БГ моделки пуснаха в Интернет секси снимките си от плажа

Известните красавици се разсъблякоха и почти до една се втурнаха към вълните.

Обратно в новината

Коментари - БГ моделки пуснаха в Интернет секси снимките си от плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не лъха, а направо смърди на поквара и нисък интелект... Целта на занятието е да се рифрешнат пред бизнесменчетата и да заявят новите си цени, съобразени с кризата в момента. И защо медийте ни занимават с тези кухи и силиконови грозомири, като може да се сложат снимки на неизвестни момичета с естествена красота?

Ауу, какви са тия бидермиши?

и аз да допълня: каква ви е мечтата: .....мии... да има световен мир голям смях, показателна е и снимката с якото момче на една от девойките-класическа мила родна картинка

Имам въпрос ??? Коя е тази смешна горила но Биляна Йотовска, и това горила ли е или е на горилата задника ???(визирам допълнителните снимки)

на това му се вика каталог на долнопробни проститутки.кой нормален мъж може да иска да е с жена, която всички са виждали гола?

Абе, да ви еба мамата, защо не ми пуснахте коментара за плондерите? Наврете си в гъза скапания сайт! Чао, да ви еба майката цензурска. Тъпанари! Тука всеки обижда тези силиконови краставици, точно моя коментар не е допуснат от системата. Айде със здраве си го навирайте дълбоко.

Абе хора, няма ли някоя мотика тия да покопат бостаня, вместо да се мотат по почивки? И без това до сега работа не са подхващали, май, от какво почиват?

Li4i si 4e Ralitza ne jivee v Bg-po drygo izla4vane ima i fines.Drygite izglejdat kato nai-dolnoprobni k---i.

Нашествиет на силиконовите киборги...

Елате при нас на северното Черноморие. Ще ви е удобно ,и приятно

селски путки

da sa im zivi i zdravi plastichnite hirurzi

Не се излагайте с тези модели Не виждате ли, че един не е написал нещо добро за тях !! Не ни ги натрапвайте, те едва ли знаят нещо !!

Чудо голямо! Като че ли силикон и присадени коси не сме виждали.

Това не са моделКИ, а проститутки. В България истиснки модеЛИ (с малко изключения) няма. Престанете да правите реклама на тези безмозъчни, меркантилни създания. Има много по-стойностни хора, за които не се сещате да пишете.

От къде са ги намерили тия крантави, кривоноги и много грозни жени?. Я да излязат фотографите на магистралата да видят какви готени мадами има. и да качат техните снимки че да можем и ние да оплакнем очичките, защо са ги сложили тия крокодили.И снимкаджиите да внимавате да снимате само готени мадами........

Толкова са зле, че просто нямам думи... Не се ли поглеждат в огледалото от време на време???

Много отчаян ход е публикацията на тези снимки... Рецесията явно е ударила сериозно скъпо платената плът под наем. А докато кризата отмине, девойките вече ще са избутани на заден план от ново поколение подобни ... Мъка .... Боже, колко мъка има по този свят!!!!

Независимо от перфектните форми, изобщо не намирам еротика. Лъха на чалга. Сорри за хубавиците. Пълна празнота в излъчването.

Всичко - горе-долу добре, ама защо Наталия е яхнала такъв голям чеп, като не може да го побере, да се чуди и мае човек......Освен ако, ами ако бъркам и може?.....

Всичко - горе-долу добре, ама защо Наталия е яхнала такъв голям чеп, като не може да го побере, да се чуди и мае човек......Освен ако, ами ако бъркам и може?.....

Няма за какво да им завиждаме. За какво са им лаптопите? За самочувствие ли? Та те освен текстове на чалга песни друго не знаят. А и вие журналята (не мога да ви нарека журналисти, защото сте далеч от тази професия), толкова ли няма други теми в тази цъфнала държава, че ни занимавате с някакви по-скъпо платени проститутки?

Мирише на чалга и мутри от тия снимки!Аман от прости.тутки

hubawite qbylki,swinete gi qdyt

Вие им завиждате! Осъзнайте се - добре са те, защото са умни, колкото са и красиви: намерят си някой дето не знае колко печели днес да ги храни, пък вие си приказвайте. Гордост за нацията-мине не мине малко време и айде пак на пазара за нови чичковци. Българио-о!!!

mmm da .to pone da imashe neshto hubawo da pokajat,no ne samo proskubani griwi,konski zybi i kriwi kraka ,pone ykyl da imaha da ne se izlagat tolkowa chesto publichno ,no ne ...da jiwee prostituciqta.Za jalost pone edno 80% ot bylgarskoto wishe obshtestwo e systaweno ot geuowe,prostitutki i lesbiiki.

И кво толкова ѝ харесвате на тая Ралица - плондер, натъпкан със силикон. Някои мъже като видят големи цици не мислят с главата си - искат дебелогъзи плондери, а на нормалните жени викат. че са недояли и рахитични.

Еййййййййй........ам от проститутки бре

Еъ, редакторчетата, къде ми е коментара бе, платени непрокопсаници?! Псувни и обиди не триете, а редовни коментари - да!? Така ли?!?!

Галена Димова и Саманта - Дракула и Годзила,хахахах:)))Ч простотия и венерически болести лъхат от тези особи.....Другите са по-симпатични, ама нещо ми се губи смисъла на тази статия....Какво трябваше да разберем от нея - че жените по бански често си правят снимки на плажа или че тези девойки напоследък са го закъсали и никой не им обръща вниманието, за което толкова жадуват......О свещена простота,хахахах

Кощрамби!!! Чалгата мирише...

Тези пачаври се чудят как да привличат вниманието на хората. Нищо истинско няма в тях. То не бе силикон, не бе чудо. Накратко скъпо платени проститутки.

Какви са тия проститутки....

Ралица Иванова е най-хубава, но това се отнася за повечето момичета с името Ралица.

Машалла на доктори,гримьори и фотографи. Иначе момите са си гола вода. В нашата махала има поне 20 по- хубави само на първо четене. П.П. Тези дали могат да четат или само броят ?

Nito edna ot tezi ne e MODEL v istinskiq smisal na dumata! Molia, Molia, ne obijdaite istinskite MODELITE!!!

Ahahahaha, ne bqh obyrnal vnimanie,ahahaha. Mnogo smqh....ahahahha

Да допълня - това са момичета от рода на: Моят любим писател е ....Пауло Куелю и.... завършила съм.... Благоевградския университет.....хаха

аман от проститутки

da jivee silikona !!!

има, това е синонима на ебалки.....

Много Ви благодаря! Разсмяхте ме! Тази Галена наистина е като някакво диво животно!!! Боже, те всичките са с операции за чип нос и големи цици, такава грозотия, а пък седнали да си качват снимките във фейсбук... кой пък иска да ги гледа тези красавици... хи-хи

sha im skusam kateritchkite ot boi :)

deka e tova stopanstvo/selsko/da si pozarim nekoj givotinka/fce/....

Всичко на тезгяха ,всичко за продан.Все ще се намери някой финансово обезпечен бизнесмен, в който ще се влюбят за цял живот или поне за една година. Защото той бързо ще ги изрита като на изпроводяк ще си вземе всичко ,което е дал за временно ползуване.Просто от провинцията настъпват освирепели,от простащина и алчност свежи ,първични,необремене от култура и знания свежи попълнения.