Руска балерина и певица с уникален арт проект у нас

Руската балерина и певица Ника Любецкая отваря собствена зала за танци у нас. Красавицата, която успява да се превъплъщава като хамелеон и нейният екип от артисти, танцьори и знаменитости ще предложи на желаещите да изучат изкуството на танца бутиково обслужване и персонално внимание, както и бъдещо развитие на всички, който покажат изключителни качества.

Обратно в новината

Коментари - Руска балерина и певица с уникален арт проект у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе все ми се струва ,че е по младичка от 2000 и кусур , ама айде :) Относно kremena st zag- научи се да пишеш първо , лейди,пък после коментирай кой какво може или не ..... Да започнем с елементарния урок по правопис - пише се Откачена , а не уткачена ;) И ми е любопитно ( натвоя език :P) А ти К'ва си ма ОВЦО? :) :) :)

Искам да да дам няколко отговора на коментарите; 1.В коментара на Абе неграмотници относно Украйна и Русия, да така е но останаха малко хората които правят тази разлика, поради ред причини!А СССР е велика държава със много талантливи хора там.Въпросната Ника е един малък пример.Е, не е като Анелия и Преслава ама кво да се прави...хаха Относн коментара на Кремена от Стара Загора съм съгласна с нея, но нека първо оправим правописа, правоговора и всичко останало, да я поканим в ГРАДА и да види че, това с танците тук стана толкова популярно че, мен вече наистина ме е срам да кажа че, не посещавам подобни занимания но, това си е моя проблем не съм виновна че сме 100 крачки пред хорицата от село!И предпочитем да ми казват МАТРИОШКА отколкото ДИВА СЕЛЯНКА 2.За рейса, незнам в София открай време си викаме РЕЙС а в провинциата мисля Автобус а в цивилизования свят просто BUS.Никога не са ме качвали на рейса за Бали например..мисля че няма как ;) Наивния, относно свиренето гаранция свири но, не на инструментите които познаваш ти,така мисля АЗ! А за Новотела просто нямам думи, надявам се да си имал възможноста да си посещавал Новотела и в София и в Пловдив и да си се възползвал от някое талантливо момиче там...и все си мисля че никое момиче от Новотела не приличаШЕ на Ника,освен момичетата от руските балети по коите сифииските тарикати по онова време мойеха само да точат лиги. И в заключение искам да кайа!! Ника не Ви познавм, но смятам че каузата ви е страхотна, а относно тесногръдия и изостанал Български народ, просто нямам думи..Не визирам всички, само хората които не могат и не искад да заживеят в 21 век !

Република Крим се води към територията на Украйна, тази жена е учила там и е дошла тук от Украйна, не от Русия. Вие да не живеете преди 89 -та, когато всички от СССР ги наричахме руснаци. Тя си е украинка. Да не говорим, че и на руски, и на украински рейс е самолетен полет, а не рейс.

Krasiva, talantliva i oduhotvorena jena. Jelaja i budeshti uspehi, zashtoto gi zaslujava.

prili4a mi na ruskin4e ot novotela...iavno mnogo talanti pritejava tazi dama!!

prili4a mi na ruskin4e ot novotela...iavno mnogo talanti pritejava tazi dama!!

Momee,Momeee shi nakarash ti dibilogazite bulgari da u4at tantci ama drugia pat shi gi nakarash...!!!!aku sa utnasia za moabeti i 4ivermeta-DA 11!!! ama da ti tragni lenivia balkanetc da u4i tanga i valz ili saltca-shi ima da 4akash e,aku sa sitakitasi giubetci -to tuk tuva fseki gu moji...ili niakva ra4enitca...ila gi vish tuka faf ST ZAG,4iRPAN,PARVUMAY dai im po 7 4asa hora i setne kiut4eci-za takiva iziskani prelesti idi f DANIA,SVIITZARIA,ili faf FINLANDIA...tuk shi ta fzemat za UTKA4ENA,MA matrioshkeee

Тя хубаво, че пее, ами свири ли, свири ли?......

Ника е страхотна като артист в пълния смисъл на думата, а е и страхотен човек

От 2000 години тя започва да пее и взема участие в няколко музикални формации - ами тя ще да е била вземала участие в дионисиадите...