Николета Лозанова и Нед пак са на елиминации

Тази седмица четири отбора ще се борят да останат в надпреварата във VIP Dance. Това са тимовете на Анелия Раленкова и Николай Сотиров, на Райна и Фери, на Симона Пейчева и Крум, и на Нед и Николета. Последните поставиха рекорд в шоуто, след като оценките на журито ги изпрати за пети пореден път на елиминациите, писа bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова и Нед пак са на елиминации | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жури от смешници. Много дразнят с оценките си. Строги към едни и снизходителни към други. Отдавна недоразумението Нед и Николета трябваше да бъде изметено, а си отидоха по-добри от тях. Дори и Зара се оказа по-пластична от Николета. Да не говорим за Райна и Фери, които пък получиха по-ниска оценка. Като се почнат едни критики Ами то се знае, че за 2 дни не може да бъдеш перфектен. Безгрешни няма, но на едни това им е простено, а други се гледат под лупа. Все пак най-силно излъчване има Райна, тя е природно надарена, привлекателна и грациозна, с особено сценично присъствие. Явно някой е подразнен от това и затова е ощетена. Смятам, че оценките се оформят така, че да се компенсират точките от единия танц с другия и да се изпратят на елиминация тези, които са предвидени, а да се спасят други с една точка разлика, за да не се набива в очи. Или това е поредната битка за sms-и. За по-безличните ще има по-малко гласували и съответно по-малки приходи. Поредната българска простотия и подигравка със зрителите.

Добре,че е Нед със свойта лудост успя да изтика отбора до тук.Вероятно те ще са следващият отбор,който ще напусне шоуто.Показаха ,че 'Лудостта и сексапила са забавни за българския ТВ зрител.

Я сига , а да не би дядо Ники и баба Анелия да са подобри от Николета и Нед.

Съгласна съм с мненията, Николета е сладка,но за танци не я бива изобщо.

Тази Николета е много ниска ,с къси крака и няма никаква грация на сцената.Само се подръпва да не й се видят изкуствените цицки или да й падне екстеншъна.Докато Райна е нещо друга-ОГЪН жена.Дива македонка ,естествена красота.Като някаква фея е по време на танц.Спира дъха.Диляна Попова сощъ беше едно прекрасно и следко бебе.Жалко ,че отпадна.Симона и Крум танцуват не зле.Ники и Анелия обаче трябва да си ходят ,а може би и Николета и Нед.Един от тези два отбора.

Николетка е ясно за какво става /борба в кал/, а този мазен боклук който го е поканил в шоуто да му търпи простотиите!

Така ми се пада,защото съм дришльо.

Тия притежават грацията на гранитен бордюр!

Николета е една проста сотаджийка!

Досега отбора се спасяваше благодарение на Нед, защото се опитваше да прави шоу, но мисля че вече това няма да им помогне. Николета е невероятно дърво, никаво чувство за ритъм, никаква гъвкавост, на всичкото отгоре явно не го осъзнава.

Моите пари са много. Аз ще плащам до победа.

тая Николета е такова дърво и ужасно невъзпитана. Явно призванието и е в леглото

голяма излагация е това шоу,срам за телевизията.СПРЕТЕ ГО.

Ama niakoj gleda li go tova be, hahahahah ne go li spriaha

От така останалите Нед трябва вече да си ходи,отбора им се изчерпа.

niki e mnogo sladka,no ne stava za tancuvane

Тия двамата започнаха да ми стават симпатични....Той, какъвто е мечок, и тя, като пеленаче в ръцете му....Точно това им е чарът! Ако се държи сериозно, не е лош човек. А тя си е просто едно сладко дребно маце...Дано ги гледаме още малко, че шоуто ще свърши и ще останат само сухарите...!!