Четири отбора отиват на елиминации във VIP Dance

Отборите на Кристина Милева и Деян Донков, на Крум и Симона Пейчева, на Анелия Раленкова и Ники Сотиров и на Боби Турбото и Мария Силвестър този петък ще танцуват за оставане във VIP Dance. Само два тима успяха да се спасят от отпадане от надпреварата, след като получиха максималния брой точки – на Тереза и Данчо и на Райна и Фери, писа bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Четири отбора отиват на елиминации във VIP Dance | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма защо да си кривим душите, най-добрите са Райна и Фери. А и с това пасо добле се утвърдиха още повече. Ще гласувам за тях.

Журито е много непочтено спрямо танцовите двойки. Най-очебийно ощетени са Райна и Фери. Съгласна съм с по-долното мнение на //////////. От аматьорите жени най-добра е Райна, а от мъжете Крум. Но като двойка най-впечатляващи и обаятелни са Райна и Фери и затова заслужават да са първи. Журито сякаш ги е яд на тях, защото явно любимците им са други. Но тук става въпрос за умения и красота и затова трябва справедливост. Нека да се наградят най-добрите. Например журито все хвали Кристина и Деян, дори и когато правят грешки минават метър. Всъщност те трябва да са на последно място, защото за разлика от другите двойки не рискуват, а разчитат по-скоро на външните ефекти и танците им не са толкова сложни, за да не се подчертава това, което не умеят. Египетският танц и аз можех да изиграя, но поддръжките са съвсем друго нещо. Еднообразни са. Докато другите танцуват и неща, които не им допадат.

В стар български филм имаше герой когото наричаха Песоглавец. Тук Фифи с Райна не може да е Мрънкалото. Тоя могат да го нарекат Песоглавеца- няма израз на лице, няма човешки поглед и мисъл върху това което прави. Ако не спечелят ще е заради него и ще съжалявам за хубавата Райна.

ГЛЕДАХ В НАЧАЛОТО,НО ИВАН И АНДРЕЙ НЕ СА НИ ЗА СЛУШАНЕ НИ ЗА ГЛЕДАНЕ ,А ЖУРИТО ДА МЕ ПРОЩАВАТ НО ОЩЕ КОГАТО ОТРЯЗАХА РАЙНА ИМ ТЕГЛИХ И НА ТЯХ ЕДНА БГ. НЕ СЛУШАМ ЧАЛГА НО ЗА ТОЗИ ТАНЦ НЕ БЯХА КОРЕКТНИ ТЯ ИГРА СУПЕР.

krisi i ndeian sa nai dobri

Става все по тъпо и тъпо това шоу. С лигавите водещи, многознаещото жури което е толкоз пристрастно , че вече спрях да го гледам.

Може това явно толериране на отбора на Данчо и Тереза да е проформа. И накрая съвсем изненадващо да спечели друг отбор. Миналата година аз специално си мислех, че ще спечелят Атанас Месечков и Виолета Марковска, а спечелиха Орлин и Яна. Не че танцуваха зле, но мисля, че другите бяха по-добра класа.

ами като сте луди и пускате SMS-си.....ами то ОПУСУМИТЕ са решили вече кой да е първи....

Тереза и Данчо трябва да спечелят! Толкова хъс, желание за победа! И никога не се оплакаха за нищо! Успех им желая!

Харесвам Райна и Фери и ще гласувам за тях, те не са професионални танцьори обаче са СТРАХОТНИИИИ.

Яд ме е че Симона и Крум не се спасиха - вместо Тереза и Данчо. Аз симпатизирам на Райна и Фери , както и на Симона и Крум. Все едно ми е коя от 2-те двойки ще бъде победител. Въпреки това ,обаче симпатизирам и на Тереза и Данчо и ми се иска да станат 3-ти на края на шоуто. Струва ми се обаче,че журито не симпатизира на Райна и Фери, както и на Симона и Крум. И е възможно да подхлъзне някоя от тези 2 двойки. Както между другото стана с Нед и Николета- ниските оценки и вечния спор с Орлин ги отведоха до елиминацията. Това не значи, че не си я заслужаваха, но общо взето, според мен не публиката, а журито ( и опусумите решават накрая класиранетго при СМС-ите)

защо имам чувството,че много отдавна фаворити за титлата са:Тереза и Данчо.нямам нищо против-играят добре, но не винаги-има и доста по-добри изпълнения, но те остават някак извън погледа на компетентното жури/особено на най-великия-Орлин/

Защо лансират тази чалгаджийка Райна - тя си е долна к Гимнастичките са класа!

Уважаемото жури ще ме прощава,но танца на Тереза и Данчо снощи не беше за 30.Беше безличен на фона на останалите танци.И това,ако не е нагласено?Нека да им дават наградата от сега и да приключват.Какво ни правята балъци да бутаме SMS-i?