Гандалф се завръща в друга история по Дж.Р.Толкин

Популярният актьор Йън Маккелън потвърди участието си в новия хит на Гилермо дел Торо "Хобит".

Обратно в новината

Коментари - Гандалф се завръща в друга история по Дж.Р.Толкин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ-ЯКИЯТ ФИЛМ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА - ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ, ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ХОБИТ, ДО ТОГАВА ЩЕ ПРОЧЕТА И КНИГАТА (((:

roulin,ne tolkin

Гледайте Уилоу и ще си говорим. За мен той е перфектния филм в този жанр без логическите недомислици (примерно защо орлите не стовариха фродо на входа на пещерата, така както го взеха от него, ами 3 серии той се бъхти да ходи и доста други подобни) и предусещащото се развитие на някои сцени в пръстените (примерно си мислиш ей сега това ще стане и то наистина така се развива филма)

Надявам се филмът да е добър. Хобит е невероятна книга, както и Властелинът на пръстените, Силмарилион, Децата на Хурин и много други.

Ако Лабиринтът... е мерилото Ви за добър вкус, то всякакви разговори са излишни.

Общо взето - холивудска простотия за безмозъчни идиоти!

Междувременно може да гледате Ловът на Ам-гъл (The Hunt For Gollum) - независима продукция (с бюджет 3000$!!!), разказваща за периода между Хобит-а и Властелин-а.

Докато чакаме Дел Торо и Джаксън да направят Хобит-а, се появи нещо интересно - Ловът на Ам-гъл. Филмчето е 31 минути и е правено от НЕпрофесионалисти и е с 3000$ бюджет, но изглежда впечатляващо. Ето и адрес - http://www.dailymoti

Киноманът, излагаш се! Дел Торо е режисирал Лабиринтът на Пан, който за мен е един от май-впечатляващите и брилянтни филми. Ако Хобит е поне на неговото ниво, аз не мога да искам повече.

Това е филм със скрито послание,.Една голя част от малоумниците които го гледат ,си мисля че става въпрос за детско филмче за феи и магьосници.Въпроса е дали можеш да четеш между редовете.:)велик филм !!!

Да, сцената с тоновете елфи в Шлемово усое е безсмислена, има доста залитания, но като цяло е отлично направен филм, още повече по отличната книга на Толкин

Дано поне Хобит отговаря повече на произведението на Толкин, помните пропуснатата сцена с Том Бомбадил и Могилните твари във филма. Иначе аз тайничко съм за сър Шон Конъри в ролята на Гандалф, но не мога да отрека и майсторството на Йън Маккелън в пресъздаването на екранния образ на лукавия и потаен магьосник, враг на Саурон.

ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ Е ВЕЛИК ФИЛМ, ГЛЕДАЛА СЪМ ВСИЧКИ СЕРИИ ПОНЕ ПО 5 ПЪТИ, НАДЯВАМ СЕ И хОБИТ ДА СТАНЕ ПОНЕ ТОЛКОВА ДОБЪР!

И за най-добрата онлайн игра разбира се Lord of the rings online (LOTRO) :)

kak njkoi moje da kaje 4e e typ film?????NEDOUMJVAM. e velik film

do neli s nai-tupia komentar. da kajesh che ot Vlastelina niama po-tup film ot Vlastelina pokazva che vsashnost niama po-tupa ot tebe, haha! tupa patka, haha

Няма по-як филм от Властелина на пръстените

super,mnogo iako,skoro shte go gledame! bravo za edin ot nai-hubavite filmi na vsi4ki vremena LOTR!!!!

Този филм не е за безмозъчни като теб. За да разбереш нещо изобщо от сюжета трябва да си прочела и друго освен буквара за 1-ви клас. Препоръчвам ти да не изпускаш нито една серия от Сълзи над Босфора и ако не знаеш какво е Босфора, не се притеснявай, така или иначе повечето които го гледат не знаят...

За жалост, Гийермо дел Торо няма нито таланта, нито вкуса на Питър Джаксън, но дано той като изпълнителен продуцент на Хобит поне да му повлияе някак.

Няма по-тъп филм от Властелина на пръстените

superrrrrrrrrr