Тодор Колев събра повече публика от Лили Иванова

Големият български актьор Тодор Колев изнесе голям концерт-спектакъл под мотото „100 години Тодор Колев“ в зала 1 на НДК снощи.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Колев събра повече публика от Лили Иванова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Л.Иванова никога не е била снаха на Т.Живков

ВЪобще не се учудвам. Тодор Колев е голям талант и всепризнат актьор. Не се превзема, не държи да е център на вниманието, макар с появяването си да става такъв. Дано е жив и здрав още дълго време и да продължава да ни радва!

Za6to da e nepriqtno , DPS sa Partiq kato vsqka edna v Balgariq,a moje bi gre6a dragi mi NAZIonalist. I 4lenovete i sa balgarski grajdani,mnogo ot koito sa po dostoyni ot kolkoto Va6ata jalka li4nost.

Най-големият проблем на българина е нездравата му любов към противопоставяне и неспособността му да се зарадва искрено на чуждия успех. Хора, тези творци са доказали таланта си и са повод за гордост - нека им засвидетелстваме своето признание и така и ние самите ще станем малко по-добри. Животът е прекрасен, когато отвориш очите и сърцето си за другите, повярвайте!

Da pi6e6 na latiniza vav foruma e kato da pi6e6 s layna po ustata na kotektor.Blagodarq., imah vazmojnost ,bih pisal na kiriliza s udovolstvie,i to bi bilo savsem logi4no za6to.

Smqtam, 4e dvamata kato li4nosti sa nesupostavimi. Vseki e dobur v svoeto popri6te. A Lili? - Lili e velika!

Отдавна ти чета неграмотните коментари, но в момента трудно се въздържам да коментирам поредният ти мисловен бисер. Незнам как си решила, че публиката на Тодор Колев е посредствена и коя точно си мислиш, че си, за да категоризираш хората и техните предпочитания. Всеки си има вкус и право да харесва различни артисти. Аз например смятам, че публиката на Тодор Колев е сред най-интелигентните българи, защото за да го харесваш се иска чувство за хумор и разбиране на самоиронията зад неговите скечове. За съжаление, това са все качества, неприсъщи на хора, които слагат местонахождението си с тире след името си, за да се идентифицират по форумите.

Zashto triabva da se sravniavat po tozi prostashki nachin? I dvamata sa veliki.

Гледала съм шоу с Тодор Колев на живо веднъж и повече не повторих.Много лигав и дори няма талант на певец.Докато се прави на циганин и си пристисква гласа казвайки -еей и ръц,мен не може да ме заинтригува.Лили Иванова е нещо велико.Няма място за сравнение.

много съжалявам за концерта на тодор колев-не за друго, ми не бях там)))а за баба доктор лила, пардон, проста медицинска сестра-ми що не отиде да си работиш у някоя болница, ми се мъчиш тука да ни лепнеш някой грип с гласа си. ааа, ми да, забравих бе, тя е вече пенсионерка, хаха; артиста възраст няма, но баба лила е ужасна винаги

Не можем да се зарадваме истински - по-лесно ни е да противопоставяме, да хулим. Кога ще се научим???

Евала!!!Аферим!!!Маш Колев е велик актьор,певец,шоумен !!!

пред таланта.. Този човек трябва да бъде изучаван в НАТФИЗ. Няма как да се сравнява с лили Иванова. Тя милата, ако не беше снаха на Т.Ж. щеше и до сега да пее в банята, или кухнята си в родния си град Кубрат - Разградска област :) Може ли изобщо да бъде сравнявана с някой, който сам е израсъл и се е доказал?

О, да! Лили Иванова е световно известна! Тя сега тръгва на световно турне - ще пее по най-големите стадиони, не може да си носи грамитата, а хитовете й се въртят в световните чартове и са все на първите места (МТВ ръце са вдигнали от нея). ХОра, като ги пишете тия работи, вярвате ли си?!?!

Правилно, такива са цените на билетите. Истинските артисти не изнудват публиката си. Още повече, ако я предпочитат подбрана не надуват цените, защото знаят, че в България принципа е на кратуните - най-празните най отгоре се издигат. Така, че интелектуалците са при Тодор Колев, а парвенютата при Лили Иванова.

Ами то си личи колко възпитана и културна е публиката на Лили, след като пишеш кУмик. Тодор Колев е уникален артист и посредствените люде никога не са го разбирали напълно. Навремето именно еснафи и стругованите глави го оплюваха във Работническо дело и Народна младеж, сега пак същите люде го наричат чалгаджия, а публиката му - простаци. Така че мило Мименце, това за съжаление е таргета на Лили Иванова, а ценителите са при Тодор Колев. Защото за да схванеш цялата му актьорска същност се иска акъл и то в по-голямо количество. Каквото първосигналните примитивчета не притежават.

Коректор, имате ли авторско право над тази крилата мисъл и ако не- мога ли да я цитирам? Иначе, имам чувството, че тия дописки тука ги пишат нарочно по тоя нескопосан начин, за да предизвикат хората да ги коментират. После след като залата на Лили била пълна при 80лв билет, не разбирам как може после хората да се оплакват, че нямат пари за ток, храна или лекарства.

Bez da se zamislya ti kazvam tshe sy praw---TAZI koza selska KrImet4iTU stara.z. bi mu pisala OTLIT4NI szenarii za negowata POSREDSTWENA po niwo-publika...!!!!!

Да пишеш във форума с латински букви е като да пишеш с лайна по стена. Разбира се какво е написано но не е красиво!

Защо тези глуповати журналисти правят сравнение, само, защото и двамата пяха в една и съща зала ли? Драги пишещи и двамата са велики, всеки сам за себе си, но Вие явно не сте дорасли за да оцените качествата им. Вашият критерий е елита който сте изброили като голяма чест накрая. Дали двамата Тодор Колев и Лили Иванова ще са щастливи от тяхното присъствие и дали това ги е поласкало или напротив - попитайте ги. Може нещо да Ви влезе в главите. Простете , че бях груба, но това са най- добрите думи които намерих на езика и стила Ви.

da e na mnogo po-wisoko nivo-da wzeme KIMENT4ITO ZA ASISTENTKA da mu pis6e tazi tapoumna uftza iztarkanite vatshe postanovki...Samo tazy zaaralylka s6te mu OTWORI otnowo palnite zaly...-tas s6matka KREMENA_ot stara zagora...

Тодор, е един голям талант, прекланям се пред него и съжалявам, че неможах да отида да го гледам. ЖИВ И ЗДРАВ ДА БЪДЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ СРЕД НАС!

Един истински и чисто български спектакъл . Вероятно всички забелязаха разликата между двамата цигулари . Интересно -- как ли биха се вписали членовете на публиката (цитирани в края на материала) в едно минало отвъд-атлантическо амплоа на г-н Колев?

Профанизирана и ненаучената Мая с някой си Шванца.... била на концерт. Е, и к,во бе папуняци. Страшно е да четеш за манияци и разхождащи се тела по света...

Бях на спектакъла, макар и никога да не съм била почитател на Тодор Колев, но този концерт ми харса, особено третата част. Поздравления за Тодор Колев. Залата наистина беше пълна и се виждаше настроението на хората. За качеството на спектакъла много допринесе и бенда, свириха страхотно. Колкото до сравнението кой колко публика събрал е наистина глупаво. И трябва да се има в предвид че Лили Иванова прави концерти всяка година че концертите бяха 2 и че билетите свършват светкавично почти. Пък и защо е необходимо да сравняваме, достатъчно е да се отбележи, че е направен спектакъл и че той е имал успех.

ТОВА ЗАГЛАВИЕ Е МНОГО ОБИДНО.ЩО ЗА НЕГРАМОТНО СРАВНЕНИЕ.

ЛИЛИ ИВАНОВА Е НЕЗАМЕНИМА И СРАВНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА.ТЯ Е КЛАСИКА.А ТОДОР КОЛЕВ Е КУМИК И ПУБЛИКАТА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА.ПУБЛИКАНА НА ЛИЛИ Е ЕЛИТНА И ВЪЗПИТАНА.А НА КОЛЕВ ПОСРЕДСТВЕНА И ОТЧАСТИ ПРОСТАШКА.

Показа. че е голям като акеьор и музикант. Друг такъв в България няма!

eeeeee eee tova li e bila publikata na Pileto _Svanca?? ha- hA

Както казваше баща ми, Бог да го прости, недейте да сравнявате ябълки и круши. А Тошко е гений, ако го сравним с артистите' които ни напълзяха от Чехия примерно

Евала на Човека!!! :) Заслужава си!

Todor Kolev e bogatstvo za Bulgaria!

Този път сте пропуснали да изредите всичката измет,с която ни занимавате всеки ден.Голям пропуск!

За концерта на Тодор Колев също нямаше билети. На Търси се до последно не успяхме.

А бе, какво само ни я натиряте тая фръцла? Била събрала хора, платили са им да я гледат. Ако ли пък не, горко на нашите сънародници-явно не разбират от музика. Пее на плейбек и те и ръкопляскат-айде нема нужда.

Лили Иванова фалшиви на много места, освен това не може да изпее четвъртина с точка и осмина.

ох,българи,българи!! бе радвайте се бе хора !не плюйте!докога?тодор колев е национално богатство и ЗЕМЕН при това като всички велики хора!поклон,толкова лежерно да си показваш таланта,знаете ли кой го може?само един умен и безумно талантлив човек! ние сме простосмъртни, атези хора са докоснати от бог,само можем да иму се поклоним и да сме горди че господ е докоснал доста българи!а сравняването с лили е просто толкова евтина интрига,че не знам какви са тезижурналистчета саси позволили да го направят? вместо да напишат че са посетени и да се радват на голямата посещаемост......... това е действителността за съжаление сега в българия!!!а тодор колев аз обожавам,сега приживе а не утре,когато Човекът го няма да се засипват вестниците от същите тезижурналистчета със супер лативи!поклон и много здраве на тодор колев,другото той го има даже в излишък!!!!!!!

Ама штото Човекът е доста по-млад от певачката така да се каже и младото винаги е за предпочитане ....

ZASHTO IZOBSHTO GY SRAVNYAVATE DVAMATA SA TVORZI OT VISKA KLASSA- TALANTI S KOITO MOJEM SAMO DA SE GORDEEM

Казала кучката и си облизала под опашката!

Mnogo razli4ni tvorci! BRAVO Todore!

Vashititino prostu...TODUR KOLIF e naziunalin smishnik i uriginal nomir 1v!!!!!!! toi nikuga ni e bil OUT of STYLE ...Todur Kolif makar i sas banalni trikuve i PRIOMI saomjava da sa zadarji na GREBINA na show-businesa...TOI i na SLAVI e bil o4itel za 1-te mo stapki...Slaf4o sam mi e priznaval 4i TODOR KOLIF e po zna4im i ot LAWREL and HARDY i 4arli 4aplin za komotzi ne samo u nas a i za HOLIWUDSKI takiva...NIVIRUIATEN aktris i intilekt nivirujaten....LILA shi ima da mu disha pipelta utzat na TOSHKO vi KOLEF.....!!!!! Rishila sam da gu pazara tuk na idno VIP partintce u mene...

Бях на шоуто и съм много доволна! Тодор Колев е прекрасен актьор!Нека да бъде жив и здрав и скоро пак да напълни зала 1!!!

Трима са ГОЛЕМИТЕ - Робърт Де Ниро,Ал Пачино и Тодор Колев!Поклон!!

НЕГРАМОТНИ И ТЪПИ ЗАГЛАВИЯ... Елемент мислене се предава от пишещите на четящите и няма никакъв контрол/редакция как е построено едно заглавие - какво послание излъчва, има ли смисъл дадено изречение, понякога цели статии са тотално дезинформиращи, твърде жалко - КАК ГИ ПОДБИРАТ ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ ?

Особено важна информация за спектакъла е изнесена в последната част на дописката - за мая Илиева, Шанца, Пилето и пирятелката му. Как им идва на ума да пишат едновременно за един голям артист и за отрепки.

Харесвам и двамата но Лили е феноменален талант със световна известност.

Неприятно впечатление направи, че сред спонсорите или тези, кито дадоха някакви цветя на Т. Колев беше и ДПС. Чуха се леки освирквания...