Грипът ”свали” Бареков от екран

След като Николай Бареков не се появи като водещ в предаването "Тази сутрин", в медийните среди веднага се завъртяха слухове, че той е бил уволнен от бТВ.

Обратно в новината

Коментари - Грипът ”свали” Бареков от екран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Barekadata e otvratitelna! Lo6 vkus, i tova pravi glupavi komentarite i gostite. btv me izgubi kato zritel

Да не го пускат в студиото докато не си пусне косата да израсте. Той е втори след С. Станишев с най- грозна мъжка прическа в България. Когато Дим Дуков отишъл при Карамански да му се моли за пари, босът се обадил на Слави Трифонов: Тук има един смешник. Тъкмо се чудя да го е.а ли или да го набия. Ники, не е добре да приличаш на вече отръткани мъжлета!!!

bravo edin draznitel po-malko po tvto sega ako sput i turskite bozi :)))

Вече вицове се разказват за дупег*ъзенето на водещия пред властимащите и най-вече пред Генерала. С това Генерале превърна бтв във военна телевизия, а Борисов в главатар на хунта. Въобще няма да ми липсва и хич не му желая бързо оздравяване

Бареков изключително ме дразни! Имаше време, когато го гледах с удоволствие, но в последните години много си повярва, има се за последна инстанция и голям разбирач, лижи г..а на ББ и новите управляващи - въобще, станал е плазмодий. Не съм сигурна колко е висок рейтинга на барекадата му, но аз лично нито веднъж не съм я гледала. Иначе... бързо оздравяване - не пожелавам на никой да е болен.

Най сетне нещо да ни освободи от дразнещото му присъствие в ефира. Спрях да гледам БТВ през времето докато има опасност да е на екран. Сега очаквам, че след като се мазнеше на Костов толкова време ще се преориентира към Борисов.

боже каква трагедия.Бареков не е на екран.как ще го преживеем

eee hranata ima izrastvane 4oveka,kato znam 4e po4na po kra4mite na plovdiv dano ne spira da se u4i

лично ме влачи този грип 3 седмици, та незнам кога ще се появи на екран......когато оздравее, желая му го, защото изпитах лично колко е кофти да боледуваш

Малко почивка от тоя натрапник!

Toia e naj drazneshtiq glupak po tv

Ако този капут - Ники дудука е с рекорден рейтинг, аз съм совалката Атлантис.