Веселин Маринов се жени за своята Цветанка

Менделсон ще звучи за Веселин Маринов и неговата любима Цветанка на 10 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Веселин Маринов се жени за своята Цветанка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо смешник тоя Веселин Маринов, на тези години се прави на младоженик.Жена му Мария е голяма красавица, защо нямам късмет да имам аз такава съпруга.Еееех бат Веско, много ни отива тая жълта забла Цветанка.

направо са смешни!къде са тръгнали да си вдигат падналия рейтинг и никакъв интерес..с женитба уффф,4е пошло и жалко

Честито, Веско! Бъди щастлив!

ВСИЧКИ ВИЕ- НЕДОНОСЕНИ КОМПЛЕКСАРИ-СТОЙТЕ СИ У ДОМА И ЗЛОБЕЙТЕ.ВЕСКО Е ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕК;А СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ОСТАНАЛО. НЕГОВАТА ЖЕНА Е МНОГО КРАСИВА И ДОКОЛКОТО ЗНАМ СЪС СОБСТВЕН ДОБЪР БИЗНЕС.ЗЛОБЕЙТЕ.ИМА ЗАЩО.

Ако не се научим да ценим богатството, което имаме, никога няма да се оправим. Как може в една толкова малка страна да има толкова много злоба и завист. Веселин Маринов е най-българският певец, чиито песни могат да излекуват и най-болната душа. Ако имаше щастието да пее в друга, нормална, страна, би бил един от най-големите музикални величия в света, но за съжаление се е родил в България, заобиколен от хора, които само търсят пикантерии, а не гледат себе си, където със сигурност ще ги намерят в много по-голямо количество. Веселин Маринов е човекът, който винаги е пазил личния си живот далеч от медийното пространство, но винаги се намира някой изрод, който се мъчи да прави сензации с най-моралния човек, който някога съм срещал... но както и да е, това е България все пак... На Веско и бъдещата му съпруга желая много щастие, семейни и професионални успехи и да не обръщат внимание на злобни и неграмотни простаци, няма никакъв смисъл... Простаците винаги ще останат това, което са - една нула.

Абе човече с теб мога доста да поспоря,Веско е хванал жена си с един негов приятел да се натискат пред тях.И жена му хич не е толкова умна и интелигентна както казваш,той и плати операция за уголемяване на бюста и още куп нейни прищевки,така че не говори така за хора,които не познаваш.

За какъв срам говорите, бе хора?!? Става дума за любов и брак! На вас като не ви стиска, сега злобейте. Обичат се хората, това лошо ли е?! А Веско не е унил на снимките, а е малко притеснен, но очите му блестят и то си личи. Нужно ли е да си хили като кифла? Щастие, Веско! Ти го заслужаваш! И да продължаваш да ни зареждаш с хубавите си песни за любов!!!

Ех Веско, измъкна ми се ти, но ти желая щастие и любов и може би наследник. Не смятам, че има граници за любов, брак и щастие, тези неща на всяка възраст са възможни. Дано да се случат по-късно и на тези, дето мислят, че си на преклонна възраст. А доколкото си спомням Веско се разведе заради изневяра на жена си, а с тази Цветанка са се намерили след развода. Така, че укорите ви са неуместни. Любов и щастие, Веско! Много нови песни, породени от любов!!!

kak tova parche e trugnalo s toia mazen guz...neobiasnimo... si plashta zdravo, a jenite sa si merkantilni....mazen selianin, che i tup, pone da imashe neshto maznata tikva

от сорта тая му развали семейството, никога не е късно да станеш за резил и др. са крайно еснафски и задръстени. Точно тази наша национална черта ни пречи да търсим по-добро и да си кютаме, независимо какво ни правят и колко сме нещастни.

АБЕ ОЩЕ ЛИ ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ТОВА Е НЯКАКВА СКИЦА? БРАВО, КРЕМИ! МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ С ТЕБ! РОСИ

А, това не е ли веско каратиста?

не си разбрал/ разбрала/ - не тя на него, той на нея е изневерил /на бившата си жена имам предвид/. Просто е поредният повярвал си боклук Веско, тъпо комунистическо продуктче, дето се напъва, та се чудя как не се нааква, докато вие. А пък тази дето си я е избрал - думи нямам - егати дзверо. Егати извратения вкус има тоя така наречен пич. Жалка картинка.

Да са живи и здрави!

abe hora ne razbrahte li che krimena ot st zagora napravo vi se podigrava,pravi greshki narochno

Това момче много се поти

Тоя е токова зле! А сега става и за посмешище!

селяк е момчето

za ste jivi i zdravi! pozdravqvam te ,vesko!

На Веско не можете да му стъпите и на малкия пръст!!! Затова си обяснявам тази гнусна лавина от завист. Този човек е постигнал всичко сам в живота си с цената на много, много труд. Ивъпреки такива изроди,като вас. Веско е един от най-добрите хора, които познава. Не заслужава и една лоша дума. А Цвети е истинко цвете в неговия живот.

Как може толкова лоши долни хора да ходят по земята. Познавате ли Веско и Цвети, за да пишете такива гнусотии. Аз ги познавам! И то много добре. Прекрасни хора са! Жалко, че на света няма повече такива, като тях. Щетеше животът да е чудесен. Но явно е пълно гнусни боклуци, като вас. Боже, оттърви ни от тези ГАДОВЕ! Моля те господи!!!!!

Погледнах тук и се смаях каква злоба се излива.Защо не оставим хората да си живеят живота, който сами са си избрали.Защо трябва да злобеем , че някой има намерение да направи нещо със собствения си живот.Едва ли сватбата на някои или това ,че някой друг си е сложил искуствени цици/примерно/ ще ми се отрази на финансовото състояние.Да не злобеем за неща които не касаят нас. И както е казаноКато се харесват младите - да се вземат.Ние с какавото можем ще помагаме. :)))

виж какво,жена му не му е изневерила..лъже,зна от нея...а защо не каже как я е ограбил,а?и защо не беше с нея в болницата,след като тя не издържа и се опита да се самоубие?къде беше,с поредната курва,за която твърди че е любовта на живота му....хахаха педал,за всичко има възмездие

Простотията на българския народ граници няма. Не сме научени да ценим това, което имаме... Веселин Маринов е най-големия български певец, има само един недостатък - родил се е и има нещастието да работи в една измислена страна, в която ценностната система е напълно срината. вземете например Хулио Иглесиас - като гласови данни не може да стъпи и на малкия пръст на Веско Маринов, но е роден и твори в нормална страна и затова е световно известна звезда. Но както и да е, такъв е животът... На Веско и Цвети пожелавам дълги години семейно щастие и да не обръщат ни най-малко внимание на просташки мнения, от такива е залята цялата ни държава, важното е, че все пак има и нормални хора, които ценят хубавите и стойностни неща и които препълват концертните зали на Веселин Маринов. Веско, продължавай да правиш все така хубави и обичани от хората песни! Много здраве и успехи!

Помияр!

Абе тупани, оставете хората да се обичат на спокойствие!

4astito , 4erven ,sin ,zelen ,niama zna4enie ot koia partia e pesnite sa mu sadarjatelni ,ima duh i e strahoten

Още едно доказателство,че умът не идва с годините.Или имаш, или нямаш!

Това човече си е истинска селска пръчка и е умопомрачително лигав. Разбирам, че бил и женкар. Да му се ненадяваш, изглежда адски смотан...

Оф, това комунистическо творение пък се и оженило...Божеее...п се заженил...и то при дъщеря на 20-22 г. Става за срам на дърти години. И не е вярно, че жена му била изневерила навремето. Всичко си идва от него си - просто си е леке и коцкар !!! Само се чуди коя да забърше и изчука. Знам го от доверен източник от музикалните среди. И на нея (една певица) се похвалил веднъж на един съвместен концерт до като беше женен още за майката на дъщеря си: - Пак й изневерих. с ръка прикриваща устата. Той просто не може да седи мирно и да не изневерява. Такъв си е, и си го признава сам. А жена му е хубава и възпитана, културна жена...жена, която и на възраст не бихте оставили за друга. Тя и дъщеря му е много хубаво момиченце, не прилича на него, явно прилича на майка си. Ама той си е боклук и за това е тръгнал на преклонна възраст да се жени. Само се прави на много обидчив и взискателен, на големият тенесист и все такива неща... ама с тия мазни комунистически и социалистически (все еднотипни) елементарни песньовки за нищо не става, горкият. Ако не са бабичките (лелеещи за миналото) и почитателите му-комунисти...верно все гладен, бос и гол ще ходи тоя аграрен елемент от Полски Тръмбеш. Язък за жена му (истинската) и дъщеря му. Но пък...от друга страна, по-добре, че са се оттървали от тоя курвар поне. Желая им на тях щастие, не на него.

Четох и се чудих колко злоба има на този свят!Спрете бе хора, защо трябва да оплювате някого, не ви ли е неудобно! Засрамете се, просто се самозабравихте!На човека му дай само да бълва простотии - това е негова работа!А никой не си дава сметка , че не сме застраховани от каквото и да било - било то смърти и ли пък разводи! Пожелавам ни щастлив живот- всеки има право на това !!!

Gor4ivo za Vesko i Cvetanka :)

Това момче много се поти

drugari TAZI DAMATA DO VESELIN MAR.E ........KRIMENA ot na6iat graD

Желая много щастие на двойката! Както и на всички други, които се обичат. А като гледам повечето коментари - чичка, дядка, комунист, ... - Боже, колко мъка има по този свят, Боже... Докъде ще стигнем с тази простотия, завист, и комплекси?

neka na men da se padne da se ojenja za tazi gena -vamp-KREMENA nadiavam se da e sexy i da my dava PARTCKI imala mnogo pa4ky v bankata

Много щастие!!! А Веско отдавна се разочарова от червените, и концертите му отдавна не се посещават само от пенсионери.

Само му сложете един калпак и селската му физиономия ще блесне в пълния си блясък. Такъв дървен певец ако е в чужбина бая гладен ще ходи, а що се отнася до новата му булка, не виждате ли и тя колко е увехнала. Думите певец на народа ми звучи като народна кайма, народна наденица - такива дето не стават за ядене.

Е !? Затова не се прави секс на площад.Дълги години да се обичате.Да сте здрави и щестливи - вдъхновенни за много нови песни - незабравими от поколенията.

Любимеца на баби вече се задоми.. сега вече могат да си отдъхнете, милички.. :) Вече му е трудно сам да се обслужва :) :) :) Ха сега и една сюрия хлапенца да си имат..

SAGALJAVAM DETO TOZY MOY ADA&6 ne se ogeny za KRIMENA ot St zAG -te dwamata biha byli LIKA i PRILYKA

Бат Веско сервитьора!Само една кърпа на ръката му липсва докато пее - вгледайте се!

Цеце,Цеце,докъде я докара... А двете ти дечица какво ли мислят по въпроса...И все пак,бъди щастлива,щом разбираш щастието така... Целувки.

ХУБАВА ДВОЙКА.НЕКА СЕ ОБИЧАТ ХОРАТА. ЕДИНСТВЕНАТ РЕАЛНОСТ-ТОВА Е ЛЮБОВТА.УСПЕХ.

Бат Веско си заслужава хубава и разбрана жена!

4erveno vino 6te se lee:-))) hhihi

Този чичка е толкова зле ,колкото си и беше преди.В началото на прехода се слагаше на тогавашните изпълнители,а пък сега реши да се зажени.Мно интирисно ми стана в едно интервю с Албенчето Вулева.

super dvoika sa!!! mnogo 6tastie, love i deca!!!