Рачков и Алисия мерят сили с Елица и Милен в денс война

На доказани имена са решили да заложат екипите на двете конкурентни шоу програми в танцувален формат по bTV и Нова телевизия - Dancing Stars и VIP dance, коментират от avtora.com.

Обратно в новината

Коментари - Рачков и Алисия мерят сили с Елица и Милен в денс война | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все писнали ни до болка личности!

Нед и Митьо Пищова са грешка на природата, едно световно недоразумение . Незнам какво правят там. Да се осерат(съжалявам за израза) предаването ли? Освен това самият фактът,че ще дишат въздуха на ЛИЧНОСТИ като Орлин Горанов( който е на светлинни години от тях) е недоразумение....... и Алисия показа какво може в Денсинг старс- какво повече от нея........? Пък и е човек, който залага на скандала ,за да се чуе за нея( И то в жълтите медии)-като всички чалгаджийки , между впрочем.............

Стига - Орлин Горанов и Алисия - дайте нещо по-различно писна ми да гледам едни и същи физиономии.

Браво, но защо е насочена към попфолка?

Аман, от техните надцаквания.

Айде дойде септември и пак започнаха бозите! Само незнам, защо едновремено и по двете телевизии ще са тия пошли предавания?! И защо пак с почти същите участници? Не на всички им се гледат тъпи чалкаджийки!

Не разбирам телевизия за хората ли се прави или за собствени облаги? Защо един и същ тип предавания се излъчват по едно и също време? Зрителят бива лишен така да гледа едното от тях, а е нормално и двете да имат своите достойнства. Изнервящо е да се прехвърляме от единия на другия канал през 2-3 минути и накрая нищо не успяваме да видим цялостно. Да не говорим, че и рекламните им паузи съвпадат по време.

аман от простотии

Aman ot prostotiite na Nova i Btv!Na koi normalen chovek mu puka za tia izmisleni pevachki i tehnite polovini!Da si jiveiat bezgrijnia i prezadovolen jivot v taia korumpirana durjava!

НЯМАМ време за губене:)))

Гледайте, радвайте се, пишете по разни форуми ... ама НЕ ПРАЩАЙТЕ СМС-и на никое реалити, така само след година ефира ще е чист от тея помии.

Стига с тази чалга.Алисия е изхабена плоча.

E, Alisia dokoga shte u4astva??????????

елица,самата грозотия и лиготия,какво да им гледаме на тези

Pak sastiite lica,poznati,kolegi, edno sme v kvartala

Тази Алисия (ако това е истинското ѝ име) да ходи да си копа царевицата, а не да се подвизава по телевизиите. Толкова ли са го закъсали БТВ та пак?

Искаме си Професор Юлиян Вучков !!! Кога най-сетне от Нова Телевизия ще се сетят да му направят предаване в праймтайма ? :))))))))

Едни и същи глупости всяка година. Едни и същи клоуни за пореден път ще ни се правят на интересни. Чалги, кючеци и гюбеци от чалга-продуценти и чалга-телевизии. Циганията и простотията съсипаха тая нещастна малка наша държава. Нито ще ви гледам, нито ще гласувам да ви пълня гушите нещастници.

Браво на Би Ти Ви и НТВ! Така ви искам. Като правите нещо да е с ентусиазъм, шоу и красота. Имената ми харесват. Остава да им намерят хубави дрехи, различно време на излъчване и ще ръкопляскам. Успех!!!

Елица е много хубава, освен талантлива. И другите участници са добри. Ще видим кой ще е по-добър- чалгата или културата. Успех!

Е пак ли Алисия

е колко пъти ще участва алисия?!

E Alicia kolko puti shte uchastva???

Идва септември и се почват помиите.Тези две жалки телевизии в тази изкурубена държавица само се надпреварват.Почват се всевъжможни реалита от един тип, измислени випаджийчета, чалга боклуци и всевъжможни нови българи.А мизерията и престъпноста продължаваааааат....

Кога ще спрат да ни занимават с тъпи риалити шоута? Не разбраха ли, че само биг брадър има успех, другото е нищо

Вучковщина отвсякъде.

ще гледаме изцепки и по двата канала.Дано стане хубаво шоу.Миналата година ми беше доста интересно да гледам Dancing Stars,Нова тв,за да не останат по-назад,да видим и те какво ще покажат.

ай стига пак ли Алисия ще се вихри.Не й ли беше достатъчно ,аман .