Албена Денкова победи Максим Стависки

Албена Денкова и саксофонистът Игор Бутман бяха обявени за най-големите куражлии в шоуто "Ледникова епоха" на руския Канал 1.

Обратно в новината

Коментари - Албена Денкова победи Максим Стависки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stiga samo ste pluli.Poznavh ubitoto mom4e i vupreki tova ne mislq,4e trqbva da sudim Maxim za ne6to ,koeto ne e napravil umi6leno.Vsi4ki piqt i karat v BULGARIA(priznaite si go).A i Maxim ne e edinstveniq,koito se e otturval ot zatvora.Ne mislq,4e zaradi tova,koeto e napravil trqbva da pogubvame i negoviqt jivot.Ne go sudete,psihikata mi e dostatu4no srinata ve4e.Ocenete tova,koeto e napravil za stranata ni.Uspeh Maxim i Albena.

toq ne go li pratiha v zatvora..piqn ubiec..

Големи сладури са

До Чичото, дето ми се отваря (05.10.2009 г. 14:11ч.): Ей, чичар, дано Хамър те гази, да видиш дали е гот! Тогава друго ще запееш!

Браво, Албена ! Ти си силна жена - дръж се , побеждавай и помагай на Максим, да преживее ужаса, който е кръст и на твоя гръб !

Не е вярно, че Алиса Гребеншчикова е посредствена фигуристка! В предишен сезон на Ледниковый период тя си партнираще с Алексей Тихонов и играеше много прилично. Считам, че причината е партньора. Не от всеки добър спортист става добър партньор и треньор. Христо Стоичков е пример в това отношение. Същото се отнася и до руското ледено шоу.

Иди че вярвай на пресата. Паднала му се Гребенщикова. Едва ли не тя не знае да се пързаля. Миналият сезон тя беше на едно от първите места, значи вината не е нейна. Когато пишат за нещо не е лошо да го проверяват, а не само да плюят. Живеем в 21 век и хората са доста по-осведомени от някой журналисти.

Максим танцува...... за разлика от Мануела!

затвор за убийците !!!

Тоя пияндурник Максим, трябва при най- големите педераси да го сложат в затвора. Нека бавно и сигурно го направят един от тях..

Няма значение какво е направил за България. Законът за всички е един, както е в цивилизования свят.

Защо се заяждате с кънкьора.Той си плати за постъпката и си призна вината.Не е толкова нагъл като бащата на Мануела,който до последно не се признаваше за виновен.

Стига сте плюли по Максим! Направил е простотията, направил е каквото може да облекчи донякъде непоправимото, но поне е направил! Кой друг е направил толкова в ситуация като неговата? Ще кажете, че всички, които бяха в ситуация като неговата са осъдени и са платили стотици хиляди левове?! А сега по основната тема - такъв му е късмета на Максим - да попадне на аматьорски аматьор... :)

Големи сладури са.

Големи сладури са.

максим се промени и физически ,не мислете че до края на живота си ще спи спокойно!а журито не може да го понася и непрекъснато го подценяват!дано поне албена да върви напред,но почти 1000%няма да и дадат 1во място!!!!

v balniama opraviagaria e taka ve4e i6to neme y4ydva

Някои гният,други се борят за живота си,а трети танцуват............ работата.

УБИЕЦ!!!

Mnogo prikazvash..ama ako tvoe dete beshe vuv tazi kola kak li shteshe da viesh kum lunata

ало, пияния убиец, ти защо не си в затвора бе, шампионе?! колк пари плати да те пуснат бре? безсрамници такива! а вие бе, драги ми българи,ако беше убил ващо дете пак ли щяхте така да го подкрепяте? чалгари пропаднали! айде да ходи са в СССР и там да убива,па да видим дали ще го пуснат! в Сибир. при мечките в иглуто, там ти е мястото, дорогой друзя!

Крайно време беше Албена да случи на партньор в шоуто, а за Алиса Гребенщикова - тя доста добре се справяше с кънките във втори сезон.

Гаврата и подигравката със жертвите на Стависти и най-ужасяващото нещокоето съм виждал до сега. На 57 г. съм. Този убиец и тези които го отърваха трябва да са в затвора до живот.

Максиме - ти си УБИЕЦ! Господ теб ще те съди.

ДО ТАРАТОРОВ ТИ И ЗА ТАРАТОР НЕ СТАВАШ! Не е само Ставийски направил катастрофа.Остави Господ да съди,а ти не пожелавай лошото,жалко че след това се случва на най-милото!ТАРАТОРЧО

Хората са прави да недоволстват, заради липсата на ефективно наказание за причиняване на смърт. Но, познавайки Албена и Максим по-отблизо, знам, че те преживяват трагедията изключително тежко - и това наказание е най-страшното, защото е доживот. Моля се съдбата ни да бъде по-милостива към всички ни, никой не заслужава такава страшна участ...

затвор за убиеца

Единственото което желая е Господ да ги накаже, тях и тези които за много пари ги оправдаха. Как е възможна такива убийци да жиеят? Още повече пък да се забавляват с разни развлекателни лигавини, когато има един млад човек убит и едно прекрасно младо момиче жив труп???

Ало, джуджето - що не се скриеш някъде и не си показваш простотията и нослето !! Направи и ти като Максим нещо за България !! Ама нали си джудже - малко мозъче, къси крачка и ръчички !! Джуджи- светът не е приказка !!!

Шоуто е страхотно,който има възможност да го гледа по руската телевизия по канал -ОРТ всяка събота вечер.Няма таково шоу,удоволствието е пълно особено като играе и Албена .

какво да ги ценя?! донесоха медала..боготворихме ги..няма такъв стандарт просто!!отне човешки живот и само сълзи, трябваше да е впанделата наистина...

pobeden

защото такова е шоуто, танцуват 1 фигурист+1 аматьор (певец, музикант, спортист от друг спорт и т.н.). Не дават 2-ма професионалисти да правят двойка, затова пък гледат по-снизходително на техническото изпълнение и не им искат сложни стъпки, поредици или скокове.

Да, някак недооценяват Максим, направо го порязват с оценките. Явно не могат да си простят, че са изпуснали 1 шампион да отиде в друга страна и там да вземе медали. Докато Албена засега я хвалят, дават високи оценки на тяхната двойка, въпреки че е ясно, че няма да ги пуснат да победят. Все си мисля, че резултатите са някак предварително определени, що сеотнася до победителите. Но пък в края на краищата хората гледат красивото шоу и само най-впечатлителните пращат смс-и и се тръшкат за техния резултат.

Какъв успех ...глупости..уби човек и продължава да се забавлява сякаш нищо не се е случило.Само в България се случват подобни ъпсурди

А те си танцуват ............. Жалка държава !!!

Във формата танцуват професионалист и аматьор и затова Албена и Максим не може да танцуват заедно.

МАКСИМЧО ТРЯБВАШЕ ДА Е В ПАНДЕЛАТА ДА ПРАВИ СВИРКИ И ДА СЕ ПЪРЗАЛЯ НА КУРА НА МАНГАЛИТЕ!

Къде трябва да е не си ти този, който да решава. Когато всички пияни български свини влязат в панделата за такива нарушения, тогава чак може върху М. Стависки да се наложи същата мярка. Едва ли щеше да кара пил, ако беше в друга държава. Както се казва, битието определя съзнанието.

а защо не танцуват заедно, ама тя по-добре да се махне напълно от него

Няма как да победи него, явно е победила партньорката му, което е нормално. :) Максим е страхотен на леда, жалко, че няма по-добра среда и условия.

максим нее ли в затвора?..... ааа да забравих че тия немогат да са там нали са ''звезди''

Албена е сладурче! Тя е живото доказателство колко силна, смела и борбена може да бъде една жена, която външно изглежда финна, нежна и деликатна.

Бре ,бре-тия се и разтанцуваха вече- широко им стана!!!

Максим е много жестоко уручасан. Да отиде при турски ходжа- да му развали черната магия. Ако не вярва в това и не иска да промени нещастната си съдба, Албена да не се доближава до него. Бягай!

А,бе те защо на танцуват заедно? Ами да покажат кво могат ?!

Тоя трябваше да е в панделата...