Златка и Благой се разделиха за пореден път

Самбистът Благой Иванов пак заряза русото изкушение Златка Райкова, писа bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Златка и Благой се разделиха за пореден път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

MN E ELEMENTARNA JENAT NO KARAI NA NEQ I UTIVA TAPA I PROSTA AKO NE... KO 6E E OBARNE VNIMANIE

MN E ELEMENTARNA JENAT NO KARAI NA NEQ I UTIVA TAPA I PROSTA AKO NE... KO 6E E OBARNE VNIMANIE

Нека има блондинки

Samo bokluk v BG.

ей стига сте писали глупости ... жените ги разбирам ама мъжете що си криват душицата като се облизват и за едната и за другата ;)

кое е новина? това не отговаря на основните въпроси - Кой? - ами никой; Кого? - е пак никого! какви са тези хора и защо трябва да четем за тях. Никой си имал гадже - Някоя си, а после я сменил с Друга Някаква. Егати новината!!!

kyrventiq 4e i se obijdat ina4e

ама нека т.нар. леки жени да се ориентират към друг тип живот, какви са тези гаджета, да си работи като проститутка някъде, хем ще си взема пари, хем ще и харесва, а и няма да разваля семейства и разни двойки

До кога ще занимават хората с такива жени като тази Златка?Вече няма предаване по телевизията в което да не е поканена.На какво учим младите момичета?Няма ли красиви стойностни жени в тази държава?Отвратително е това поведение да се фаворизира.

на тая физиономията й е все едно ми е мирисала чорапите. Тоя павев кучкар трябва да е, един естет би я водил на каишка не под ръка.

az puk q haresvam

Писна ми от к...ви и боклуци. Аре да си ходят вече! Да изхвърлим боклука!

пок ли с двата прости мърляка ще се занимаваме бре?

Goliama mrasniza e tazi Zlatka..varte6e se na kola v pazardjik...kato mastia xaxaxa

Choveshkata prostotiq , glupovatost , kompleksiranost i zavist v BG nikoga nqma da ima krai ! Davai Zlatche , SASIPI GI !

момчета и момичета защо се учудвате? след великата криминална революция от 1989 г. от дупките изпълзаха такива изроди като Златка и тям подобни малоумници. и най лошото в цялата история е че те се оказаха лицето на БГ ха ха и то какво лице. по цял свят ни смятат за дебили благодарение на такива тъпаци като тази.

Извинете, случайно попаднах на тази тема и моля да ми обясни някой коя е и каква е тази Златка?! Милена Славова е известна, но тази Златка не съм я чувала!

Tazi jena e lishena ot vsiakakvo useshtane za krasota i stil! tigrovi sharki i kolkoto se moje poveche silicon! Molia vi obarnete vnimanie na snimkata s chernata roklia i chantata LV - tova e bezobrazie. Zlatka moje da pretendira za kichozno i bezvkusno oblechena jena! I ako niakoi vaznameriava da zashtiti lubimkata si, kato mi kaje, che zavijdam - moje da se zamisli i za sobstvenia si vsku!

ама мн е гадна тази златка

Холивуд, пази сеее, идва Златка

Трябва Златка да направи онит да се ожени за единия от братя Диневи, няма значение кой. Те май преди да са строителни бизнесмени са били таксиметрови щофьори.

are stiga s istorii za taq jaba! na koi mu puka kvo se sluchva okolo neia? tupa,grozna kurva! shto li ne se uchudvam,che shte igrae roliata na leka jena-mi tia si e takava! iavno blagoi se e osuznal,neznam koi maj shte iska da se zanimava s taia!!! koi kvo shte da govori,no nikoi ne shte da si liaga do kurventinia

По скоро трябваше да напишат ,Златка ще играе себе като лека жена!По вярно щеше да е!

тя златка от училище си бе леко момиче.никой не е харесваше освен сводниците.някой трябва да е луд да се хване с тази селянка.стига сте е превъзнасяли,защото не знаете какъв е парцал.

Наскоро тя получи роля в българския сериал Забранена любов, където играе лека жена. Мноо ясно,че като такава ще получи роля.Дори се чудя как може да я получи... Писна ми само за тази к...а да се говори и пише!!!

ух пак ли тъпия перхидрлен мърляк е в клюкарницата?

Tazi prostitutka za6to ne si hodi v Holandia

Ужас сега няма да гледам сериала,защото ще сънувам кошмари.Невероятна роля са ти поверили,момиче!

Ей, дир.бг.. Може ли да мине ден, без да пишете за някоя от леките жени в България? Много типична роля са й дали.. Тя просто играе себе си в това дето е като филм.. Уникална отрепка е тая... Язък за бляскавото й име..

Дано на тебе да ти повредят злобната мутра! Ама едва ли, на грозниците рядко им се случва!

Тая вече обслужва негърското население на Земята.... Много й подхождат тези пози на снимките.. Ако не с друго, поне с боклуци като тая ще се прочуем на шир и на длъж...

Ау,колко остроумно го каза само-Менделееви съединения.Представя си те като някоя задръстена химичка,която е сърдита на света и на красивите жени,понеже в живота си не познава друг мъж освен Менделеев.С цялото ми уважение към този велик учен.

e parcal.

EEEEEEEE-STIGA DEEE:::MI AKO NA TEBE ILI SESTRA TI TAKA I METRNAT KISELINA NIAMA LI DA RIVETI KATO BIVOLICI:::??????? TO I AS NE IA DOLIUBVAM ZLATKA MA TI HEPTEN SI ZLOBNA ;MA COCOshimke

EEEEEEEE-STIGA DEEE:::MI AKO NA TEBE ILI SESTRA TI TAKA I METRNAT KISELINA NIAMA LI DA RIVETI KATO BIVOLICI:::??????? TO I AS NE IA DOLIUBVAM ZLATKA MA TI HEPTEN SI ZLOBNA ;MA COCOshimke

Тя за крайните квартали може само да си мечтае, всъщност не е лесно да пасеш овцете на сало и да се чудиш кой да кълнеш по цял ден.Патко заспала да знаеш че всичко се връща на този свят, но с твоя умствено изостанал багаж едва ли проумяваш това!

То па и Благой една Ентелегентна личност мани, мани...

Златка май се е прицелила в проф. Стефан Данаилов. Докат спи ще вземе диплома за артистка. Холивуд да мисли, смята, плаща. Права е. Който не може да я оцени няма вкус, а който вижда в нея дарование не я заслужава, защото няма пари да й плати.

takiva kato Zlatka sa 90% ot bg-te momi4eta...no comment napravo - lolitki i nedozreli kychki!!!!

Ей тъпанарке, какво толкова ти е направила Зкатка, че да и пожелаваш такова страшно нещо ? Комплексирана селянка от крайните квартали си ти сигурен съм .

zlatka e prostitutka i dolnoprobna mastiya

Бе простакесо да те залее на теб някой в муцуната.Аман от прости хора с елементарно виждане.Това и на най-големия враг да не се случва.Страшно е.От каде тази злоба не мога да разбера...какво толкова ти е направила...нещастно племе сме ние с такива хора като теб...

писна ни тази Златка,какво ни интересува тая пача.Няма да остане сама,ще намери някой чичко паричко.

Наскоро тя получи роля в българския сериал Забранена любов, където играе лека жена. - не разбрах смисъла на словосъчетанието играе лека жена. Че тя каква е???

edva li ste i bade trudno da igrae rolia na leka jena

Айде пак Златка!:)Ми стига вече с тази жена!Всеки ден -никого не засягащи новини,относно тази персона.Златка си е една средностатистическа компаньонка.Повтарям класна,а на средно ниво.Разбирам в някое диво село из Родопите да и се радват като назвезда,или хайлайф дама,но интелигентни,грамотн хора....!Затова вземете се спрете малко от малко с тези новинии дайте да разнищим някоя тема,която си заслужава истински вниманието на богатата аудитория на DIR-a.

Абе на тая мастия нема ли кой да и метне малко Менделееви съединения в муцуната?

Айде пак Златка!:)Ми стига вече с тази жена!Всеки ден -никого не засягащи новини,относно тази персона.Златка си е една средностатистическа компаньонка.Повтарям класна,а на средно ниво.Разбирам в някое диво село из Родопите да и се радват като назвезда,или хайлайф дама,но интелигентни,грамотн хора....!Затова вземете се спрете малко от малко с тези новинии дайте да разнищим някоя тема,която си заслужава истински вниманието на богатата аудитория на DIR-a.

nqma ottarvavane ot tezi k......