Николета Лозанова влезе в ролята на килър в клип на Устата

Днес е официалната премиера на новото провокативно видео на Устата “COM.PRESS”.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова влезе в ролята на килър в клип на Устата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпо, просташко, деградирало, социопатско, некадърно видео. Устата направо е пропаднал, отдавна не бях чувал нищо негово, това направо ме утрепа. Алооооу, Устата, мутренските години бяха къде 92-96 -та, сега сме почти 2010. Не си интересен, оди си на село да пасеш патките. Много пошло видео, и това ще се гледа и от деца, и после защо имало насилие и така нататък. На тоя мъжкар да му вкарат 5 цолова тръба отзад и пак да ми се прави на гангста. Отврат.

На кой болен мозък му хрумна този клип? Докато медиите показват тези неща без цензура, децата ни ще се възпитават в омраза, насилие и простащина. Но това беше доскоро в световен план - на тях главите им май увряха, а в българия сега е разгара на началото...

Уникално просташки клип!!! При цялата пошлост и субкултура, която ни заобикаля, по-примитивно, профанно, кичозно и деградантско творение на шоубизнеса не бях виждала!!!!

Звездният рапърда пусне това филмче на детето си и да му обясни положителното в него. За да стане още по-хард парчето е можело накрая да гилотинират певеца и да му изядат главата, като се сбият коя кифла да изяде мозъка/щото е оскъден/.

super e

Просто нямам думи. Достатъчно агресия, достатъчно убийства и прочие... Няма ли кой да направи клип АНТИНАСИЛИЕ или нещо подобно.... Ама не... все пак сме в България....

Браво!!!То, не е клип, не е чудо.. ..човек не знае от къде да започне коментарите си...дали от силиконовите красавици, дали от певческия талант на Устата, дали защото клипа е пълен със смисъл.....Гледай, подрастващо поколение и се учи...от батко ти Устата и от каките , които се ''изтепаха'' покрай него...Тежко и горко на тоя народ....няма ли кой да удари с чука, и да сложи край на това унищожение на ценности в тази държава!!!!

блокираме се значи.............

направо съм възмутена от простия клип и ощте по простоватите момичета в него. Тази Николета се е взела на много сериозно, а защо не разбирам. Другите така и не знам кои са но това е друга тема, истината е, че бездарни и простовати български момиченца, коя със средно, коя и без средно даже образование се правят на интересни,за да правят пари. Ами така е който неможе да прави пари с главата си ще се съблича и ще позволява да се гаврят с нея/него за някаква си слава и по кусно дебел дядка в леглото и една чанта на LV и то за временен период при това.

Abati ziganiiata-pone kruvta da beha napravili kato horata.I mn. mrazia BG rapuri da peiat za geto,mizeria i t.n kato nikoga ne sa prejiveli takova ne6to.Pulna pozior6tina.Dori edin 50 cent,koito ne e koi znae kvo e prejivial mn. truden jivot-bil e prostrelian,jivial e v mizeria i t.n. mu otiva da pee za tia ne6ta.Tova e rapa-da se pee za prejiveni,a ne za izmisleni ne6ta.A pa taia Nikoleta tui i ne ia zabeliazah v klipa-aman ot kurvoliazi.

Чудя се кое е по-голям кич - песента, клипа или рапъра....В същото време обаче си мисля, че клипа пасва добре на българската действителност, пълна с ненужна агресия, гротестни девойки и wanna be звезди като Устата.

naistina UNIKALNO prosta pesen i klip!

Egati prostotiata

izpolzvaneto na sex pohvati i fetishi-kak da e-ponasia se...no KATEGORI4NO NE odobrqiavam nasilieto!!!klipat naisitna ne e prednazna4en za normalni hora,a izvrateniaci!CENZURA

моля ви спрете тези простотии!

това е ужасно!Простотия и гадост,моля Ви сперете тези простотии,тъпотии и ужасии!

tapa pesen tap klip grozni jeni i edin selqnin ha ha ha super 6ediovar

koia e nikoleta lozanova i koi e ustata po dqvolite s kakvo sa znachimi ?

Кръв, насилие и секс !!! БАНАЛНО

ega ti tapnjata!

Ужасен клип.За пореден път българската простотия да се показва насилие в клиповете на масовата музика,която се слуша от подрастващите.После защо децата се избивали помежду си.Като нищо сега някоя лабилна подрастваща ученичка да удуши приятелката си с найлон или да и забие чук в главата.

За поп- фолк е доста авангардно. Да им се чуди човек на тъпите жени: Що се трепят 1 друга? Ако е за мъж защо не го показа? Лъскавото чучело което върти баджаци нищо не прави мъжествено, а педераско.

олеле, много зле - кич, и безсмислена агресия - Докога? иначе устата е забавен....

Шокиращата лента - наистина е шокиращо глупав клипа, безинтересен и семпъл :))) Устата да вземе да измисли някоя по-различна песен и да си промени малко танца... все едно и също прави и само се повтаря

много тъп клип и още по-тъпа песен!

mnogo tup klip i oshte po-tupa pesen!

що ни занимавате с таз курва и тоя с кожената яка?!

Преди малко пуснах коментар, но тогава не видях, че е публикуван и самия клип. На пръв поглед личи, че има наченки на някакъв замисъл. Само едно не можах да разбера- Устата Майкъл Джексън ли имитира или да? И второ- този клип трябва да се забрани да се гледа от подрастващи и от хора със слаби нерви. Стигат ни извращенията и детската агресия всеки ден.

Съжалявам ,но този клип не трябва да се пуска в ефир .

Тъпо !

Всички без Николета перфектно олицетворяват УЖАСА! Особено Таня, бррр...същински върколак.

Клипа е пълна позьорщина и тъпотия. Един път гледане ми е достатъчен, за да знам вече да сменям канала ако случайно попадна на него.

super tap klip!

nqma li po-vajni neshta,ta ni zanimavate s tezi gluposti???? jalko che se pravi PR na takiva produkti-samo nasilie,cici i edni i syshti fizionomii otvsqkyde.....mnogo jalko za nas..............

OTVRAT !!!

Хвани т.н.Уста и удари Н.Лозанова.Един дол дренки.

много много тъпо................ простотия

boje chudqt se kakvo da izmisleqt taq lozanova li tam kakva e nali s akon shteshe klip da pravi nqkoi vqrva li i vaobshte,karlukova da se pozainteresovat i da si q pribirat!!!!

малее тоя пак ги удари от земята сички островитянки........ 'ного е добър

Малки лайнета.......ако видят как умира човек, ще се изпонасерат.

maleeeee toia pak gi udari ot zemqta si4ki ostrovitqnki

Ужасно видео-наистина готини мацки но защо е нужно такава агресия. СЕМ да не го допуска на екран преди 00 часа и да го цензурира. ОТВРАТ

една мъжка пуа и няколко свлечени пачи на едно място...голяма работа.

pulen bokluk

Хахахахаха. Нямам думи. Хахахаха. И БГ рапърите са ни като целата държава. Мислят се за рапъри а всъшност за нищо нестават. Хахахаха.

che za tozi klip se govori (pishe) navsqkyde,sqkash e neshto tolkova vajno i znachitelno....nqma li drugi po- vajni temi,na koito da se obryshta tolkova vnimanie,kato naprimer kampanii za sybirane na pari za bolni deca...?????????????

DA NE E TOVA KLIPA S AKON SAMO DET MAI NE E AKON A USTATA :))BY THE WAY NIKOLETKA E ZAPRILICHALA NA ALISIA FOLK PERVICATA

boje,boje........... sled tova kakvo???

яко пластична хирургия