Новият сезон на ”Стани богат” стартира със Сашка Васева

Интелигентното състезание „Стани богат” ще радва своите почитатели и през новия телевизионен сезон.

Обратно в новината

Коментари - Новият сезон на ”Стани богат” стартира със Сашка Васева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стани богат да престане да спонсорира бългярските звезди. Ако парите не се ДАРЯВАТ, е повече от грозно участието на популярни лица в това предаване.

То ще е голям цирк тази вечер.

сашка е умна и много добре си подреди живота ! Кой мисли , че тя е глупава той е глупав. Имайте това което има Сашка и нейните вйзможности и после коментирайте...

ще гледаме комедия

Prestanete da pljuete Sashka Vaseva, zashtoto ne ja poznavate. Vuobshte ne e prosta, zashtoto e postignala mnogo poveche ot vat. Zlobata shte pogubi bulgarskata nazia. Tova che ne vi haresva fizikata na Sashka Vaseva ne znachi, che znaetw neshto poveche za neja. Uspeh Sashke. Moje da te obijdat, no ima edin termin v psihologijata za agresivnata posredstvenost, kojato se shiri navred v bulgarskoto obshtestvo.

Браво Кънчев, браво Ники - ти и онези маскари покрай тебе съсипахте и това предаване - напълнихте го с прстотии и идиоти. Иначе е много честно предаването - щом титанът на интелигентността Нед спечели 10 000 лв, сигурно и едно магаре да въежете на стола и то ще спечели поне 20 000лв.

Браво Кънчев, браво Ники - ти и онези маскари покрай тебе съсипахте и това предаване - напълнихте го с прстотии и идиоти. Иначе е много честно предаването - щом титанът на интелигентността Нед спечели 10 000 лв, сигурно и едно магаре да въежете на стола и то ще спечели поне 20 000лв.

Браво Кънчев, браво Ники - ти и онези маскари покрай тебе съсипахте и това предаване - напълнихте го с прстотии и идиоти. Иначе е много честно предаването - щом титанът на интелигентността Нед спечели 10 000 лв, сигурно и едно магаре да въежете на стола и то ще спечели поне 20 000лв.

Аз не мога да разбера защо няма и едно предаване Стани богат с хора които знаят и искат да спечелят ами само някакви звезди

В началото Стани богат беше много интересно и наистина интелигентно предаване.Такъв беше и водещия. След това продуценти , PR и Ники Кънчев подцениха зрителите и от едно образователно и добре мотивирано предаване направиха шсу-боза.Участниците вече не се избират ,а се канят и това са едни и същи хора ,минали през всички предавания на Нова TV,тъпи и безскруполни.Много гнусно. Съжалявам,ч и Ники Кънчев отстъпи от позициите си на ерудиран,възпитан и сериозен журналист.Просто не му прилича да се рови в пикантните историики на гостите си.Преди си интересуваше преди всичко от знанията на участниците. Но, така е.Всичко е пари и суета.

Е на това му се вика осиране. Играта е направена за хора с акъл, знания, хора, които могат да мислят. А в наш'то БГ Ники Пънчев и сбирщината около него викат кой от кой по-тъп, глупав и малоумен член на хай лайфа за да му бутнат с триста зора 5-10 бона за да може да иде звездата с такси, а не с трамвая до Илиенци и да си купи лъскавини за следващото риалити. Май трябва да види някой от продуцентите на играта извън БГ какво порно спрягат Ники Пънчев и Тупарев с такива блестящи умове на 20-ти и 21-ви век като Сашка, тризначките, азис и още цяла сюрия безмозъчни.

Нищо чудно Сашка да се представи по-добре от канените досега хора на изкуството - артисти и др., които показват отчайваща тъпота.

Колкото повече плюете по телевизията - толкова повече й вдигате рейтинга - това означава, че се вълнувате (независимо дали положително или не) и сте манипулирани от нея - просто сменете канала в подходящото време.... Това е...

И 'Стани богат' затъпя! Няма ли обикновени хора за тази игра? Писна ми от така наречените ВИП персони

Неее, шегувате се, нали?!?!

те тва трябва да се гледа. Отдавна не съм се смяла, няма да изпусна утре...

Ужассссссссссссс!!! ли кой да поканят за откриването ? А бе Ники Кънчев ,защо ги слушаш тези продуценти -покани си по-стойностни хора.

Между другото Сашка не е хич злобна, просто е малко откачила...повярвала си е.

Обоже ! Сашка и интелект. Две неща, които при нея липсват.По скоро пошлостта и тъпотията извират от всяка гънка на мазното и огромно тяло.

Със Сашка Васева няма начин това предаване да е интелигентно!

Хора учете чужди ерзици и гледасйте чужди телевизии, поне някаква полза ще имате от езика!! Защо гледате телевизията на българските простаци?

Немога да повярвам, че това се случва. От коя развалена туршия ги измъкнаха тези двамата.

защо толкова злобеете срещу сашка васева , тя единствена има доблестта да каже в очите на журито истината за любовника на васил найденов и това че нежка е корифей-злодей с тесни като змийски устни и злобна физиономия , която скрива зад очилата си..., а сашка все пак е един искрен и доста умен човек -това че е пее поп -фолк не значи че и липсва интелект

тука иска да каже ама аз не съм толкоз тъпа за колкото ме смятат всички.... (за туй ще направим една инсценировка в Стани Богат)

Докога ще се пропагандира простотията в тия медии?!

Този формат е вече изчерпан. Не може да задържи интереса на хората. Жалко за някои иначе свястни хора, които участват. Не мога да понасям и Иван и Андрей и все по-рядко гледам това предаване.

Е! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. ПРОСТИ ХОРИЦА, ПРОСТА И МРЪСНА ДЪРЖАВИЦА

Самото състезание се компрометира жестоко след скандала с нагласения финал. После, не започнаха да дават по-лесни въпроси, напротив, станаха по-трудно. Логично е хората да не се интересуват от предаването. За справка с трудността на върпростите може да се погледне американската и немската версия. Щом аз мога да отговарям на техните въпроси ... А иначе и на мен ми е писнало от ВИП личности.

Сашка освен, че е стара е грозна и много глупава. Като я гледам си обясняввам защо децата ни са тъпи, та нали са ги обучавали нейни колежки, също завършили педагогика.

Жалко,че Нова телевизия налага и в предаването Стани богат простотията, пошлостта и кича.Е щом Ники Кънчев е опрял до ума на С.Васева и Шишарката,то краха и на това предаване е близо. Повдига ми се от тази жена,която си излива бюста навсякъде,пее тъпотии/ако изобщо може да се нарече пеене това/,показва си тлъстите кълки и блести като,че се е мазала с мас.Няма ли кой за върже тая жена в Ресилово и да не я пуска никога.Нека си припка на воля с козичките и да си пее каквото си иска.

Трябва да забранят със закон на тази жена да се появява по телевизията, въобще и на обществении места ако може.

Въпрос за 100лв. Кои са цветовете на трибагреника на Република България: А/ бяло,зелено,червено зелено,бяло,червено бяло,синьо, червено Сашка Васева : - Ами предлагам да се обадим на приятел.............

Ами аз като съм избрана да участвам в Стани богат,кога ще ми дойде реда?Аман от брадъри,сървайвъри,т и всички други.........

Нова телевизия са напълно деградирали!Само простотии.Заливат ни по всички възможни начини с помия.По-просташка телевизия няма в цял свят.

Не е луд който яде зелника а който му го дава Явно вече няма кандидати за това иначе интересно в началото предаване но явно вече трябва да се измисли нещо ново тъй като се поизчерпа дори и водещия Имаше период в който ме беше страх да отворя щкафа за да не се появи Ники Кънчев Атой много се изложи като водещ на /благотворителната излагация/

Защо наистина не поканите интелигетни хора? Участието в някое риалити шоу не е достатъчно условие.

Заради всички такива участници-ВИП ТАНЦЬОРИ СЪРВАЙВЪРИ и други от всичките им игри няма да го гледам ,Язък за хубавото предаване

6te e interesno da se vidi inteligentnostta na tazi kukuvica

Аман от тази С Васева ! А има мъж, деца.... Кифла нахална !!!

Добре започвате с думите интелигентното състезание, но нататък.....нещо не се връзва Сашка Васева и Радо шишарката....то ЕнтЕлигентност, то чудо....

Изглежда интелигентните хора в България свършиха та всички брадъри и танцьори трябва да минат през Стани по богат

Що ни мъчите бе хора. Тая и за плашило на нивата не бих я сложил.