”Забранена любов” стартира с фаталната Мисис България

Мисис България 2004 Яна Маринова ще е централната фигура в новия сезон на сериала "Забранена любов", който тръгва от есента.

Обратно в новината

Коментари - ”Забранена любов” стартира с фаталната Мисис България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубаво момиче!Пожелавам и късмет!

nqmam vpe4atleniq ot seriala,no Iana e ubiistveno krasiva i kreativna jena,mnogo,mnogo seksi.Dai boje pove4e takiva krasivi balgarki-bez po6lo izla4vane

Супер е сериала, действа ми много разтоварващо.Че не е много сериозен, не е, но затова пък е сериал, не е номинация за Оскар.Нямам търпение да започнат новите серии

Супер! Радвам се за Яна! Много е красива, има невероятен чар и излъчване. А относно сериала - има какво да се желае като промяна, но на база на сериалите и филмите от последните години (като изключим един-два) е на по-високо ниво. Трябва да подкрепяме българското кино все пак.

Пълен боклук е този филм Забранена любов - толкова изкуствена игра не съм виждала - това режисъорите не го ли разбират или колкото да направят нещо - няма ли кой да им каже че са просто непоносими. Не го гледам и няма да гледам новите серии.Направо ми лазят по нервите.

Турските сапунки стават за гледане докато българските не, те те карат да се чувстваш като бавноразвиващ се.

Аз затова гледам само азиатско вече - Корея, Тайван и Япония са на светлинни години пред нас... Разтърсете се из нета и ще се шашнете.

Супер си е сериалчето, особено в дългите зимни вечери ми идва много добре. Единствено съжалявам за Елен КОлева, доколкото разбрах, няма да участва повече в сериала. А що се отнася до участието на Яна Маринова... дълга тема. В смисъл: как така само известни хора влизат във формати като БигБрадър, Островът на изкушението, Сървайвър и т.н. Излиза, че един случаен няма в Сървайвър. Аман, човек не може да се вреди от тях...

И филма е хубав и Яна е хубава..., а вие като сте отворили едни усти, човек може да си помисли, че сте филмови критици...да,да, ама не...те играят-вие гледате и само с тва ще си останете. Колкото до Елен сама е пожелала да напусне сериала!

Абе че Елен Колева си е грозничка спор няма. Дано поне тая да лови око.

Да се забрани този филм.Действа зле на изнервения български народ с мутрите, гейовете и мутресите.Реалност в действие.

По-кофти сериал не съм гледала . По фалшива игра едва ли могат да докарат . Кой дава пари да се прави тази боза не знам но явно е пълен идиот щом се пуска и втори сезон

Сълзи край Босфора е единствения турски сериал, който ми допада. Подкрепям напълно мнението на 123.

Единствено интерес към филма проявява десет годишната ми дъщеря. Слаба игра на всички, репликите са квадратни, мъчат зрителите. Яна Маринова е хубава, но кога стана актриса, която може да промени гореописаната горка картина? Пореден жалък опит.............

Пак почнаха да злобеят мърльовците по форума. Ами като сте толкова красиви и можещи защо вас не ви вземат във филма. Ами нека ви кажа: И за чеп не ставате.

Jalko,4e pak zapo4va tozi FAL6IV SERIAL.Palna boza,nekadarna igra na nabedenite za artisti personi.JALKO,ako tova e bade6tiat artisti4en sviat......

като него харесвате не го гледайте,а иструва ми се,че сте хвърлили един поглед и давате оценки.Ами ,да не ви харесва,но това сме си българите.Реалистиче филм за българите.Много добър е репетитора на младите хора имат много потенциал.Чакам го с нетърпение.

Сериалът е отвратителен що се отнася до изпълнение. Толкова изкуствено играят актьорите, че когато гледах една серия се попитах дали това са истински актьори, а не случайно събрани хора. Вижте някои от по-старите български филми и играта на някогашните ни актьори и вижте какво кино сме имали! Много жалко! Срам ме хваща като гледам някой турски сериал и този нашия!

да пуснат някои български филм в турция да гледат както ние тяхните , и тогава ще вдим какво ще кажат

Яна е уникална жена - с невероятно, изкушаващо тяло, страшни крака, направо е съвършенна!! Само заради нея ще гледам сериала!!

Не гледам български филми. Няма по-големи дървета от българските актьорчета.

Искам пак учителя!

Как може да сравнявате сериала с турските сапунки? Перла ако не я даваха в прайм-тайма, само пенсионерите щяха да са чували за нея. А Забранена любов и в 22:30 ще са гледа, от Нова са наясно с огромния зрителски интерес, преди как караха хората да гледат Брадъра заради него и после нямаше серия от 22:00.

Само Елен играе в този сериал, всички останали са пълни дървета.

Подкрепям с 3 ръце ass от 10:27 - много фалшиво излъчване има тази госпожа, ще влее нови сили към некадърнаната актьорска игра в сериала

А защо в рекламата за новия сезон участва и Елен, а Яна я няма никъде, след като ще е водеща фигура?

незнам кое й е толкова красиво на яна маринова, освен пластмасовите зъбки

Не гледам системно сапунки , но след коментари и от съседи и от колеги загледах откъси от турските сериали. Ами на светлинни години сме изостанали и като общуване и като манталитет от турците. Без да обсъждам сюжетите , те са си според жанра , впечатлиха ме добротата и деликатността при отношенията между персонажите . Може и пропаганда да е , и израз на стремежа им да се приобщят към Европа , но на това мога да му кажа само едно - Евалла комшу ! За разлика от опростачената и мафиотизирана България , Турция изгражда държава , възпитава народ много по подготвени за част от Европа и жители на Европа от нас.

mnogo neprijatna jena s magko izla4vane! varnete Elen Koleva-simpati4na i inteligentna aktrisa

Още ли пари се наливат в това жалко творение??? Всъщност цялата Нова телевизия се скапа отвсякъде, като започнеш от бозата им наречена сутришен блок с Милен, Лора и не на последно място Диана Найденова, минеш през новините, които стават все по-постни, старите филми... Всъщност излично е да се изброява. Аз отдавна съм забравила копчето на дистанционното за Нова.

Ей това е мис България не като сегашния крокодил

Разрешена любов със Рачков и Зуека по ме кефи !

първата снимка е от преди 20г - съдя по това че по пясъка няма разхвърлени найлони и кутии , а и по циците.

Ами то май само Елен Колева беше най-добре играещата актриса в този изключително тъп сериал!

mnogo typ scenarii, zalivat ni s prostotii samo,nakyde otivame ???

Какво сте се вторачили в правописа? Да, от значение е, но много по-важна е мисълта! Аз напълно подкрепям мнението му! Посредствен сценарий, лоша като цяло актьорска игра (единствено Елен Колева се справяше добре), дублаж под всякаква критика!

mnogo hubava jena

как не го спряхте тоя тъп филм. как може такива известни актьори да изграят толкова изкуствено и непрофесионално. като ги гледа човек и се чуди да се смее ли или да плаче. и тая с конската си усмивка още повече ще влоши нещата!

Прекрасна идея е да вклучат Яна. Само не мога да се сетя за кои любовни хватки става дума. Покажи снимките им тук от репетициите или ги разкажи. Гледах Ники в руски филм по телевизия Романтика. Там играеше спокоен, естествен и усмихнат. В нашия сериал сякаш го гонят стадо змии- нервен, изплашен, прекалено напрегнат.

Аз от патриотизъм започнах да го гледам, ама в последствие ми хареса. Не е лощо филмчето, никак даже... незнам кое не ви харесва, нали имате предвид, че все пак си е сапунка... и сега ако някой каже, че латино бозите са по-добри... или пък тези потресаващи турски боклуци дето напоследак като включа ТVто вечно ги дават... целодневно!!! И при това нашето сериалче сигурно е с поне 100 пъти по-малък бюджет... Да на българското!!!

Харесвам сериала,но не мога да го гледам по това време...за бг сериал - става...

Вие, на какво основание давате мнение кой как играе - дали е сполучливо или него. Всеки взе да се прави на компетентен. Като не Ви харесва не го гледайте.

Този вид сериали трябва да бъде забранен със закон.Ако актъорите карат автомобил със същата бездарност...с която и играят в сериала,ще се пребият още на първия завой и ще има още много жертви.Сценаристите и режисъорите да бъдат подведени под съдебна отговорност за разпространение на пошлост и кич,за убийство на моралните и естетически критерий на народа,а парите за сериала да бъдат раздадени на домовете за умствено изостанали хора!

Мен ме озадАчава друго! Защо добри театрални артисти, защото някои от сериала съм гледала в театъра, та защо те играят толкова смешно показно и изкуствено???

Аз много харесвам Яна- красива,поддържаща се жена, интелигентна (нищо,че много говори),много позитивна. В Сървайвър бях за нея,а относно актьорските й умения нямам много спомени от Хотел България, затова нямам търпение да я видя сега. (:

Циганин съм, но споделям това, че тая сапунка Забранена любов по сценарии, режисура и особено игра на артистите подхожда само на времето и отношенията през 4-те години на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ - ПЪЛНА ПАРОДИЯ, НИКАКЪВ РЕАЛИЗЪМ, НИКАКЪВ ЕКСПРЕСИОНИЗЪМ, НИЩО ЧОВЕШКО ! Тоест - нищо даже и за циганина в България. Значи 100-тина човекоподобни и от провителството и от сериала са нагли и алчни...

jalko za elen ima6e edin dobar atior i toi si otide ot toq film sega slagat nqkakva uj misis Bulgariq lele kolko e krasiva 4ak se izpla6ih katoq q vidqh gorkiqt martin a be tq ne e li malko stari4ka za nego?

Аз пък с нетърпение чакам новият сезон. Заслужава си много повече от турските просташки сапунки. Само съжалявам, че няма да гледам повече Елен Колева. Безпорно беше една от най- добрите във филма.