Коментари - ДесиСлава смени имиджа, заряза и вегетарианството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас! Гаси и диплодона. Тая е такава тьотка, че след някоя и друга годинка ще е като Жануария. И е късобаджачеста и безврата. Ад...

Ужас! Гаси и диплодона. Тая е такава тьотка, че след някоя и друга годинка ще е като Жануария. И е късобаджачеста и безврата. Ад...

Който вярва на снимки, явно никога не е чувал за ФОТОШОП. А пък Деси... същата късокрака, тпътлеста табуретка. Виждала съм я с очите си.

е стига с тази завист,доста хора могат само да си мечтаят за таланта и визията, като изключим тази снимка,вижте тези от HFM а относно коментара по горе май не е много в час.да вземе да погледне колко нови песни и клипове а и има нов албум + предстоящи още два.

mnogo e debela!!!

Разлика няма.

Поне пее!

Най-важното за един изпълнител са неговият глас и песни, а тя притежава най-доброто и от двете. Песните й винаги са достигали до пръвите места в класациите, провъзгласявани са за мегахитове, звучат денонощно в стотиците радиостанции и телевизии на България. Нейният глас е уникален. Умее да изпълнява поп, етно-поп, соул, RnB различни стилове музика. Тембърът на гласа й е специфичен и топъл, а изпълнението с чувство и динамика. ДесиСлава е автор на много от текстовете и музиката на своите песни, а красотата на вокалното й изпълнение би могло да я нареди до най-добрите в световната поп музика.Най-талантлив певица в България.Поклон пред таланта й.

Каквото и да си пишете ДесиСлава е една от най-талантливите певици в България.Тя притежава уникален глас,харизма и качества ,с които да ни представи пред света, а защо не и на Евровизия.

какво вегетарианство, шпека е къде къде по-вкусен в устата и ....

vegetarianka bila, samo kogato spi

niama da komentiram,samo ste pripomnia ,che neina kolezhka niakoga ia nareche taburetka,imalo zashto.

е надебеляла, вижда се на снимките. Брей, на зле вървят нещата щом и вегетарианците се включиха в борбата за кокъла!

Не мога да я понасям и точка.

хубава е и точка

Гнусна чалгарка!!!!!

е сега на тва нещо ли викате убавица , тогава по-добре да не гледам снимките й от преди .

Каква нова визия?Просто е напълняла милата!

Biznesmen i kupil 10 butilki shampansko? Dali 6te i stignat na gorkata?

Машала

Е, как няма да му привлече погледа като се е облякла като представителка на най-древната професия. Не се научиха тия наши звезди на стил... Иначе Деси Слава има страхотен глас и хубави песни.

Искам да съм столчето на Деси.......blanketa

Аз очаквах шокираща разлика ама нещо не я намерих. Как по-точно е сменила имиджа, че нещо от снимките не разбрах. Освен сакото, другото си е все то - Десито.

mnogo kasokraka i tratlesta,ina4e v lice e sladka i ima hubavi gardi

изобщо... хей, жъвот, здръвей здръвеейй

Десислава вече яде месо!