Руши се изяви като режисьор и фотограф в новия си клип

Local Time е новият клип на Руши от четвъртия му албум Post Sleep. Цялата идея, рисунки и реализация са на Руши и по него той работи последните 4 месеца в Милано, Париж, София и Белозем.

Обратно в новината

Коментари - Руши се изяви като режисьор и фотограф в новия си клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотен е Руши, и като певец, и като човек, малко са популярните, които не забравят защо са тук, не се самозабравят в славата, и не предявяват претенции към публиката да ги славослови. Пее си човекът, твори си и се развива, де всички да бяха като него...

Защо деформира човешките тела?Значи ли чее изпаднал в алкохолно или наркотично опиянение? Екологични черно-бели снимки опростяват възприемането на субекта, но не създават естетическо удоволствие.

Добре че майката на Руши е била компаньонка в парк- хотел Москва по байтошово време , та сега Руши може да експериментира на воля с нейните пари!

Руши е един от най-големите таланти в музикалния БГ-небосклон-оригина голяма творческа енергия,която за разлика от други певци използва за писане на музика,а не за евтина булевардна слава...Дерзай,Руши- ФЕНОВЕ ТЕ ОБИЧАМЕ !!!! Бъди ВИНАГИ различен....

gade e tavoita maika deto umori vlado graschnov i sadigna vilata na maria graschnova schantonerkata lora vidinlieva

toi kude se zagubi , nikakvii hitove ne pravi veche savsem se pokri

Видеото е много добро! Нещо ново и различно в българската музика - браво :))

Егати и певеца!

ако можеше да пее нямаше да се занимава с глупости