Райна отрече да е гадже на Светльо, Милен Цветков проговори

За пореден път в шоуто VIP Dance се зашушука за връзка между Райна и танцьора в нейния отбор Светльо. По думите на водещите Иван и Андрей двете звезди били заснети от папарак. Естествено, това веднага породи въпроса дали между певицата и хореографа има само приятелство или това вече е любов.

Обратно в новината

Коментари - Райна отрече да е гадже на Светльо, Милен Цветков проговори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реалисти сме,ама дали и Нико Тупарев е реалист!?Бутат си едни отбори за сметка на други и тово е..

Raina trqbwa da spe4eli,ako sme realisti

Направете като мен-не ги гледайте.Всякакви тъпотии-Слави,Кукльо Съраив,размяна и прочие предъвкани и повърнати върху телепрограмите ни западни шоута.

Райна е супер.Милен е един самовлюбен некадърник.Прави се на голям журналист,но не става за такъв.Постояно обижда зрителите и не търпи мнение различно от неговото.Естествено е че няма да бъде изгонен тъй като работи в Нова телевизия.Аз вече не гледам този канал тъй като ми писна едни и същи лица да бъдат в всяко предаване.

Уважаеми МистърХ от15:21ч Лили Иванова имаше песен с думите: Жената е жена със силните мъже, страхливците не могат да обичат. Трудно му е на Фифи да танцува, играе заради Райна. Да се премества по сцена нее любов та дори изиграна. Расови мъже не си мърдат пръста. По стари техни традиции, могат да чакат на широк диван да ги охажват и обслужват. Наздраве!!!

Лора смени си колегата - партньор,не ти отива нито на външността ти,нито на ума ти.От екрана изглеждаш много умна и интелигентно момиче, този Милен направо простее пред теб.На теб ти отива мъж подобен като Коритаров,бяхте страхотен тандем като водещи.Бъди жива и здрава,много те харесваме.

Жалко за нова телевизия,много я гледаме в къщи,но откакто тия лигавета започнаха да водят предавания направо ни призляват.Те не стават за водещи,симпатяги са но са прекалено лигави,ако започнат да се държът по прилично може би ще ни харесат.Същото се отнася и за Милен Цветков,той не подхожда на Лора за предаването сутрин,намерете по подходящ,той направо простее пред Лора на нея не и отива такава шушуминга.Сложете някой като Коритаров,той много и подхождаше,но той беше страхотен,много добър журналист жалко за него.А този лигльо да се мъчи да го имитира защото е нищо пред него.

Съжауявам, но не мога да казвам Уъ. Та, какво се уовите в частния живот на супеу-звездите? Уайна си е Уайна и дъуго не може да бъде! Затова не засипвайте Уайна с уайна, че накуая някой туябва да ги яде...

ми кво да прави с Косио дрогата,добре,че му би шута,с алкохолих-наркоман какво бъдеще има,навреме се е усетила

Абе не знам кой с кой е, но за съм за отбора на Райна и Фери. Страхотни са, танцуват с желание и съм убедена че те ще спечелят

Super sa. Iskam te da specheliat, zashtoto sa nai simpatichnata dvoika - ocharovatelni, estestveni i tanzuvat chudesno. A Svetlio e po podhodiasht za Raina ot Konstantin.

Радке,пише се друг.

Браво на Райна ако е вярно,че със Светльо имат нещо много е хубава и отдавна трябваше да зарвже тоя бурсук Константин нито може да пее научил едни същи изречения тъпи и само ги повтаря лигав нямам думи.Колко то Милен естествено,че той ще остане нагласена работа той е кадър на Н.Т. колкото до видеото с овците точно за него така му отиваше да е овчар защото си е такъв нагъл нахален безочен лигав от Н.Т. ако са умни тоя тъпан да го натирят защото заради нрего много хора неискат и негледат Н.Т.

Докога ще продължават тези глупави риалита в БГ ТВ? Няма ли да гледаме нещо свястно? Докога тези водещи ще си пълнят гушите за наша сметка?

Райнето е сериозно момиче и оня наркоман не я заслужава,дано го е зарязала наистина

Като си помисля, че това е елита на нацията, ВИП-а, направо ми идва да си скъсам ризата. Кой от кой по-прост, а най-простите сме тия, дето ги гледаме! Жалко, защото вярвам, че сме народ със способни и умни хора, но простотията взема все по-застрашаващи размери!

Rajna i Konstantin otdavna sa razdeleni no do Turneto se pokazvaha zaedno sega ve4e ne-kraj zavinagi i onq se e zalepil za Preslava Rajna moje da e sas Svetlio

druK????? hahahahahaha ne se li pi6e druG

Ако питате мен, голяма порнография е това предаване. Добре ще е и водещите да поспрат да се ЛИГАВЯТ толкова много. То шоу, шоу, ама направо лигавщина

Хубава естественна,да прави каквото и харесва докато е млада.

ни кои друк - еее, евала за попадението, ни кои друк не би се сетил да го направаи толкова интересно :-) и отчайващо

izbqgvaj i ti rezkite dvijeniq 4e ne6to kunti na kuho pri teb!

всичко е нагласено и по предварителен сценарий само за повече смс-и от зрителите, а и за рекламодатели и съответно за повече кинти за двамата лигльовци и тупарев - от слуховете за връзки, и инсценираните скандали между участници, до разните му там фасони с мълчанието на агнетата 3, кой танцувал болен на системи, или му изтекли водите на дансинга...пълна цигания. Не го гледам и нямам намерение, но отвсякъде ми се набива в слуха и пред погледа само какво било станало в скапаното шоу - новини по тв, радио, и-нет...баси инвазията, все едно нападението над Нормандия.

истина е, тая шавливка панаталон да не види, веднага ляга

абсолютна порнография са всички телевизии

БОЖЕ СТИГА С ТОЗИ ГНУСАР МИЛЕН ЦВЕТКОВ - ОПРЕДЕЛЕНО СИ Е ГНУСАР

какъв е този танц джаз?

АЗ ИСКАМ РАЙНА И ФЕРИ ДА СПЕЧЕЛЯТ

Spoko be hora, Svetlio ne e gaje na Raina - samo ia plu6ti ot vreme na vreme :))

Raina e super !

ако имаха такъв нямаше да пуснат предаването в неделя.

балъци които да се ловят на интрижки и да пускат книжки (пара), ако не са Райна и Майна ще измислят нещо друго.

да направят това неспасяемо шоу интересно и да пускат баламите есемеси. А историята с Милен беше нагласена. Кадър на НТ с неговия рейтинг не може да бъде хакнат току така. А двете куришки са си все така досадни натегачи.

ne slusham folk,no tova mace e mnogo hot,hot,hot

Svetlio i Raina-ne viarvam,porednia sluh sus srok na godnost

te sa srahoten otbor,moq favorit,dano spe4elqt:)))

ne me interesuva kakvo pravqt,a kak se predstavqt v tancite,a te sa strahotni,drygoto ne e vajno

Дреме ми за чалгаджийката Райна.Трябва медийно затъмнение за чалгата.

приятеля ми е в екипа на ''old school'' и от него знам,че такива слухове се пускат заради рейтинга на предаването от самите пиари на предаването

От първия ден на състезанието съжалявам Райна. Тази страхотна танцьорка влачи на гръб воденичния камък Фифи. Той си е привързан към расата- никакви резки движения да не се отвори някой шев.

АБЕ ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА,НЯМАТ ЛИ ПРАВО ДА ИМАТ ЛИЧЕН ЖИВОТ,СТИГА СТЕ ИМ СЕ БЪРКАЛИ В ЖИВОТА

леле свет се пали баба си я гали та и тука същото на която и програма да пуснеш само танци то не беше вип , стар и накрая как да стана поп фолк звезда на слави а пък онова за истината по нава направо е върхът на простотията на къде върви тоя свят не знам

райна обича само константин и ни кои друк