Златка Райкова проби в киното

Русокосата изкусителка вече се снима в новите епизоди на "Забранена любов". Тя ще изпълнява ролята на платена компаньонка, писа vip-bg.info.

Обратно в новината

Коментари - Златка Райкова проби в киното | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен че ще играе себе си , лошото че ще се вземе и на сериозно.

te i drugi sa ia probili : )

Съжалявам че ранния час на излъчване на филма не позволява да покаже, как сваля мъж без да прави секс- справка от Филип в екзотичното шоу на острова. Когато се каже Компаньонка, имат предвид жена с големи интелектуални заложби- разговаря с клиента, да се облече като човек и да не се напие до края на работно си време. Ще йе трудно поради липса на опит в това.

дали ще може да се превъплати в тая роля, много сложен сюжет са й дали!

ами да закрият ВИТИЗ тогава, съществуването му се обезмисля, след като простититутки без бразование отиват от бардаците директно в телевизията. То затова са ни такива глупави всичките български филми с артисти като дървета. Пфу, цигания.

ами да закрият ВИТИЗ тогава, съществуването му се обезмисля, след като простититутки без бразование отиват от бардаците директно в телевизията. То затова са ни такива глупави всичките български филми с артисти като дървета. Пфу, цигания.

ами да закрият ВИТИЗ тогава, съществуването му се обезмисля, след като простититутки без бразование отиват от бардаците директно в телевизията. То затова са ни такива глупави всичките български филми с артисти като дървета. Пфу, цигания.

ами да закрият ВИТИЗ тогава. Съществуването му се обезмисля, след като простититутки без бразование отиват от бардаците директно в телевизията. То затова са ни такива глупави всичките български филми с артисти като дървета. Пфу, цигания.

ami kato kakva druga da igrae. Rolq tykmo kato za neq.

edin suvet kum rejisiorite......dai i botilka uiski i malko belo i shte vidite istinsko vnikvane v roljta...........

e, tazi rolia i podhojda idealno!

Стига ни занимавахте с курволяци: Златка, Анелия, Сечкова....итн...има мн по-важни теми в жалката ни държава окрадена от комунистите и сакса!

Никак няма да и е трудна ролята, нали ще играе себе си.

xa xa

mnogo iaka pytka

mnogo iaka pytka

Истината е че я плюете, защото няма да Ви се удаде възможност да я чукате. Брутално се изказах, но исках да съм кратък и ясен.. :)))) Със здраве и за всички злобари, използвайте повече крем за ръце :))

Естествено, че такава роля ще и дадат, това най-добре ще го изпълни без да се прави ма актриса

Che kakvo i e na Zlatka ???Ima viziq , ima char ,telarka e-e ,che niqma nikoi v glavata -tova ne i prechi....Na nashite maje tochno takav tipaj im haresva nali taka ?????Neka probva momicheto, moje da zabarshe bogat starec pokrai tazi roliq ! Jelaiq i uspeh!!!!!!

Тази е едно недоразумение. Вместо да печели с акъл, тя си въобразява, че визията и ще я направи известна. Някой да и налее акъл в мозъка...Помощ...

Че коя друга роля да изпълнява? Тази най-си и приляга.

Току-що гледах клипа и видях нещо истинско и хубаво-КУЧЕНЦЕТО.

Сигурно ролята няма да я затрудни.Все пак има доста практика! И стига сте ни занимавали с тази курва!!!!!

Защо Ви пречи Златка? Нали с нейната п.... ще пробива където и да е? Винаги е имало такива като нея с малко мозък в това, което носят на раменете си и хората му казват глава. Още някоя друга година и тя ще се сдуха от е.... и ако няма кой да й плаща пластичните операции нали се сещате какво става с имиджа й на ВИП-персона? Всеки избира пътя и начина на печелене на пари. Практикуването на най-древния занаят няма да изчезне никога, докато има нещастници-мъже, които се възползват от услугите на долнопробни жени, в края на краищата. Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава.

Ne moga da razbera zashto tova e ideal za jena na podrastvashtoto pokolenie. Koga stana tolkova moderno da si razsuble4ena navsqkud ei po-vsqko vreme i da se gordee6 ot tova. Radvam se, 4e tazi gospojica ne mi e rodnina, za6toto 6te6e da me e sram ot neq!

SE MI E TAJA :)))

Ще обере Оскарите със сигурност.

Тая доказа още на острова,че става за порно актриса,защо пробива в този тъп сериал?И освен това ,що за човек е тя, не и ли писна да я плюят по форумите,след всяка публикация.Отвсякъде го заливат с помия-то мисли,че дъжд ръми!Ами... порно актриса,какво повече да говорим!

Няма да й е трудно да влезе в ежедневната си роля.

Съжалявам те. А този филм по НТВ ли го дават? Аз и без това тази ТВ изобщо негледам. По тъпанарска ТВ няма. Остана някоя фолк гърла да сложат в сутрешният блок и ще утрепят конкурентите. не че Лора Крумова не го направи наскоро. Голяма простотия. Може ли една уважаваща себеси медия да допусне водещата да се снима полу-гола?

Zlatka ne e ot Iambol

Те продуцент и режисьор са си направили добре сметката, че никой няма да изграе ролята по-добре от една истинска проститутка. На нея поне няма да и е трудно да играе себе си, на екрана ще видим една жена с типичния к...ски манталитет и поведение, а не яловите опити на някое порядъчно момиче да се превъплъти в ролята. Пък и за продуцента явно е по-изгодно така - иначе ще трябва да плаща на някоя истинска актриса да изучава живота и поведението на проститутките.... Ми това си е и икономия от бюджета на филма, помислете си бе, хора!

режисьор на филма е MARC DORCEL !

Тази помия Забранена любов никакво кино не е

Убедена съм, че Златка ще се справи перфектно с ролята! Просто трябва да бъде...себе си.

явно само там не са пробили :))) хахахаха навсякъде другаде са е пробили и пробвали:)))

Името на песента към видеото, че сам не мога да я намеря. Моля!!!

Както са казали хората. Приляга и' като на прасе - звънче :)))

Тая живее в много смешен виц.. Искам да кажа,че твърдо е решила да изпочупи доста миндери, но да пробие, или нея да пробият в киното... Това е поредния рус боклук, дето ще се вземе на сериозно и ще се прави на ВИП

Е какво друго да играе? Ако има реплики ще е забавно!! И пак... трябва да ме вържат за стола, за да ме накарат да го гледам този бълвоч.

До-от Пазарджик-я я кажи какво е това Техното и каква е била там Златка

Баце, как ти се такова та две не виждаш.

Тази Златка така ще я опердаша... ;)))

че тя ще играе себе си, много лесна роля...

Няма какво да чете и заучава реплики,няма нужда от подготовка, от влизане и излизане в образ.Репликите са пределно ясни-първо щи плащаш и тогава щи бараш,щи ипеш ли,малко сфиркъ,малко чукане....А за образа, ясна ви е работата, да не коментирам очевадното.

голям пробив няма що, но поне ролята и отива :)

Е..х тоя пробив?!То направо все едно в Холивуд е пробила.

Pomnime ia v TECHNOTO ...kak se varteshe! Zlate,ako iskash da promenish staria si imidj,s tazi rolia niama da go postignesh. Dosta triabva da porabotish varhu tazi si zadacha...

Baga-tiq nemat spirka s pomiqta be

А стига бе... ако на някой мъж и падне, така ли ще говори за нея???? Може да е лигла и всякаква , ама е п. и половина! Евала, има к'во да покаже сега е момента и да осребри това което има, се ла ви !!! давай Златке, все така , паричковци има много!