Диана Любенова не ходи на парти без Христо Сираков

Диана Любенова е сред жените, които обичат вечерите с приятели, шумните купони и присъстват на всички светски партита.

Обратно в новината

Коментари - Диана Любенова не ходи на парти без Христо Сираков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната курветина

diana e nai qkata

nai qkata e ,stoga ste zavijdali Diana e mnogo krasiva i intiligentna jena ;)

Най-добър приятел... докато и плаща и има изгода от него!!!

Излиза, че са си лика прилика със Зара- мислех, че Диана не е толкова тъпа като нея

е па като за нея и подхожда

Пише се Устроили, а не Осторили...Ама за такива като теб информирани и напред с материала, ще трябвада учените, да седнат и да напишат нови правописни правила. Аз ако бях на мястото на Диана Любенова, щях, да се срамувам от неграмотните си познати, с претенции очевидно.

След като на жената и харесва да ходи по партита.... ще ходи много ясно. Какво да си седи в къщи и да гледа сапунки ли? Ха... че тя е толкова красива, толкова весела, забавна, обича купона. И моля ви не говорете глупости, че има нещо общо със Сираков. Те са бизнес партньори и приятели. Приятелят на Дианка е много готин и много се обичат. НЕ ЗЛОБЕЙТЕ ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА СИ ОСТРОИЛИ ЖИВОТА, АМИ ИМ ПОЖЕЛАЙТЕ САМО ЩАСТИЕ И СЕ РАДВАЙТЕ ЗА ТЯХ.

Защо пък да не ходи по баровее? Защо пък да не и плащат сметката.... я каква е хубава. Нека да си поживее, да си направи густото. Хем е красива, хем е нежна, хем е умна, хем е....... абе прекрасна. А вие злобари такива не коментираите. Знам, че ви е яд, че няма кой вас да ви води по баровете и да си правите кефа, и затова само плюете по хората. Какво злобеете всички. Само завиждате на красивата Диана и само обиждате.

Kraino vreme e za primer da sprat da slujat bezdelnitsi, koito sa izvestni s tova, 4e po tsial den ni6to ne praviat i se motaiat za 4ujda smetka.....t.e. smetkata si ia pla6tat posle s 1-2 pozi, svirki i t.n.

Защо пък да не ходи по баровее? Защо пък да не и плащат сметката.... я каква е хубава. Нека да си поживее, да си направи густото. Хем е красива, хем е нежна, хем е умна, хем е....... абе прекрасна. А вие злобари такива не коментираите. Знам, че ви е яд, че няма кой вас да ви води по баровете и да си правите кефа, и затова само плюете по хората. Какво злобеете всички. Само завиждате на красивата Диана и само обиждате. След като на жената и харесва да ходи по партита.... ще ходи много ясно. Какво да си седи в къщи и да гледа сапунки ли? Ха... че тя е толкова красива, толкова весела, забавна, обича купона. И моля ви не говорете глупости, че има нещо общо със Сираков. Те са бизнес партньори и приятели. Приятелят на Дианка е много готин и много се обичат. НЕ ЗЛОБЕЙТЕ ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА СИ ОСТРОИЛИ ЖИВОТА, АМИ ИМ ПОЖЕЛАЙТЕ САМО ЩАСТИЕ И СЕ РАДВАЙТЕ ЗА ТЯХ.

Българския хай-лайф е предимно съставен от хора, които са известни, само защото са известни... А псевдо елита е направо смехотворен!

Diqna e super macka,mnogo stilna i hubava jena

ТАЯ ДЪРТА ЧАНТА СТАВА САМО ЗА EБAHE...ИЛИ ДА УЧАСТВА В НЯКОЙ ПОРНО ФИЛМ ТАМ ДА И РАЗПУКВАТ ГЪ3А И ШИРОКАТА ПУTKA....

ako biah zena, ne bih pozvolil na ligavia pluzek Sir Akov dori da me priblizi ot razstoyanie.Yasno e, che tova otblaskvashto vlechugo kupuva propstitutkite, s koito obshtuva, no ne e yasno s kakvi pari. Ako e bizneswmen, kakto pishat za nego ne e vazmozno da lentyaistvuva denonoshtno bez da se razori. Totrba s laina - tova e Sir Akov

Горката жена! Преуморила се е от ходене по барове, сигурен съм, че насила са я карали, а тя твърдо се е противяла:) Но все пак за какво са ти мозък и образование, когато можеш да обикаляш чалгии и някой да ти плаща сметките

Я някой да ме светне каква е тази Дияна, че доста време съм по широкия свят и сум изостанал от светския живот.

ПО-ДОБРЕ ДА ЧЕТА ЗА ДИАНА , ОТКОЛКО ЗА алисии,андреи, мари , калини-малини и прочие ЧАЛГАРСКИ БОКЛУК .

Хубав живат,няма що! Всеки може така. А мен ме питат как издържа 25год. в.... няма да кажа къде....Но тъй като и аз се чудя на себе си , на нея трябва да се възхищавам за уменията.

сигурно пак ще я ведим с гола глава и боса по асвалта-в този живот има качвани и слизане от върха

Жалка история.Като влезе във випбрадър една умна приказка не каза, никаква работа не свърши да докара някой лев за благотврителност, че даже американецът й парцалив, дето бил голям продуцент, ама никой не го знае какво и къде е продуцирал, та и той не се бръкна, поне с доларче да помогне на българските деца за благотворителната кауза на тая купонджийка. по едно време трябваше да си ходи, ама тя остана най-нахално още седмица да виси в къщата да яде и пие на вересия,че нямала какво да прави навън. Хора без работа, без талант, без мисия в тоя живот...безсмислени звезди по български.Пък после се чудят, що са световнонеизвестни всички до един-какво да предложат на света, 15 години купонясване ли?

Това някаква важна новина ли е? Що не вземе да прочете някоя книга,вместо да виси по барове!

Тя нали щеше да покорява Холивуд, защо хартиса.Само преди кратко време ни информираха каква кариера я чака ,а тя тука в БГ. Припомнете ни новината ,че и тя да се сети какво щеше да прави а не да се влачи из чалгиите.

Естествено че ще обича всяка вечер да бъде навън сред приятели особено когато пък тия приятели са със издути портфейли.Ако работи цял месец за една минимална заплата от 240 лева ще я питам аз как ще ходи по цели вечери по барове.Та нали само с това е известна?!УФ,омръзна ми от тоя наш светски елит, и защо трябва на фона на всеобщата мизерия на обикновения българин да ни занимават с тая фръцла.Та тя освен да ходи по барове нещо друго прави ли?Търтей?

А Зара къде е?

как ще ходи без него на партита нали некой трябва да плаща.той с мангизи тя после по друг начин.

какъв е този M.I.L.F.- Дияна Любенова, ама какво пък питам за Ристо е екстра а пък явно е решила да се прежали срещу някой лев или по щедър подарък така да се каже. Дианче, внимавай само с колите защото дъртия вампир не ги подарява а ги дава за временно каране само

Злобари, стига сте хвърляли помия по хора, на които не можете да се опрете и на най-малкия пръст. Комплексари!!!

на тая сексуалното й излъчване е някъде в минус безкрайност! типично за българска актриса - пълно дърво и кон, който се мисли за вълнуваща жена. ХАХАХА

Тая кака какво се вре навсякъде. Каква е тя всъщност - една никому неизвестна персона,дошла от нищото,разбирай село, и запътила се натам. Но пък точно там и е мястото - на село да копа доматите.

Тази жена навремето водеше предаване, та с това стана известна. От време навреме се вясваше тук-таме по партита. Като позалезе предаването се съблече гола да го рекламира. Добре, че я видя Чичко Лес, та продължи да ходи по партита и да яде навън. За тази категория хора това е върхът на живота-ресторанти, барове и парцалки. Май се бърна към човешкото си Аз когато влезе във ВИП Брадър и видя колко нещастници има в България, докато такива като нея си запълват живота само с купони и фитнес.

Е, то бива PR акции, ама тази би всички рекорди. Не стига, че ни занимавате с тази посредствена жена и ни я натрапвате като модел за подражание, ми на всичкото отгоре в една статия сте споменали 5 пъти името й, за да не го забравим някак си докато я четем. А да не би тя самата да си ги пише тия статии, за да става по-известна, че с бездарното си участие в тъпи сапунки стана ясно за всички, че не става....

много важно - безделници и негодяи - какво занимавате трудовите хора с тези паразити

Още един излишен човек...И куха лейка разбира се..Нейния живот не е критерий ..Пък и кой се интересува как живее един търтей

Я, каква важна новина, чакай да си запиша в тефтера... или ще издадат книга за това... надявам се.

и у Видинско само по партита е ходила

Nali uj Sirakov beshe s onaq zara sega puk s taq.Posle raspravqt na horata 4e se jnqt po lubov

Добра физика и психика се иска да се ходи 15 години по партита,особено в БГ. Все пак тя така си е подредила живота, няма за какво да й се завижда. Някои ходят по партита, и денем спят, а други- денем работят и нощем спят.И отвреме на време на някой купон.Живот...

От 15 години ходила по партита??????? Ужас.Аз бих се гръмнала. Тоя Сираков да не би и нея да я е забърсал тайничко, разбира се!