Ирина Флорин с нов сингъл

Вторият сингъл от предстоящият нов албум на Ирина Флорин се казва „Неон”.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Флорин с нов сингъл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още не съм слушал новата песен на любимата ми певица Ирина Флорин, но съм сигурен, че и тази нейна песен ще ми хареса както и останалите и.А на повечето коментатори само дами паднат.

Иринке, как скъпа успя през лепенето на плочки на подлеза на НДК и леглата на този и онзи да оцелееш!! Евала.........Това е българската естрада........

Флорин е удивително фотогенична, на живо е една безцветна фъфлеща женица.

тая кака още ли пее сигурно новината е заинтересувала само гаджето и кево тоя стар мръсен доносник ама кво се чудя двамата са си лика прилика

Баба Ина е на възраст време и гледам че ни силикона на джуките ни силикона на циците дава някакаъв резултат освен Кево доносника да й се диви. Що не си шие дрешките ами още се напъва да вие.

Хитът в албума ще се казва Аз съм цвят мърляв

Не си прав, че е монолог на Кеворкян! Той не може да допусне толкова много правописни грешки, колкото авторът на новината!

Хехе, Що пък да не видим Кево и в ролята на рапиращ? Флоринката е свежарка и вероятно му действа по същия начин и на него, а кой нормален човек иска да остарее и да мисли за лекарства и болести? По-добре е да пеят и да се веселят, че и народа да е весел:)))))

Tuk e mnogo qka.

Харесвам я Флорин още от Цвят лилав, успех й желая!

Нека пее жената- който пее зло не мисли. Неон или силикон няма значение как ще се казва. Такива извратени текстове пишат сега, че имам чувството за друга реалност. Трудно се разбират, още по- трудно се помнят.От такива трала- ла няма хит. Плати добре за добри текстове и ще те слушам.

Koi ia izlwga Irina Fliorzin, che moje da pee?!

Този публикация, звучи като монолог на Кеворкян!? Той ли ви я одобри? Много сладките думи, не винаги са най-добрия маркетинг..........

Начи, да скивате Кево как рапира на тва парче, ум ше ви зайде! ;)

Повечето от песните и ме кефят и са много мелодични. Надявам се и тази да е от тях.

otkakto prestana da raboti s mom4uil pravi samo bozi.Urina Florin!

ТАЯ АКО Я ВИДИТЕ НАЖИВО ИЛИ НА СНИМКА БЕЗ ФОТОШОП,ЩЕ СЕ ИЗПЛАШИТЕ ДОСТА. ВСЕ ПАК 50-ТЕ ГОДИНИ И ЛИЧАТ, ТА ДАЖЕ ИЗГЛЕЖДА НА ДОСТА ПОВЕЧЕ.А КОЛКОТО ЗА ПЕСНИТЕ,КОИТО ЗАПИСВА, КОЙ ЛИ Я СЛУША. ДАЛИ МОЖЕ ДА ПРОДАДЕ 10 АЛБУМА. НИТО ВИЗИЯ,НИТО ГЛАС, ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИЯ ГИ ИМА,ДА СЕ ВРЪЩА НА СЕЛО, ДА ГЛЕДА ОВЦЕ.А КАТО ЗАГОВОРИ,ФЪФЛИ ТОЧНО КАТО ЦИГАНЕТО БАКАЛОВА.