Лили Иванова: Мадона е сполучлив продукт, но пее на плейбек

"Мадона е може би най-сполучливият американски продукт в шоубизнеса" - заяви Лили Иванова по отношение на световната поп икона, която беше наскоро в България. Запитана как пее Мадона Иванова отговори - "на плейбек, както много хора по света".

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова: Мадона е сполучлив продукт, но пее на плейбек | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушах няколко песни от концерта на Лили. Може да е имала глас, но сега не. Песните трябва да те карат да запееш с певицата, независимо дали можеш или не. А Лили ме накара да сменя канала. Едно мрънкане на нещо дето не се разбира. И ако бях отишла на концерта с билет на доста висока цена пак щях да си тръгна. А Мадона освен , че пее прави и шоу, а Лили н 80 и кусур години показва едни пилешки кълки и крие лице. Нямам против възрастните когато и те си знаят възрастта и се съобразяват с това

ха, бива простотия и неграмотност, ама толкова мадона е велика, целият свят я знае комунистическо недоносче баба лили къде отива да се сравнява танци, музика фешън - това е мадона а баба лила пада по сцената, с мед, с парфюм, продължава с нафталинените евтинджос песньовки, които само комунягите и гейовете харесват само за ссср ставаш бабо лили, там в мухливия комуноиден съюз на съветските пияници ама кво да се прави баба лиляна е чалгата но соца, само простаците я слушат

Бабето Лила е доста алчно и злобно, освен да мисли за себе си друго няма. Мадона прави истинско шоу, а в какво се сътои шоуто на нашта Лила- подскачане на сцената и четене на текстовете. Друго няма.

СМЪРТ НА БАБАТА! ПЛАШИЛО И ЧУЧЕЛО ОТЖИВЕЛИЦА ОТ НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯ ВЕК!

Стига с тия комунисти, които уж били зад гърба на Лили! Знаете ли, че ако ги нямаше комунистите Лили щеше на 25 години да бъде на светлинни години пред Мадона. Те й пречеха, а не й помагаха да стане световно известна! Чули се Вий за комунисти! Бедна Ви е фантазията какво правеха.

Само да вметна нещо че забравих.Лили ти знаеш ли с колко техника и хора разполагаше Мадона на концерта?.Ами ако е пеела на плеибек можеше просто да дойде с един касетофон и няколко тон колнки та да се чува горе долу.Мани не я казвай на друго място тая глупост че,мноого ще се смеят и подиграват с теб.

А така Лили Иванова...добре е да се ограничи единственно с участията си в Русия,тъй като на световния музикален пазар се търсят хора които освен че,могат да пеят изглеждат и добре имат харизма.Лили мила слез от сцената вече както направиха любимците ти Тина Търнър и Елтън Джон,слез за да те запомним с добро а не да стигнеш до там че да изложиш целия си професионален живот на присмех само защото се изказвш неподготвенна по отношение на Мадона.Как пее и как се държи теб лично не би трябвало особенно да те вълнува.Мадона е идол на цяло поколение и продължава да бъде такава на хора от цял свят.Моля бъди по здържана по отношение на ИДОЛИ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛЕЧИНА ЧЕ,СТАВАШ СМЕШНА.

Моите уважения към Лили, но Мадона НЕ пее на плейбек!

На Мадона и е през оная работа какво си мисли някаква си там Лили! Лилито какво е направила в живота си освен да мисли за себе си...нищо! Да се изживява като голяма звезда и да критикува Мадона - най-великата! Аз пък не мога да разбера какво толкова я прехвалявате Лили - освен да скача като попарена докато си чете текстовете на песните друго не съм забелязала. Я виж Мадона кво прай и се учи, братче

Май си повече субективна! Ох ще падна просто, баси изказването! Лилито - номер 1-хахахахахах! Какво е направила толкоз - има гласови данни, какво още? - Нищо! Ма къде ще ми я сравняваш с Мадона??? Мадона е религия!!!

Lili ne plue Madona,a si izkaza mnenieto za neq v otgovor na vaprosa na vodehtata.Hodila sam na mnogo neini koncerti ine e pqla na pleibek,a na niakoi pesni polzyva sinbek.

Лили Иванова НЕ Е гениална! Гениални са композиторите, които написаха прекрасните й песни. А тя за благодарност ги оплю. Не уважава авторите на най-големите си хитове, не уважава колегите си (куртоазията не я слагам в сметката), не уважава дори публиката си (защото ако я уважаваше, нямаше по време на криза да я изнудва с такива безумни цени на билетите. ЗА сведение, Мадона намали двойно хонорара си за България). Тотално се е самозабравила! Мисли се за някакво супервеличие, а не вижда, че изявите й напоследък са по-скоро посредствени. И да, пее на плейбек (при нея това трудно се усеща, защото не импровизира), така че работата мяза на присмял се хърбел на щърбел.

И какво я защитават толкова Мадона.Ако не се кълчи и показава задника си (между другото провиснал) и ако пее както казва тук един участник,едва ли е по-различна от останалите.Абе чалгаджийки или Мадона,все ви дай да гледаме голотии,кой ти слуа пеенето.

ПАК СИ ЗАБРАВИЛ ДА СИ ИЗПИЕШ ХАПЧЕТАТА!! ...И ЛЕКО ДА НЕ СЕ ЗАДАВИШ ОТ ЗЛОБА! ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЛИЛИ ИВАНОВА НА КАКВО Е ПРОДУКТ И ЧЕ Е ИМАЛА ПОЛИТИЧЕСКА ПОДКРЕПА!!

Тази вече се самозабрави.... на Мадона оценка дава бабето....

Тая дъртофелница със сбръчкана кожа ( колкото и да я крие се вижда ) хептен се е взела на сериозно... Има да гони Мадона.... С това си изказване, много явно демонстрира, че завижда на успеха... Завистта е поредната чисто българска черта в характера, ДРУГАРКО Иванова.. Жалко, че допускате такава евтина излагация... Това просто не е адекватна постъпка на страхотния имидж, който уж сте си създали в България.. Ако изобщо някой в случая е ПРОДУКТ, то това сте вие- ПРОДУКТ на БКП. Продукт, който има основа- някакви гласови данни.... Защото, ако бяхте истински читава певица, щяхте да имате поне половината от успеха на Мадона в Световен мащаб. В момента сте Първа на Село.. Станете Първа и в Града, за да имате моралното право да споделяте разни размисли и страсти. Другарко Иванова, спрете да давате не до там компетентно мнение, както и да коментирате успеха на други доста по- успели музиканти и артисти, защото така цапате собствения си образ..

Тъпо е да се изказваш така, Лили... Аз бях на концерта на Мадона и тя пя на живо! Колкото до гласовите данни - това не интересува никого, защото Мадона е много повече от глас! А пък Лилито ако комунистите ня бяха зад нея навремето едва ли щеше да издаяни! Ако се информира за това как е почнала Мадона навремето няма да се изказва така!

Лили е чудесна! Който говори лоша за нея - значи лъже, или е безчувствен...

Коя изобщо е Лили Иванова, че да дава оценка на певица от ранга на Мадона? Това е смешно... Мадона НИКОГА няма да разбере за съществуването на Лили Иванова, ама Лили Иванова знае за Мадона нали...

Като отгеда тоя търтей една котка поне , да се обади пак. Бати мумията.

Ако не седеше никой зад вас г-жо Иванова, сега нямаше да живеете на ул.Оборище ,а в село Кубратово, от което толкова много се срамувате.Вие също пеете на плейбек и то доста често, да не кажем че на един концерт поне 50% песните са на плейбек.Държите се точно като застаряла баба,която иска да я вземат за млада,увъртате се около китариста и подскачате като скакалец по сцената,доста е грозно и жалко.Относно Мадона в много отношения не можете да и стъпите на малкия пръст.Съжалявам Ви но сте много жалка в изказванията си относно ваши колеги.

Кавга между набори. Само дето едната наборка никога не е чувала за колежката си :)))

Разликата между Мадона и Лили е, че когато Лили беше на възрастта на Мадона- 50г владееше същата бабешка публика като сега, а Мадона дори и на 70 ще е идол за тийнейджърите :)

Какво общо имат Лилянка и Мадона ????? може да е номер едно за някои Лилянчето , аз лично съм я слушала някога но не бих дала пари за неин концерт. Е може да дам десетина лева да я послушам около 20-30 мин но повече няма да издържа. Защо не я сравнявате с Тина Търнър или Шер ??? Пак не може да им стъпи и на малкия пръст

А бре Лили оня ден при Цветанка каза че който те плюе значи е простак и дебил.А ти която плюеш световна звезда като Мадона каква си?

и на мен мадона не ми харесва. никога не съм я имал за певица в смисъла на тази дума. Уитни Хюстън, Марая Кери и Бионсе може да са певици, но мадона в никакъв случай.

Не може Лили да надмине по продажба на творчеството си Мадона НИКОГА!!! Защото песните на Лили не са за простаци и олигофрени като тебе - а, че вие сте повече в Световен мащаб - да така е - и търговийката на МадонКа го доказва. Понимаеш?!?

evala i na lilito, ama tova si e zlobno izkazvane. madona e mnogo po-uspeshna i izvestna ot neq

Всеки си има свой недостатъци. НЕГРАМОТНИ СТЕ! Свой в множествено число се пише своИ!

Оф, ма баба прима пак ли са изцепи?

Истината е, че Мадж е нищожна певица, докато Лили Иванова е гениална певица. Разликата между двете е огромна. Мадж е изкуствена работа, направена за пари и за нищо друго. Лили Иванова има огромен талант и глас. Мадж не заслужава дори да диша прахта от обувките на Лили Иванова.

И е по-млада!!!! ее... - това пречи!

Абе, хора, стегнете се! Докога ще ни заливате с неграмотни статии. Научете поне елементарното Й, по дяволите! Учи се във втори-трети клас. По темата - и двете певици са достатъчно талантливи. Само че едната не е имала щастието да се роди в Америка.

Харесвам песните на Лили Иванова,но не харесвам прекаленото и самочувствие и надменност и старанието и да изглежда на 20 год,което я прави гротеска.

да

бабенце престани да се излагаш като кифладжийка и да завиждаш на хората

В България естествено, че ще пее на плейбек. Обикновено Мадона не пее на плейбек. Дори задъхването от тичането по сцената се усеща. Лили Иванова никога не е била Поп- Дива. Тя е сериозна изпълнителка и е продукт на Народна Република България (НРБ). Цялото авторско и композиторско войнство беше впрегнато да пише текстове, музика и аранжимент за нея. Вярно, че цял екип се е грижел Лили да не напусне Родината, но пък никога не е спирала да пее на какви ли не е зици. Тя е българка и гласът и макар и силен и колоритен, няма кадифено и галещо ухото звучене, а е доста рязък. Това не позволява слушането на нейните песни за релакс и доста ограничава нейните певчески способности, като потенциален западен продукт. Хубаво е, че БКП не допусна превръщането на продукта Лили във фръцла, фльорца или курва, каквито са повечето западни звезди днес. Видяхме метаморфозата на една Марая Кери, която беше тръгнала по правилния път и пееше облечена и леко старомодно скована, но пък тогава направи най- хубавите си песни. Проблемът на западните звезди е, че един успешен модел се копира конвейрно. Мадона е неподправена и естествено вулгарна. Тя е един неподражаем феномен и е доста смело от страна на Лили Иванова изобщо да изказва мнение за нея. Просто нещата са несравними. Русата амбиция трудно може да се вкара в някакви рамки. Просто тя е непоправима, неподражаема и неповторима.

Верно .....българската злоба край няма....как може да се сравнява Лили Иванова с Мадона. Ако Мадона беше в България никой нямаше да е чул за нея.

Ama darta selska pranga, ti na Madona li analiz si sednala da pravish. Za kakva se pomisli???!!!

Dodkga s taia stara hlebarka be? Che Kubrat e kade po-velik ot Madona, razbira se.

Баба Лили е 100% права, фенките на Мадона трябва да са наясно, че от поне 10 години Мадона е само и единствено пластмастов продукт, а не певица, и няма нищо общо с диско-поп певичката която е била едно време. А Баба Лили е от друга категория, ще ме простите ако прекалявам, но това е категорията на дами като Баба Тина и други дами, които СА НЕЩО сами по себе си.

Коя е Мадона Иванова? Моля редактора да ги разгрничи с една запетая ;)

xaxa tva vica na godinata ...baba lili vs madonna ,i na dvete sam bila na koncert s polojitenst lili pee na playback ,madonna na jivo

Ми да, Лили е права - ако има някой днес, който си заслужава да бъде гледан на концерт това са именно Тина Търнър и Елтън Джон. Мадона може и да я харесвам, но не ми се гледа на концерт. И не само защото пее на плейбек. Просто не си падам по спортната гимнастика, характерна за изявите й на живо. Някак си това пречи да се създаде интимен контакт с публиката. Гледайте един запис на Франк Синатра например как пее на концерт, или пък Елвис Пресли - ми те просто знаят как да общуват с публиката, а за това няма нужда от балети, акробатики, светлинно шоу и прочие допълнения.

eho

Мадона е най-фалшиво пеещото същество, ама много е щуротията от която тя си печели!

Права е Лили! Т.нар. изчадие Мадона е продукт, а не певица, но на глухите и слепите , които се прекланят пред чалгата какво да им обяснавяш...безмисле е...

Madona e jalka, a Lili e velika!

Ей,дъртофелницо я недей да простееш! Жалка селска особа!