Авторката на ”Здрач”: Омръзна ми от вампири

С продажби от над 85 милиона екземпляра на серията “Здрач“, писателката за странните вампири-вегетарианци Стефани Майър призна, че писането за тях малко ѝ е писнало. Пред Опра Уинфри авторката заяви, че засега не крои планове за продължава на популярната поредица.

Обратно в новината

Коментари - Авторката на ”Здрач”: Омръзна ми от вампири | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vchera gledah New Moon v Russia,haresa mi mnogo,makar che knigata e znachitelno po-dobra.

И на мен ми омръзна...

И на мен ми дойде до гуша да слушам за тази жалка драскачка и аматьорка, която съсипа вампирския мит. К'ъв е тоя вампир, който е на повече от век и е девствен, блещука на слънце (или както там са го превели sparkle нашите пишман преводачи), който не разкъсва гърла, не пие човешка кръв, не прави секс с всички възможни полове и на всичкото отгоре чезне по някаква свръх красива пикла, която избягала от майка си и отишла на гъза на географията, за да стане слугиня на баща си? Направо ми се драйфа като се сетя. Тази боза я харесват само недозрели, лигави пубери, които не са хващали книга през живота си и тоя скапан пасквил им се вижда направо шедьовър. Хари Потър поне беше що-годе свястно написан и героите не бяха Мери Сю и Гари Стю.

uuuuuf, ddd na sy6toto mnenie sam , po golqma boza ot tva NEMA!!

И на мен ми омръзна...

На нас също.

и на нас ни омръзна

А на мен лично ми писна от истерията около нейните книги. Единственият плюс е, че покрай тях научих за съществуването на Кристен Стюърт, която е доста симпатична :)

А на мен лично ми писна от истерията около нейните книги. Единственият плюс е, че покрай тях научих за съществуването на Кристен Стюърт, която е доста симпатична :)

Mnogo gotin film, na 20 tozi mesec dokolkoto razbrax izlizai vtorata chast!!!

те го те новия хари потър...повръща ми се от такива прозведения!

е как не- аз в4ера го гледах филма в испания- уникален е !

няма по голяма боза от тва

уникална АВТОРКА

taq e mn zle napisala e ne6to prekrasno i nesika da go produlji kva tupa4ka 6te se okaje

tva ne nai-tupata sektan6tina v sveta knigki-lari - absoliutno bez smisul!! suglasna su mda be6e su6totot ama bez vampiri 6toto tova ne su6testvuva Bahti v zabluda ste teen`ove nqmam dumi :D Hari potur sa 85747567965764575 miliona po-dori knigi !!!!!!!!!!!!!!

И на мен ми дотегна - и жена ми и дъщеря ми вампирясаха покрай тая!