Деси Добрева подкрепи похода срещу рака на гърдата

Четвъртият поход "От любов към Живота" събра днес столичани пред Народният театър "Иван Вазов".

Обратно в новината

Коментари - Деси Добрева подкрепи похода срещу рака на гърдата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Десито е готова да подкрепи всичко, което ще й даде възможност да се появи на някоя сцена и да попее за ужас на горките зрители....

КОЯ Е ТАЯ ?

Каузата - страхотна, новината - никаква. Кое е това проскубано пиле Деси Добрева? Някой познава ли я и какво прави тя в новините днес??????????????

Чудя се дали ще излезне някога заглавие: Еди кой си НЕ подкрепи похода срещу рака на гърдата. И аз го подкрепям. Ние всички го подкрепяме! Който не го подкрепя е .....! Само че подкрепа се изразява с ДАВАНЕТО НА СРЕДСТВА!!!

а защо не махнат/забранят ракообразуващите парабените от състава на козметичните продуктите? Само замазват очите на хората. СРАМОТА!!!

Когато се случи нещо позитивно в тая скапана страна , хайде да не богохулстваме нека бъдем повече вярващи в доброто и по-малко завиници!Позитивната енергия е по добра от отрицетелната!

Искрено се надявам Д.Добрева, Графа и компания да не са прибрали хонорари за участието си. Защо такива събития се организират само в столицата? Кога ще се организира истински поход с пътуващ ехограф и мамограф по селата и по-малките градове?

desi nqma cici

нямам друго какво да кажа освен това-дано средствата отидат до лев по предназначение...ако и 1 лев отиде в нечий джоб ще бьде грехота...

Ta tia i bez tova niama cici ;)

Добре е замислено, изпълнено, но не предвидено за голяма покрита площ. Дано следващия път не е в някоя поликлиника, защото са много мръсни- здрав човек да влезе ще му се лепне нещо и ще го умори.

А всички останали хора дето са се събрали - какво, не подкрепят ли кампанията?

И аз направих вчера шпагат, но не ми дадоха да си прибера краката.....

И аз направих вчера шпагат, но не ми дадоха да си прибера краката.....

И аз направих вчера шпагат, но не ми дадоха да си прибера краката.....

SPRETE DA NI ZANIMAVATE S GOSPOJICA DESI DOBREVA.TIA E nikoia....NIAKOI DA E CHUL DA E PRODALA MAKAR I EDIN SINGAL....ISOBSHTO DA E NAPRAVILA NESHTO STOINOSTNO OTKAKTO SLAVI IA IZRITA...

A TOVA DEVOICHE (Desi Dobreva) NE SPRIA DA HODI PO PANAIRI i MITINGI i TELEVIZII(na N.D.S.V.)CHAK I ZA DEPUTAT SE KANDIDATIRA...SAMO I SAMO DA IA ZABELEJIM...kolko tajno...

AZ JIVEIA V ITALIA I TUK VSICHKI RAZNOSKI PO OTKRIVANE I LECHENIE (na raka )GI E POELA DARJAVATA.HAIDE KAJETE MI CHE BALGARIA E EVROPA....S FANELKI...i...PSEVDO SMIATATE DA SE PREBORITE S BOLESTITE....

Май не може без нея..На всяко гърне е мерудията...

Taia pak nemoga da ia traia!Egati dolnata kurva!

Търся пеещи гърди, пъшкащо гърло и пльокащи ритмично бедра....Освен гъдел и пощипване предлагам и друго / в същия синхронен ритъм/!

Търся пеещи гърди, пъшкащо гърло и пльокащи ритмично бедра....Освен гъдел и пощипване предлагам и друго / в същия синхронен ритъм/!