13-годишни българки станаха световни миски

Тринайсетгодишната ученичка Мирела Спасова от София стана Мис Континент и Little Мис ТВ звезда на първото издание на престижния международен конкурс Little Miss & Mister Continent 2009, който се състоя в Анталия, Турция, научи БТА от близки на момичето.

Обратно в новината

Коментари - 13-годишни българки станаха световни миски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немога да повярвам! Писали сте такива глупости че ми се плаче.Искам да кажа,че аз познавам много добре Василена Шопова-Teen miss World 2009,както и нейните родители.Психиката на Васи изобщо не е ''затормозена'' ,въпреки ,че тя е участвала в страшно много състезания по спортна гимнастика,танци и в конкурси за красота.Има много медали,повечето които са за първо място.Времето и стига за всичко и в училище се справя много добре. Тя е страхотен човек,както и нейните родители.

щом такав вампир е спечелил, какви ли са били останалите учаснички, даже не смея да си помисля. губите времето на читателите и ни изкривявате представите за красота!!!!

strahotni momicheta! pozdravlenia.

Нека вземем пример от децата, които прославят нашата страна по света с ум, интелегентност и красота! Когато от малки те имат високи критерии и борбен дух, те успяват да творят добри и красиви неща за вбъдеще! Поздравления, мирела и Василена! от съученеци

Въобще не знам какво да кажа за хилядите Ви простотии изписани до тук.Момичето си е красиво и жалко,че в България сме такива злонамерени хора. А това,че 2 конкурса с еднаква важност се печелят от 2 талантливи и красиви българчета трябва само да ни кара да се гордеем,че сме българи!

Не знам дали знаете колко интелигентни и умни деца имаме в България и също от другите странил Ако български телевизии купят правата на световните детски конкурси ,ще разберете за какви таланти и ум става дума. Нека и тук се провеждат такива конкурси, а не само да говорят за проблеми идр. потискащи новини. Мирела, Браво. Благодарим!

Страхотна красавица, малка принцесо, щастливи сме, че те има и прославяш България!

Чудно момиче! поздравления

Отвратителни конкурси, гледани от перверзници и педофили. Още от малки показват момичетата като парчета месо на пазар. ГНУС ГНУС ГНУС.

Браво на Мирела! Прекрасно дете

абе то тва дете като стане на 30 вече ще е толкова амортизирано, че няма да става и за реклама на планинска наденица...а детството и безгрижните години, които са й минали в перфектизиране на езици и спортове, няма да се върнат...язък

Знаете ли, че всичките разноски за участието на едно дете в такъв вид конкурси /без значение дали е във България или в чужбина/ са за сметка на родителите. Тези деца все пак представят БЪЛГАРИЯ. Иначе, е много лесно да се напише, че това или онова дете са спечелити титла. Обикновенно не най-красивите и талантливи деца отиват на тези конкурси /Важно е какъв е портфейла на тати и мама/, а това е ужасно и наистина има пагубно влияние върху детската психика. Но както повечето неща в България и тези конкурси са само източник на много , много пари.

На 13 години да владее перфектно английски и немски език?? Е тука ще падна вече! Аз съм на 30, живяла съм 6 години в Швейцария и още усъвършенствам немския и английския си, въпреки,че доста добре ги владея.

Не одобрявам такива конкурси за деца.Само затормозяват детската психика.Защо психолозите не си кажат мнението.Или за пари всичко може.

a taka ot malki gi utchat da stavat magistralni truzenitchki...

БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВАМЕ КОЛКО КРАСИВИ И УЧЕНОЛЮБИВИ ДЕЦА СЕ РАЖДАТ И РАСТАТ В БЪЛГАРИЯ.

не само, че не са красиви, но чак са страшни. и са още на 13..не искам да си ги представям на 20..Антония Петрова ще е мис красота и невинност в сравнение с тях.грозотилчета.

ovci !!!!

браво на детето

миски на 13 години?! поне до 16 да изчакат! после се чудите защо се праскат от 12 годишни!

Не прилича много на 13-годишна, а българките сме си много хубвки :)

И това на снимката е 13 -годишно ли? То си прилича на голяма жена.

И искате да кажете,че Мирела Спасова е на 13 години????Прилича ми ПОНЕ на 20...иначе се радвам искрено за успехите им,доказателство,че българките са най-красивите жени!!!

tva nesahto triabva da si pishe domashnite vmesto da si pokazva guza..no u bulgaristana vsitchko e naopuk :))

Bravo na tezi malki princesi ! Naistina tennisa izgrazhda harakteri i e vaksina protiw chalga .

На същият конкурс, най-голямата награда е спечелило 14 годишно момиче от Пловдив. Да е честито на всички победителки!