От Вирджиния рекърдс заведоха дело срещу Невена Цонева

Принудена от твърдения на Невена Цонева, Вирджиния Рекърдс предяви иск срещу артиста за установяването на валиден и съществуващ и към момента договор между страните, казват от компанията.

Обратно в новината

Коментари - От Вирджиния рекърдс заведоха дело срещу Невена Цонева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

невена я познавам от малка, още тогава си беше лъжлива, долна и нечистоплътна. не се учудвам че се опитва да врътне мръсен номер и на продуцентите си, тя така прави с всички.

от 100 километра си личи че тая Невена извън Севлиево шансове няма, ама нали Слави си я избра, а него чалгата си го кефи, той даже навсякъде обяснява че е измислил чалгата, не знам защо изобщо вирджиния се мъчиха с нея толкоз време

Всичко, което е постигнала Невена е благодарение на нейните продуценти. Без тях никой нямаше да си спомня вече за нея. Явно е, че залита към чалгата. Толкова по-зле за нея.

Невена има прекалено голямо самочувствие. Всичко дължи на своите продуценти. Винаги е залитала по чалгата и сега явно на там ще се ориентира. Толкова по-зле за нея.

Невена е едно изключително умно, скромно,хубаво,трудо и талантливо момиче.След като не правят нищо за нея ,много ясно ,че няма да ги търпи.Права си Невенче, стискам ти палци.

tova momi4e e goljm talant i trjbva da stane goljma zvezda tova 4e e prekratila dogovora e mnogo dobre itova i dava goljm chans da nameri nai posle mjstoto si v myzikalnij si givot

tova momi4e e goljm talant i trjbva da stane goljma zvezda tova 4e e prekratila dogovora e mnogo dobre itova i dava goljm chans da nameri nai posle mjstoto si v myzikalnij si givot

амуртлиева е неприятна и некоректна особа.спомням с ив едно предаване се скара в ефир с Г Христов,той и отправи обвинения,а тя се правеше на некомпетентна.Помня я от времето когат осе снимаше във филм и имаше мустаци

Невенче, имаш ми визитката, която ти дадох на промоция на първия си албум в магазина на площад Славейков преди години... Да те защитя от Вирджиния рекордс...

Браво, Невена !!!!!

тази девойка се взе много насериозно нещо, стана голямата работа, а всъщност, нищо особено, поредната селянка, абсолютно съм за съдене

moje da tryabva da se razdelyat s Virjiniya rekards, nyama ni6to ve4no,osven interesite.No ina4e devoikata mi se vijda 4itava.Jelaya ti uspex,NEVENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje da tryabva da se razdelyat s Virjiniya rekards, nyama ni6to ve4no,osven interesite.No ina4e devoikata mi se vijda 4itava.Jelaya ti uspex,NEVENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje da tryabva da se razdelyat s Virjiniya rekards, nyama ni6to ve4no,osven interesite.No ina4e devoikata mi se vijda 4itava.Jelaya ti uspex,NEVENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slava bogu che se maha ot virginia records. te sa absolutni neprofesionalisti, koito izpolzvat bezplatno horata i vinagi gledat da minat tanko! ne znam kakvo tolkova sa investirali v nevena, no spored men tia beshe nai-dobrata im artistka! sega virginia records ima da mechtaiat za takav talant! Nevena uspeh!

Ох...Саня ли ?! Тоя боклук и подобие на жена едно време прецака хората да гледат TV 1000 & FilmNet , ако си спомняте, защото писна, че хората не си взимали видео-касетки, че не ходели на кино, защото вече ги били гледали филмите по тия две телевизии (макар и на английски) ... Такова злобно същество е тая хиена проста... още й помня мръсотиите...демек завалиите пропуснати ползи... Тая като идваше в магазина (муз.магазин в който работех тогава) я изгонвах най-позорно пред всички клиенти...малко й беше и това. Заради нея и претенцийте й спряха тия две програми в цяла София и България, иначе хората си ги гледаха. TV 1000 не беше това сегашното, което сега гледаме, а друго...по което даваха филми излязли за платена телевизия след 6 месеца след появата им на екран. Беше нещо като Sky Movie (Gold) & немската Premiere. Така, че ...тая гад противна само ходеше и зяеше напред-назад, че тук се гледат тия програми и никой не купувал филмите на Вирджиния...ожали се и пред шведите и заради нея спряха въпросните програми. Гадина грозна и противна е тая Саня, а и некадърничка, но просто спеше с шефа на Вирджиния за България - Михаел Кунстман. (Михаел, не Майкъл - той е германец, кунст- значи изкуство). А колкото и да е странно, армут- на немски значи БЕДНОСТ , тая с тая фамилия се е хванала за Кунстман като удавник за сламка, а не, че нещо разбира от музика и изкуство, та да се занимава с това.

Невена винаги е залитала по чалгата. Това е едно селско момиче, което явно само за това става.

Саня Армутлиева винаги се изживява като някаква светица, чиито интереси вечно са ощетени! Тя има някакъв двоен стандарт - все пиратството и е виновно, все авторските и права не са спазени. В собствената си фирма обаче тя не спазва същото това бългаско законодателство, за което така се бори. Имам предвид трудовите договори. Една уважавана фирма сключва договори за реалната заплата и плаща реални осигуровки. Много си промених мнението, след като разбрах че във Вирждиния не го правят. Сигурно имат и други нарушения - крушката си има опашка!

ми тая Невена много на сериозно се взема бе-че е симпатична не го отричам, но че е КУХА ЛЕЙКА ми такава си е!!!!!!!! Две думи свестни не може да каже горката...Явно някой и е размьтил главата пак...Прави са хората като са казали: по дрехите посрещат по ума изпращат!!! Да я сьдят!!!

а така, и ако успееш да се махнеш от Вирдж рек. право при Митьо Пайнера, нали тлъста свиньо чалгарска. Ясна си на всички, че акъла ти стига до това да си разкрачваш краката, и да си отваряш устата - като второто НЕ е за да пееш.

Какъв речник, каква култура...провинциал комплексарщина, първичност, злоба и балканска (предбалканска) дивотия. Софията гадна, ама все там искате да се намърдате.

Добре прави Невена, че се маха от тях. Досега всичките песни, които й направиха, са бълвочи, купени от банки за музика, които са пълни с боклуци, а текстовете са под всякаква критика. Дано започне да работи с читави композитори и поети, които правят песни специално за нея, иначе хубава песен не става.

Невена може да е простодушно момиче обаче, пее отлично има визия и талант апа таз проста разлопана ку.фа Саня Армутлиева даже и теп за зеле не стаа Муахахаха:)

Каква кариера е направила и кои песни и са известни,защото нещо не се сещам? ето ти жокер за песен: дъм дъм дъм дъм дъм дъм дъм, дъм дъм дъм дъм дъм дъм дъм... Ето това е хит! При това румънски!

AZ po-golema glupost v giwota si ne sam t4ela--!!!!!!!!KREME nakade TI...i .TINA TURNNERR...?? HAYDE,mpla ty se....KOZA i krava...selendurska.

дело заведено защото тя желаела да го прекрати! НЕ ГО Е ПРЕКРАТИЛА! да не е роб, нищо не са направили за нея нито свестен албум нито концртни. абсолютни търтеи особено шефката- просто търси някаква извява на екрана-да изрецитира с комсомолска трепет нещо неважно и шаблонно - баста.

дори йълдъз ибрахимова се махна от тая скапана музикална компания. ж офиса зари тотална липса на професионализъм. саня умее да държи хората само със заплахи. з кариерата на невена цонева напражиха едно голямо нищо и е по-добре да не си похабява таланта с тях.

Момичето изглежда свестно и коректно, сигурно има защо да си ходи

Слушателю, Невена произхожда от стар градски род в Севлиево от времето когато София е била тъпо просто шопско село. Така че СЕЛЯНИН СИ ТИ, НАЙ-ВЕРОЯТНО ПРОИЗХОЖДАЩ ОТ НЯКОЙ ТЪПАНАРСКИ ШОПСКИ ОТРЕПКИ. Големи софиянци боклуци от шоплука се народихте като селски котила из този измислен град-столица и хайде всички ние сме селяни. А ВИЕ СОФИЯНЦИ СТЕ ДЪРВЕНИ ШОПСКИ ПРОСТАЦИ.

е видела малко от света, време е да се връща при прасетата ...

то си беше ясно че го тегли поп-фолка момичето и това си е. насила хубост не става ... за жалост.

Виржиния са пълен ташак. Чудя се защо още има артисти които да работят за тези некъдърни продуценти. Бил инвестирали пари, (колко - 100 бона я има я няма) - а колко пара ви донесе Невена бе ганчовци куци...

Знам, че има връзка с барабаниста на Слави Трифонов и той буквално й диктува живота. Невена изглежда страхотно сега, няма и помен от онова пухкаво, недодялано ухилено девойче и незнам на кого е заслугата за това. Въпроса е, че понякога човек пренебрегва питомното, а гони дивото - дано Невена избере правилния път за себе си. Успех!

Нашите известни хора трябва да се научат да спазват правилата в нашата държава и бизнеса. Тъпи, капризни примадони не ни липсват, но сиренето е с пари. Ако избяга навън ще изкара достатъчно, за да плати и живее добре. Опичайте си акъла звезди!

Каква кариера е направила и кои песни и са известни,защото нещо не се сещам?

selqnkata si e SELQNKA. NAPRAVIQ 4OVEK DA TI SERE V U...........

Песните които изпя Невена за Верджиния рекърдс с нищо не я отличиха като изпълнител, нито един хит... Момичето си има талант и визия, защо да не се пробва другаде, след като те нищо не направиха за нея...

Стискам палци на Невена да се отърве. Онази форма на живот Армутлиева заслужава публичен линч за всичките гадости които е причинила на бълг. музиканти.

za Sania ne e novost niakoi da iska da si trugne ot ofisa i, po-skoro ejednevie. Bravo na nevena - stiskame i palci!

Тия от Вирджиния Рекърдс такъв куц албум направиха на Невена, че тя отдавна трябваше да прекъсне всякакви отношения с тях!

Дай на простия власт и му гледай сеира. Въпреки, че харесвам как пее в последно време не одобрявам държанието й на звезда.

И какво сега, като сключат договор да не могат да го разтрогнат, така ли? Те да не са ви роби, бе джанъм? Това ли ли ви е разбирането за музикален бизнес?

Не мога да си представя какво обнадеждаващо и позитивно може да се очаква от артист, певец, творец, който работи под товара на неизгоден договор с компания. Кой бяга от изгоден договор? Някой ще каже да е гледала и мислила какво подписва, но всички се досещаме как едно младо момиче може да бъде подлъгано от голям играч на музикалния пазар. Успех, Невена, животът е пред теб! (П.П. Не знам какво е инвестирала Вирджиния рекърдс в кариерата на Невена, но от едно подкуващо-невинно чаровно девойче, я префасонираха в една банална млада жена. Жалко!)

Отдавна тази индустрия е изгубила човешкия си облик. Не ми се гледат никакви комерсиални звезди, които притичват през сцената колкото да си свършат работата. Продуцентски империи ни навират някакви измислени изпълнители в лицето и ние трябва да ги харесваме. Единственият начин да ги убием е с як даулнлоуд. Добрите изпълнители винаги ще имат какво да ядат. Аре в лево

Къде е свободата на твореца, бе? Какво са инвестирали тия дръвници?-Силикон или какво друго? Затова - ВСИЧКИ ХАКЕРИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ !!!!! ВСИЧКИ СЪРВЪРИ - FREE!!!!!!

nevena e super pevica,mnogo mi haresva

А коя е Невена Цонева и защо трябва да ме интересуват отношенията и с Вирджиния рекърдс?

ПРОСТОНЕСПРАВЕДЛИВО

Защо да не може да го разтрогне този договор (като си плати разбира се неустойките по него)? Или и Вирджиния рекърдс се изживяват като Топлофикация, за която си закрепостен доживотно.

porednata evtina i bezdarna prostitutka