Мира ще танцува с Мишо Шамара, Милен – със Зара

Рапърът Мишо Шамара и брадърката Зара са новите партньори на дансинга, съответно на Мира Добрева и Милен Цветков. Подмяната се наложи след като миналата седмица русокосата водеща пожела да се раздели с танцовата си половинка.

Обратно в новината

Коментари - Мира ще танцува с Мишо Шамара, Милен – със Зара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наистина си симпатична жена,но мисля,че самочувствието ти е в повече!!! Не ти се вписва образа на Дева Мария,колктото и да се опитваш да го играеш!!!

казано на чист Български: Who the Fk is this?

само лично мнение (27.09.2009 г. 18:00ч.), и аз споделям твойто мнение!

Наистина Боби и Диляна трябваше да останат, а да си отидат Кристина, Деян, Нед и Николета. Ама нали всичко както винаги е нагласено...

Не ми е много ясно защо наричате Милен Цветков глуповати простак? Според мен той е доста интелигентен, съобразителен, начетен, с чувство за хумор. Би ми доставило голямо удоволствие да овщувам с него и да знам неговото мнение по различни въпроси. Да,наистина има Характер и това е най-ценното в него. От друга страна мнение на Мира Добрева или Зара въобще не ме интересува.Зара е може би интересна като външност и като млад човек. Докато водеше новините, винаги съм подозирала, че Мира Добрева е изключително ограничен, тъп и безсмислен човек. За себе си се убедих, че това е точно така. В словесния и двубой с Люба Кулезич пролича колко е жалка и безпомощна в своята простотия и ограниченост. Добре е за нея, че просто има късмет. От друга страна си помислих как често хора, които са галеници на съдбата се домогват и се оказват публични личности, известни, често показвани по медии, а как някои, които просто нямат шанс, а са в пъти по-умни и биха били интресни и полезни на всички, стоят някъде отстрани. Да, не всеки може да бъде нахален, напорист, подмазвач, да бъде от село, и за това ще си стои от страни. Между другото, аз съм три поколения софиянка и мразя селяните! Ама много! Ей, пълно е със селяни в София. Как можа това да се случи!

Аз гласувах веднъж - за Златка и то не защото съм любител на чалгата (тъкмо обратното), нито защото тя както си седи и излъчва някакви неща (нека да ги наречем феромони), а защото мисля, че тя танцува много по-добре от по-скованата Патрашкова. Шоуто е танцувално и би трябвало да се оценяват танцувални качества, а не интелектуални. Отново тенденциозност. Или идеята на шоуто е да внушава предубеденост и необективност, или е в грешка като го прави. И дори прави заключения. Така не става

Аз пък мисля че вече трябва да ги премахнат тези СМС гласувания и само от реклами да се издържат, за да гледаме истински предавания. Така и така вота на зрителя няма никакво значение пред вота на продуцентите. По този начин актьорите ще спрат да се правят на маймуни, за да се харесат за някой лев от публиката.

а за честната Патрашкова беше на заплата при илия павлов в мултигруп,так че и тя е от продажните журналистически к...ви,а и е много злобна и грозна

ТОВА ДЖУДЖЕ МИШО, КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ! ТА ТОЙ Е ДО ПЪПА НА ГОТИНАТА МАЦКА! КАКЪВ ТАШАК МАЙНА Е ТОВА ЖАЛКО И МАЛКО ДЖУДЖИ! ХАРАБИ ЗА МАЦЕТО !!!

жалко, че отпаднаха Диляна и Боби. Те са много симпатични и двамата. Естествени и лъчезарни. пълни антиподи на приятелите на Дони, който се изложи за пореден път.

Това е поредното безмислено шоу

haresvam tova shou

Та както всички журналисти гледат в канчето на другите хора така и аз искам да ги питам в дни на криза те си танцуват за много пари,а хората мизерстват -и тези хора излизат пред екрана и гледат хората в очите

Жалко, че вместо Патрашкова ще гледаме тъпата Зара. На тези, които залитат по лъскавото ще кажа, че никога една опаковка не е по-важна от съдържанието. Колкото и да е красива тя, в крайна сметка набързо отива в кошчето за боклук и само съдържанието остава . Така и с наште Златки. Изфабрикували си една външност /дори и това не са имали горките, та са се налагали поправки/ и ги ударила звездоманията. Но не си дават сметка, че едни са известни с ума си, други с таланта си, а те с простотията си. Колкото са по-ниски умствените възможности, толкова са по-големи претенциите за жалост. Кой интересен човек би изтраял подобно чудо по-дълго време до себе си. То са пози, тъпи усмивки и нищо повече. Лъха на провинциалност, с една дума скука

Айде стига сте ни я намирали тая Зара, лесбос отвсякъде...Изхвърле от Христо и предишните, сега драпа за медийно внимание и сигурно пак ще се хване някой дър пергиш на въдицата й....Какво ще ми танцува - на пилона ли?......Недоучено варненско вито ....о!!

Престанете да пишете глупости,а гледайте и слушайте внимателно.Гласуване за Патрашкова и тъпите патки беше по интернет и е БЕЗПЛАТНОООООООООО!!

Ами,че той Миленчо и със Зара ще е такъв. Какво си мислите. Една дрисня е!

do vip dens ili po tochno,do zapochvaneto na zdravei bulgaria Cvetkov mi dopadashe,no veche si promeniih mnenieto za toq chovek.Ne stava nishto ot nego.Jalna i maika na tazi koqto se omuji za nego.

Начи, щом Керестина Фарашкова не е у шоуто, нема а го гледам! Или да ми пуснат поне Лютка Клозетич с Дедиян Кучков. Да има кво а се гледа! Шамара - добре. Ама в дует с Боби Прашката!

страхотни са

не го гледам!

изобщо цялата тази какафония на двете коришки- Андрей и Иван е един голям фалш. Дирижиран фалш. Глупаците си вярват че са в състезания. А Милен си играе своята игра, май се надсмива на цялата работа. Не е особено интелигентен но е достатъчно досетлив, защото е от кухнята на медиите, че всичко в това уж шоу е привидно. Затова ги прецаква.

Имате много качества момчета, но между вас и Евгени Минчев, който също като вас успешно манипулира системата, предпочитам него, защтото го прави с финес,а вие правейки се на простаци не само ,че станахте такива, но и дърпате публиката в тази посока.

Ако Диляна се държеше като проститутка, и ако Боби продължаваше да бъде Урсула, нямаше да отпаднат от това вмирисано чоу!

Като гледам как ги преживявате тия жизненоважни неща, си представям какви простаци сте всинца! И пращайте съобщения, малоумници!

каквито телевизиите такъв и народа. Има ли нещо на което да се задържи вниманието ви по телевизиите? Тъпи сериали /напоследък турски/, още по-тъпи шоута с вип персони - изсулени. На какво се учи младото поколение - на пошлост и искаме после децата да са с култура, възпитание. Колко образователни предавания има, но направени така, че да увличат, а не да сеят досада?

А това шоу можеше да внесе красота в живота ни. Само парите ли са виновни за да станат медиите толкова долни и пошли, или какво?! Защо намразихме толкова много истинската красота , финеса и естетиката?!

Тази изключително рядко срещана комбинация, каквато е Диляна, я махнаха защото не изглежда и не се държи като проститутка, и заради Дони.

А след Мишо-Шамара /Биг Ша/ идва ред да видим на дансинга и Барона,Зла- тистия, Цайса,Киро Японеца,Иван Призрака,Маргините,М Очите,братя Диневи,Георги Гергов,Милен Велчев ,Тони Мамата,Данчо Пръча...като сме тръгнали надолу,нека стигнем и дъното!Като последно може да възкресят и да ни докарат в шоуто и идиота Мунчо от Под игото.Тогава абсолютно всички персони в шоуто ще са от ВИП - по-ВИП! Нали знаете какво е написал Левски:Народеее!?! К'во да говорим повече?!

zaradi tapata selqnka Mira!

хахаххаххахаххахахах Колко са буквите във българската азбука ? - Колкото толкова !!! Лелеееееееееее малееее ,бива да си тъп , ама тази си е направо победител ,направо ми се драифа от нея,как само парадира със смешните си силиконови гърди и смешна присадена слама вместо коса, Зара ми изглежда всравнение с нея,наистина дама от вишето общество,радвам се че тя спечели!!

А тази Зара каква звезда е ? Освен,Че е била в Биг Брадър ? Каква звезда е и Ива Софиянска ( освен,че баща и нашумя с наглото си крадене докато беше кмет на София ) .Каква звезда е бъдещата съпруга на водещия и ащо се натрапват постоянно с техните взаимоотношеия Толкова ли са се изчепали сценаристите или просто таланта им не може да надскочи битовото ниво ? Анелия Раленкова е звезда,защото прослави БГ с таланта си . Ники Сотиров също е талантлив мим ,а какви са останалите ?Набедени и измислени ВИП звезди .Много тъпо . Има една две хубави двойки ,всички други ,дори и тоя т.нар.журналист Милен Цв. е един простак . И срами журналистическото име с поведението си . ДА не говорим за водещите ... Простотията не може да ги напусне ....Тези предавания се гледат и от младите поколения .Какво научават обаче ? Само простотии. И най-хубавите идеи се провалят в нечий ръце .

За чичо Милен Цветков правилният избор е леля Люба Кулезич.Вярно,че вече са поувяхнали,но в танца ще са принудени да мълчат и въобще няма да им личи,че са и глуповати.

Абсолютно съм сигурна, че реално трябваше да отпаднат Деян и Кристина! Толкова слаб отбор и хореографии!!! Маргарита Будинова не става за нищо! жал ми е за Диляна и Боби, както и за Петя- тя е невероятен хореограф! Само заради тъпия стриптийз на Дони са ще трябва да ги търпим тея!

Кухата Златка лапна дебелата патка - и то безплатно.Много неприятно ,Злате

Двете дървета Николета и Найден отдавна трябваше да отпаднат, както и Милен Цветков. Голямо самочувствие, а не вижда, че не става за нищо, дори и за журналист.

moite uvajeniq kam Ne6ka, no za sajalenie ve4e ne e adekvatna s modernite i savremenni formi na tanci, gruba v ocenkite , nqma gradivna kritika, izob6to ve4e ne e v 4as. Kiselata i fizionomiq vkisva vsi4ki.

Niko ostana li ot beloto

голяма нагласация и излагация (за продуцентите). След като обявиха, че Мира и Милен ще танцуват и ако останат в шоуто тогава ще се разделят изведнъж - промяна в правилата - Мира и Милен са извадени от класирането. Как не разбраха тъпите продуценти и водещи, че ни е писнало от нагласени неща. Ама явно много кинти играят и затова няма да има феърплей.

Аз гласувах за Диляна и Боби. Как ще ги гоните бе идиоти?! Това си беше чиста манипулация.

Много се изложихте с този ПОДПРАВЕН вот. Абсолютно съм сигурна, че Диляна и Боби ги изгониха заради обещания стрийптиз на Дони.

Айде стига с тия тъпаци бе! Сами си спретват разни шоута, за да изкарат едни пари на гърба на баламите, които изпращат sms-и!!! Когато секнат sms-ите, ще спрат и тъпите им предавания. Не помня откога не съм гледал нещо смислено по бТВ или Нова. Правят основно комерсиални бози за бързи пари!

Протежето на НоваТВ Милен трябваше да се яви на елиминации, а не да се ползва с протекции. Даже е слаба обида да го нарека дърво, с танцуването си той просто е един ПЪН. Това беше подигравка с останалите двойки, жури и зрители. Ако съм участничка в това шоу, ще осъдя продуцентите му.

Браво на г-н Кмета на р-н Младост!За втори път косят тревата.А в кв. Дружба пред нашия блок, макар че се намира на булеварда за летището, окосиха тревата само на половината поляна.Миналата година изобщо не косиха.А има две-три поляни, също на булеварда, които от няколко години изобщо не ги косят.Кой контролира това,пълно е с кърлежи и комари.

NAGLASENOOOOO

всички са прави за курветата на България,но нещо друго ми направи впечатление ....зара би златка с почти 3000 гласа...не че е светица и тя :) но поне се е запазила от части такава каквато е ,като изключим операцията на поялника и :) ...но зара сно6ти ми се стори доста по истинска и адекватна от простото селянче Златка ...хубаво имаш цици но поне им облечи нещо когато се явяваш в медия..но явно това е което може да предложи една селянка от народа-както тя каза :) курвенска визия ...голота ....и жалка простата....после такива парцал4ета стават идоли на подрастващите момичета ...жалко е ! но може би лека по лека започваме да се пробуждаме като народ...защото златка бе убедена че ще бъде избраната ..да ама не :)