Български младоженци вдигнаха сватба под вода

След много запитвания на желаещи за провеждане на неповторим, нетрадиционен и запомнящ се сватбен ден, в България вече се предлага услугата за провеждане на сватба под водата.

Обратно в новината

Коментари - Български младоженци вдигнаха сватба под вода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Haide da sa jivi i zdravi i da im vurvi po voda zial jivot:-)

Както появата на бракът,така и появата на парите са толкова противоестествени,че нито едно растение,животно или птица не са последвали примера на хората в тези техни самоубийствени начинания.След 75 хил.години еволюция на човека,с появата на брака и на парите /те са едно и също явление!/ е започнала масовата човешка деградация.Днес има хора,които смятат че могат да притежават мъже,жени,животни или природа.Все едно е да смятат,че Земята е произлязла...от човека?!Накрая Земята,по естествен начин,ще бъде принудена да покаже каква е истината.И ще го направи,защото никой човек не може да отмени дори и най-малкия природен закон.

Много ми е интересно как са успяли да отворят бутилката с шампанско под водата.Това е почти невъзможно.Но все пак ако някой иска ,нека се пробва ....Невъзможно е

Сам дето пичовете на снимката са в басейн. Или слагайте актулна снимка или не публикувайте измислени истории. Иначе интересно звучи.

Ех да беше всичко толко лесно- колелце с 2 пръста за Да, тишина и спокойствие. Дори са единодушни в коя посока да тръгнат- нагоре за въздух. Повече от това не се иска за дълъг щастлив живот. Успех!

Това е наистина много важна новина. Светът вече не е същия.

ооо, пак скрита реклама, не може да бъде!

Браво! смелчаци!