху теб и ти си била на ЕЙ СИ ДИ СИ в Амстердам!?!?!?Срам. гаджето ти е пич, който си пада по подобна музика, а ти не особено, ама от нема и къде требва да го придружаваш.Познах ли!?Така че сори ама, просто другия път пробвай с Лили Иванова, там никой нема да ти драйфа от горе, места бол, и най-мирно и тихо ще си гледаш спектакъла ;-) Поне няма да си ядосана като сега , а щастлива ;-)

Еми FNM свириха и в Букурещ, защо не отидохте там да ги гледате та всичко да ви е на ниво. Втората вечер например нямаше тълпи пред входа, но това никой не го споменава. Който беше отишъл да се забавлява го направи, а мрънкащите се надявам да не ги видя догодина. Между другото по-големи селяни от псуващите и викащите пред входа не бях виждал, а те сякаш идваха от по-съвременните градове.

Вярно имше калабалък на влизане в петък,но като цяло всичко беше ок, Faith махаха глави. Колкото до боклука,на сутринта всичко беше изчистено. За справка на невежите и недоволните Spirit of Burgas е в топ 5 на най-добрите фестивали на открито в цяла Европа

Ама ако е чалга-фест ще припнете с радост и главата няма да ви боли!

До анонимния дето е писал до разочарована: не съм чакала до последния момент да си взема билет!Имах такъв закупен тридневен пас от поне 1 месец предварително! Но независимо от всичко, пак трябваше да се редя да чакам на поне 3 опашки, за да вляза, защото например като ми дойде реда на едната опашка ми казаха, че ТУК не се чакало с 3-дневните пасове, а трябвало да отида на една друга опашка на майната си, защото видите ли нямало гривни за 3дневния пас, а имали само за еднодневни! Освен това не съм от бургас и ми се налагаше да пътувам, за да бъда навреме (бях малко преди началото от пред, но не успях поне 2 часа да вляза)....Не съм търсила кусури - напротив, но в крайна сметка не съм отишла за да се натискам изм/у пияни, дрогирани и вмирисани хора. На Фейт ноу мор бях в началото отпред, но след като едно момиче почти не се издрайфа отгоре ми, а още 50 човека ме блъскаха брутално, нямаше какво друго да напраея освен да се оттгеля назад...и въобще. Само за сравнение, ще дам че в амстердам бях на ей си ди си на концерт, където присъстваха 120 000 души (!!!) и влязох за 10 мин и за толкова излязох. След като на теб ти е кеф да си в лайна и свинщина - ок!

Ходих на фестивала за втори път след минарата година. На втората вечер си се влизаше без никакви проблеми, не знам как е било в Петък, на при положение че ставав въпрос за FNM, още повече след години отъствие, мисля че човек трябва да е поне 3 часа по-рано. Иначе организацията беше ОК, в сравнение с миналата година фестивалът беше доста по-добре - и откъм охрана, и откъм барове, храна и т.н. Звукът на главната сцена беше много добър, може би осветлението не беше от най-богатите на беше добре. Относно чакането за пиене- просто ходех на бара не ДО сцената, а 50м по-назад и ми отнемаше 10 минути с ходенето до тоалетната :-) Така че - дерзайте, драги организатори, получава ви се. Слез тазгодишния успех, дано догодина да има още повече добри групи. А и доста хора разбраха не само, че има град Бургас, а и вече знаят къде е на картата. Успех на фестивала и за вбъдеще !

Аз се забавлявах яко наистина. Почаках малко повече до като вляза но това не ми помрачи настроението, както и тълпата от народ пред Туборг също.В крайна сметка отидох на фестивал, а не на театър :-) Пък и отидох да се забавлявам и истински се забавлявах.Благодаря ви Бургас.Благодаря и на вашия кмет.Беше супер.И между другото отдавна не бях ходила в Бургас.Града толкова много се е променил и толкова красив е станал.Браво.

Добре ве майна, земете си го в центъра на Пловдив. И пет лева отгоре ще ви дам.

Ало организаторите отидете поне на един фестивал в чужбина, даже в Румъния се правят истински фестивали а не пародии като миналия уикенд...

Разочарована така е, като чакаш последния момент да влезеш, толкова ли си малоумна това са Фейт есетсвено 4е ще има тълпа от фенове и ако искаш да влезеш на време трябва да отидеш от рано, а не в последния момент както направиха повечето фенове и после реват пред камери.Ти когато отиваш да си купуваш билет за самолет в последния момент ли отиваш, много ясно 4е не.За това се сърди на себе си.Звука от електронната сцена си го чувала - защото както ти казах си 4акала последния момент и сигурно си гледала Фейт на 10 метра от електронната сцена.За бира също не се е чакало 30 мин. Явно човек или отива да се забавлява или да търси негативи.Ти определено си била от вторите.Проблема си е твой, за мен си една тъпа шматка, която вместо да се кефи на бандите стои и се цупи типична БГ п.....ка , па да беше отишла на Слави.

Вие бургазлий сте страшно тъпи и задрастени.На тоя фестивал надали имаше повече от 100 души от Бургас.Вечно недоволствате.Не стига че в града ви се прави подобно нещо, различно като култура от долнопробната музика на Планета, носи толкова приходи за града ви - хотели, заведения, таксита и кво ли още не.И пак недоволни.Да го преместим тогава в някой по-съвременен град.Очевидно селянията в Бургас е пълна!

вопиющо тъп фест, някой въобще ходил ли е на фест в чужбина,за да му светне за какво става въпрос

Абсолютна мръсотия настана на плажа, нямате си и представа колко пияни и дрогирани фенове се клатиха пред сцените, каквато и жица да им свиреха....Музиката беше под всяка критика, т.е. стърженето....далеч е това от музика.....

фестивала беше ужасен, няма да стъпя повече там, изложихте ни с тая малка смешна сцена и отвратителния звек на Фейт!!!!!

да, време е да намерят сцена, отдалечена от града.все пак децибелите са доста над допустимите, а има и хора, които по това време на годината работят.да не говорим за децата и хората, които трябва да спят редовно.

А аз днес съм с главоболие, понеже три вечери подред не можах да се наспя от шума който вдигаха на плажа. Ако някъде се прави гражданска подписка ПРОТИВ ноя тъп фестивал бройте ме и мане, макар че с всичките пари които носи едва ли някой го е грижа за съня на бургазлии.

naj-gadost e toia Spirit - kvo go reklamirate tolkoz - kolko vi platiha da razduvate taia tapnia i idiotstina

Беше много яко.Браво.Дано другата година има и някоя рап група!!!!

защо лъжат така не мога да разбера! организацията беше под всякаква критика; час и половина най-малко докато влезеш и то не заради мерки за сигурност (мен лично не ме провериха на нито един от многото портали), защо не дадете кадри от освиркванията на тълпите от фенове пред вратите (снимаха ги от БНТ и от Скат); обстановката на плажа също не беше на ниво: концерта на фейт ноу мор беше поставен на малка сцена с отвратително озвучаване, при положение че звука от електронната музика на съседната сцена се чуваше повече! за бира се чакаше още около 30 мин най-малко, заради малкото барове и нескопосаното обслужване на барманите...и още много може да се коментира! за втори път съм на този фест и повече няма да си мръдна задните части за него!

Много хубаво, само че всъщност групата се казва De Phazz, а не The Phazz!