Две риалити героини напират за попфолк кариера

В новото шоу на “Шоуто на Слави” - “Стани поп фолк звезда” симпатични попадения са две героини от музикални риалитита.

Обратно в новината

Коментари - Две риалити героини напират за попфолк кариера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

LILI LILI LILI LILI LILI LILI LILI LILI LILI LILI LILI LILI LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILLIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN LILIN

Това е

Това е

Преди да ги оплювате и да се правите на много разбиращи се замислете над семантиката на думата герой , в случая героини. Някой да е чувал за многозначни думи. Нямам намерение нито да ги защитавам, нито да ги хуля , но няколко души тук ме подразниха с елементарността си.

Моля ви, спрете тези момичета от провинцията, изглеждащи евтино и безвкусно, те се люпят кат' африканчета, братче!!! Чалгата беше интересна 90-тте, сега вече не е! Като искат да си пеят по кръчмите там, и ние като се напием ще ги увикваме, но моля ви, не ги превръщайте в елит, не искам дъщеря ми да взима пример от тях!!!

За мен този проект на Слави е абсолютен провал. Жалко наистина, защото досега съм гледала останалите с голям интерес.

ahahhaha

като си без мозък за какво друго можеш да напираш?!

Тези поне мога да пеят.За разлика от онези които не са класираха на кастинга стани поп фолк звезда като Трайо секса . Човек трябва да бъде себе си.А Гери ,Люси и Наско.Показват не само ще са адски таланливи но и не се опитват да имитират разни чуждестранни и български певци.Те бяха себе си.Такива трябва да са истинските певци и певици.А не да се опитват да имитират.Така хората ще ги харесат.Успех и на тримата.

Гери и Люси.Не само ще са много красиви но са и адски талантливи.Плюс това като пеят показват себе си.И не се опитват да имитират .

EI taia mi sa e navejdala v kolata da mi.....pojar i mrasnitca-no e pk pjala pri mene...

JIWOTNO i GOWEDO-ti s WSIT4KYAT LY SI -GAZ takav---- JOHN LENNON ako naistina ne znae6 ..????? LAYNO-AZ sam ot 15 godyny FAN na METALIKA,acdc i na tHE beatLES-selenino...

ГЕРГАНА ДИМОВА МНОГО ЯВНО ДЕМОНСТРИРА БЛИЗОСТ СЪС СЛАВИ!БИ ТРЯБВАЛО ДА Е МАЛКО ПО-ДИСКРЕТНА!

Слави 20 години стигат пенсиониран си вече.Да те питам струваше ли си нямаш жена деца приятели само пари....

Тая пуста Чалга ще изяде цяло едно поколение.Всяка втора иска да пее чалга, за да оправи лесно живота си.Но с простотия не се върви напред.

Герой е оня млад човек - докторантът от Кеймбридж, който бе награден от Президента. В какво им се състои геройството на тия? Герои са Милчо Левиев, Йълдъз Ибрахимова, Т.Спасов...но тия???

Не знам, ама тоа Жон Ленън винаги ми е бил много смешен...заедно с другите клоуни с тънките вратовръзчици и еднаквите ухилени физиономии...

Цялото това шоу е един ужас....ужас. Само грачат, но баш шоумена на БГ-то се кефи.

Тая простотия не я гледам. Ако Слави си беше водил нормалното шоу с актьорите и гостите, щях да го гледам. Ама тая простотия НЕ!

Всъщност, стават и за фризьорки и за продавачки на зарзават в показния...Нали обичат да се показват.

gergana pee strahotno..gledala sam q v mehana v burgas...jiva muzika ima talant momi4etoo..uspeh

Прилича им да продават банички в закусвалнята на някоя провинциална гара... В най-добрия случай бих ги пратила да дупчат билетчета в БДЖ-то...

Люси или сестрите, другите са под нивото им.

na bial stol, habia ciala biala rolka

Много успехи и от мен.

Имаш някакви много сериозни проблеми...

пазара за проститутки в BG се отваря в търсене на свежа плът. Всичко, подвизаващо се в бранша до мемента, е вече старо и многократно употребявано. Време е за подновяване, ама вкуса на тоя Трифонов е направо стряскащ, та новото му откритие може да се окаже някое нахално и амбициозно (както го изисква професията), но крайно нелицеприятно същество с конски привкус.

А АЗ СЕ ЧУДЕХ, ОТ ДЕ ГИ ПОЗНАВАМ ТИЯ ДВЕТЕ....ГОЛЯМО МИСЛЕН МУ ХВЪРЛИХ...А ТО ОТ ДЕ БИЛО...СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ПРЕЕКСПОНИРАЛИ ПО ВСИЧКИ ТВ ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦА....БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ 50 - 100 ЧОВЕКА, ДЕТО ВСЕКИ ДЕН ГЛЕДАМ ПО ТВ.....ЧЕ ПОКАЖЕТЕ И МЕН ДЕ!!!!!!!!

Ей, Вие от дир-а, оправете си правописните грешки в статията, моля! хаксовски ресторант....- интересно къде ли се намира....

Абсолютно неадекватен подбор. Ще му падне рейтинга още повече, неслучайно има сигнали, че Слави ще бъде изгонен от БТВ при първа възможност!

И двете пеят страхотно,много успехи им желая

Браво Слави,сега остава да прецениш коя се справя по-добре с креватните стойки и победителката е ясна.

!! 9 OKT.1940-Liverpool be roden JOHN lennon-8 dek.1980 ubit v new york ALLLLLLL YOUUUU NEEDDDD ISSSSS LOVVVVVVVVEEEEEEEE..

Определено едни от фаворитките на реалити проекта на Слави , също така към великата седморка, която ще остане на финала , можем да причислим и Нягулета. Успех момичета:)