Милена ще отбележи юбилей на сцената

Милена Славова ще отбележи 25 години на сцена с концерт в столичната зала “Универсиада“ на 28 ноември от 19 ч.

Обратно в новината

Коментари - Милена ще отбележи юбилей на сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честит юбилей на Милена! Да е жива и здрава и дълги години да е на сцената!

6te bude super kupon, jalko 4e sum v 4ujbina i niama da moga da doida.No mnogo ia haresvam i i jelaia vsi4ko nai-hubavo!

Миленче, ще има ли за мен безплатен ВИП- пропуск..., имаш ми телефона на визитката, която ти дадох?!

Честит юбилей! Няма да ти стигнат още 25г. за да ме убедиш, че би направила всичко за музиката. Жалко е, че не си признаваш участието във Фестивали на политическата песен. Чух те да говориш, че си била в затвора няколко пъти заради грозни дрехи, прически, приятели. Слушам!

Браво Миленски! Само така! Дай всичко от себе си и покажи, че не винаги е важно всяка година да правиш летни хитове, които си остават само летни...:) Твоите парчета се слушат нон-стоп по БГ Радио, ведно с всички поп и рок-изпълнители - КЛАСИКАТА на хубавите години! В тези години България беше в културен разцвет, въпреки налаганата цензура. И няма нищо по-хубаво от това, да чуеш песен за любов. За радост. За ежедневни, простички неща, които днес не се уважават особено... Пей, с теб сме!:)

Milena e SUPER! Mnogo e iaka i gotina taia macka. Spomniam si katobiah munichka i ia vidiah na ulicata predi dosta godini ... beshe edinstvenata macka s klinche i teniska i super rokerska pricheska:) izobshto UNIKALNA! Beshe HIT i oshte e HIT! Mnogo me kefi!

Mnogo me kefi. Strashno e unikalna. Haresvam ja. Da e jiva i zdrava i tja i blizkite i.

ne moga da si guby vremeto s takiva kato ney ma ty moje li da pee ili samo my4i

ne moga da si guby vremeto za tay 4e ty moje li da pee

Milena e unikalna i dai Boge pone 06te 25 godini da e na szenata

ехехеее, пичуви, като не следите кариерата й ше разправяте, че не пее. Тва да ней музика за MTV и да бълва комерсиални хитови само? Ай сиктир! Ше бъди яко партейто!!!

Вижда се, че адски си затъпял от слушане на чалга и биене на чекии докато точиш лиги по силиконовите цици на чалга-проститутките, та явно не можеш да оцениш един истински музикант и жена с достойнство.

Хора, нещо сте се объркали.. Няма да ви дават пари, а ще ви вземат, бе тъпанари.. И няма да ви пуска диск, имитирайки че пее, а ще си пее на живо. Защото може. Ето защо всеки талант трябва да се заплаща. А на тея дето се опитват да се остроумни ще кажа, че си нямат и хабер от пеене, което е различно от фолка. Явно сте си почитатели на тая помия. Слушайте си я, и не давайте мнение, като нямате такова. Учудвам се, че сте чували изобщо за Милена. Мислех, че освен Райна, Ивана и Сашка Васева, други имена нямате капацитет да запомните. СКАПАНЯЦИ ОГРАНИЧЕНИ!

Хора, искам да ви кажа,че съм работил няколко месеца с Миленска.. Още когато беше Рок трио Милена, после Рокквартет.. Тогава в нея ми хареса,че много точно имитираше една солистка, която едва ли някой би могъл да забрави- солистката на Матиа Базар. Миленска е страхотна певица с невероятен усет и талант.. Има много енергия в тази жена, и искрено се радвам за успехите й. Родината ни има нужда от такива таланти, а не от смотани и яко силиконизирани фолк- певачки, които за нищо не стават, дори и за едното...

Страхотен купон ще стане- само класни музиканти и банди, а не паплач от чалгаджийки и псевдорапъри, които не могат да пеят, а камо ли да свирят на нещо! Жестоко! Там сме, Миленке, да си жива и здрава, да направиш такъв и след 5 години пак.

mnogo 6te e qko da se vidi

На всички, които плюят Милена, да ходят да си слушат чалгията или лимонаденото Лиле. Милена е друга класа, тя не е за тъпоъгълници. И не се гаври с публиката по време на криза да иска по 100 лева за билет. Хайде на купона фенове на праведната музика!!!

MILENA E VARHA!!! POZDRAVLENIQ ZA IUBILEQ! STRAHOTNA E I KATO 4OVEK, I KATO IZPALNITEL!!! JELAQ I MNOGO USPEHI, ZDRAVE I 6TASTIE!!

Милена и Ревю са уникални, супер ще е концерта

Sigyrna sam, 4e sabitieto 6te bade yak kypon :) Jalko, 4e niama da moga da prisastvam. Molia da bade organiziran dopalnitelen koncert za propysnalite go kato men sled 2 dekemvri primerno.

za tezi 25 godini neznam dali i se sabirat ob6to na scena i 5 :DDD

Браво на Милена, страхонта е, възхищавам й се.Юбилейният й концерт със сигурнст ще е як купон.

наистина око раздава по 50 лв на всеки дошъл мога да ходя и аз.

Ще е супер-концерт.Милена и всички изброени са страхотни,а някои не подозирах че ги има още.Жалко,че само в София правят такива концерти.

pojelavame i da e jiva i zdrava i da prodaljava da tvori...

Харесвам Милена! Желая й късмет!

Харесвам Милена! Желая й късмет!

Честит юбилей, Милена! Да си жива и здрава да отслабнеш и да пееш още 25г !Едно време не изпусках концерт. Спомням си я в Козлодуй- Фестивал на политическа песен.Не си спомням с коя песен излезе но запомних начина й на грабване внимание на публиката. Подскачаше неуморимо на 1 крак до 1- ия край на сцената, а после с завъртане се връщаше и на другия крак продължаваше да подскача до другия край. Естествено получи най- много аплодисменти. Браво!!!

Ех, каква хубава свинкя - майка е! Точно като за мен.

Е, айде не говорете против нея! Фолк-певици - колкото си щеш, с лопата да ги ринеш. А Милена е само една.Рокаджийка! Браво!

На добър час, приятелко! Ти си най-смелото момиче което познавам. Бъди!

К'ъв юбилей, к'ви 50 лева? Тая на Депеш ли се прави? В зората на демокрацията даже ме кефеше, но това беше преди двайсетина години. Пък тя продължава да ги върти все същите песновки. Стил - ще каже някой. Тъпчене на едно място, казвам аз. И колко години от тези 25 наистина са на сцена? Едва ли и половината. Но карай, важен е Пи Ар-а.

Ще ни плащат да я гледаме ли?

Ако е истинска патриотка нека да си прави юбилея далеч от България!Тези 25 години на сцената за мен са години на съсипани надежди да чуя хубава песен от нея.

Желая и успех!

КАКЪВ ЮБИЛЕЙ ,БЕ ! БЕШЕ СЕ СКРИЛА НАПРАВИ ГО ОТНОВО!

защо да е тъпо животно, хубава музика прави жената. Направо класика и 25 години са си бая. Ако не харесвате стила, това е друг въпрос

Da e jiva i zdrava!!!! Da ni radva oshte dalgo vreme!!!

дебело биволица

Malee, tva e nai-golemiq dvzer v bylgarskata muzika.takova jivotno typo prosto nqma!!!