Поп певицата Аксиния пак се съблече

Аксиния отново изгря на корица на мъжкото списание FHM.

Обратно в новината

Коментари - Поп певицата Аксиния пак се съблече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩОМ ПОСТОЯННО СЕ СЪБЛИЧА ЗНАЧИ НЯМА УЧАСТИЯ НИКЪДЕ! ЖАЛКО! МИ ДА СТАНЕ ЧАЛГА ПЕВИЦА! НАЛИ КРУМ ТАКА СЕ ПРЕФАСОНИРА!

и двете се шибат за пари, само че са с различни тарифи, но в кризата са ги свалили поносимо за средностатистическия българин

i love you!

Модераторите сте пикльовци!

Ами като не може да пее поне това го може!

Мацката си е супер! А вие сте жалка злобна жльччччччччччч

TAQ E MNOGO TAPA, BE! STIGA NI Q NAVIRAITE V O4ITE! MNOGO E PROSTA! I E GROZNAAAA!!!!

Докога ще ни занимавате с тази кобила? Била много скромна - тя си го разправя и само тя си вярва...

Така лиии, еми голям праз!

Тая хем бездарна ,хем и без грим и фотошоп и на най -големия си враг не я пожелавам/дълго ще трябва се лекува от стрес/.Но се чудя кой е тоя луд дето непрекъснато я лансира? Облечена-гола все тая ...Аксиния ,чуди се къде да се набута и как да се показва,по-добре е да се скатае някъде.

Hubava e, ne moje da se otreche!

Iskam q tazi!

Аксиния е страхотна.

Аксиния ,дори и без грим е адски готина мацка,много добър човек.Защо е тази злоба?Не могат всички да са с 2-3 Висши.

!!!

Ima 4ar,ama 4ak seksapilna!

Интересно защо всички,които се взимат за нещо, са все с конски физиомутри? От гладия ли, от фотошопа ли или от некадърни визажисти. А тази кокона има и отвратителен тембър когато говори, той пък много напомня кравешко мучене.

Тая се съблякла, оная се съблякла.. Ама нещо да се показва, което никой не е виждал? Що не пишете, че се облякла... Тези като нея са за календари за в затворите.. Материал за ръкоблудстване на затворниците.. Щото и те са хора, все пак..

Само преди два месеца имаше интервю с нея във Нека говорят. Сподели, как като се снимала гола за първи път била млада, и ако тогава била със сегашния си акъл, не би повторила грешката :)))

НА МЕН МИ ХАРЕСВА, НО ВЪПРОСЪТ МИ Е ОБУВКИТЕ ОТ СНИМКАТА КЪДЕТО Е С ДЪНКИ ОТ КЪДЕ МОГАТ ДА СЕ КУПЯТ- ЖЕСТОКИ СА. ИНАЧЕ МАЦКАТА Е СЕКСИ- САМО ЗАВИСТЛИВИ МЪРЛИ МОЖЕ ДА Й НАМИРАТ КОСУРИ

бездарна до безбожие

Предизвикателна и с визия на елитна проститутка!!!

Устата и е като чекмедже (на снимките са го прикрили), не е суперкрасавица каквато се опитвате да я изкарате. Айде по-полека!

Пуснете и снимки без грим, фотошоп и изкуствени коси да я видиме какъв хиликанзел е!

Абе на Ева Лонгория не знам да ли прилича, а ма на лингурка ми прилича.

Аксиния президент! знаете ли какъв възход ни очаква тогава, само се замислете всички инвестиции ще дойдат тука :))

силикона на едната и цица съвсем се е изкривил, не са ли я видели от списанието или са преценили, че колкото по уродливо нещо снимат, толкова по-привличащо вниманието ще е после. Затова сигурно на всичките снимки и зъбите не са и прибрали. Като се има предвид професията на проституиращата Аксиния, все се чудя кои балами плащат на чучела като нея за секс!? Трябва да си някакъв психар дето си пада по уроди за да се възбудиш от толкова криво и хърбаво нещо.

силикона на едната и цица съвсем се е изкривил, не са ли я видели от списанието или са преценили, че колкото по уродливо нещо снимат, толкова по-привличащо вниманието ще е после. Затова сигурно на всичките снимки и зъбите не са и прибрали. Като се има предвид професията на проституиращата Аксиния, все се чудя кои балами плащат на чучела като нея за секс!? Трябва да си някакъв психар дето си пада по уроди за да се възбудиш от толкова криво и хърбаво нещо.

Ооох! Не искам повече Сашка на задна прашка...!

Unikalna macka

АМИ ЩО ДА УЧИ ТЯ Е ОТЛИЧНИЧКА !

Ама тя облича ли се изобщо, хахаха ...

Тая освен да се съблича друго може ли да прави? Ако можеше и да пее цена няма да има - иначе е красива да, но има и жени с по-стойностно излъчване

Симпатично е момичето.Прилича на Ева Лонгория(макар и малко)

Аксиния е красива, много по-красива от Николета, която малко ми се струва набедена красавица.

Момичето само за това го бива и само това прави.А що се отнася до поп певица има още много хляб да яде.

ми тя друго не може да прави...

абе това откога е новина ... може да го публикувате в регионалните новини

Имам чувството,че тези девойки като останат без пари и се предлагат да се снимат ПАК и ПАК,защото едва ли им предлагат по 100 пъти да ги снимат,и понеже са съгласни за по-малко пари от преди и затова ги щракат по списанията отново и отново.

Най-красивата българка, която съм виждал! Ако участва на Мис Вселена, ще прочуе България и ще взема короната на всички венецуелки!

е няма ли кой да и купи дрешки на таз мома, да се покрие малко. Зима иде

Искам да я оближа от горе до долу.

Ела да си праиме кефа ... ама после бегай бързо ....

Няма за какво да се злобее! Всеки сам може да избере как да живее. Ако иска да бъде с 80 годишен мъж, нейна си работа. Междувременно момичето изглежда добре, пее не по-зле от повечето млади родни звезди и от интервюта, които съм гледал с нея, не ми направи впечатление да е куха откъм познания. Това, разбира се може да се манупулира, не по-малко от външния вид. В заключение: ако не я харесвате или искате да я накажете за поведението и, не я коментирайте. Мълчанието е по-голямо наказание от оплючането. Чес на Аксиния!

Няма талант, няма и естествена красота, та единственият начин да бъде забелязана остава да се съблича. Моят съвет е да си ходи гола!

Така ще я опраша, чееееее

Няма ли какво друго да пишете ?само ...коя се облекла ...коя се съблекла..тъпотия

емблема , многостранно развита личност ха ха по голям виц отдавна не бях чела :):):)

чудя се на 32 на какво ли ще прилича тази девойка???