Памела Андерсън призна на децата си за порното

Бившата сексбомба Памела Андерсън най-накрая призна на синовете си Дилън и Брандън за скандалните си порно записи.

Обратно в новината

Коментари - Памела Андерсън призна на децата си за порното | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече лапетата й ще са наясно на какво дължат стандарта на живот, който водят. Мо же пък и някой ден и те да се пробват в порноиндустрията, без да се притесняват от мнението на майка си.

obi4amte

МНОГО-МНОГО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ НАШИТЕ ПОП-СИЛИКОНКИ!!!

Приятелю, къде се загуби. Радваме се да те чуем отново. Липсваха ни твоите поетични коментари. Относно Пам, по-добре е да мислиш преди да вършиш нещо, но ако сгрешиш, по-добре си призанай.

Да бе, да запишат всичко на касета, за да не го забравят, ха-ха-ха... Тая поне да беше измислила нещо по-смислено за оправдание.

Следващата стъпка е да ги научи на секс...

Не виждам нищо лошо в това ,че съпрузи са снимали секса , който правят.Благодарение на него съществува целият човешки род.И когато е свързан с чисто чувство,а не платен,отваря път към най-съкровените изживявания , които може да съществуват между мъжа и жената.Ако някой вижда нещо нередно в това , явно не е израстнал достатъчно като пълноценен индивид.А децата трябва да знаят , как са се появили на този свят.Секса не трябва да се прикрива от тях като нещо недостойно и срамно и да им се вменява вина.По-важното е да им се обясни,че това се прави само с някой , който обичаш и то когато си пораснал достатъчно.Няма нищо по-лошо от това децата да узнаят за секса от странични източници , защото тогава се прокрадва съмнението,че мама и тате са били неискренни с тях и секса е нещо недостойно.Естествен всяко нещо с времето си.

То всички са забравили за тия записи от преди сто години. В училище само от учителите може да научи за тях, защото само те са достатъчно стари за да са ги гледали ...

Повечето изказвания тук са на хора, които не само нямат деца и семейство, но мислят саамо с он.. си работа. Първо децата не се лъжат, а ако мислите че те не гледат порно сайтове и незнаят за секса повече отколкото ние старите сте в грешка. Така че браво на Памела, независимо защо им е казала.

Егати глупостите! И как се дава обяснение за това? ХАХАХАХ!

mama si q biva oste moje i drugo film4e da snima

I na men shte mi se naloji da obiasniavam niakoi den...

Gospodi, blagodaria Ti za moite roditeli!

ей, уЙЛЯМ, на кого, на google ли е затворила устата? Не е нужно да им казва, просто сигурно е пуснала Интернет и се е сетила к'во ще стане. А същата Памела, ако не беше това и прословутия и силикон, е едно и щеше да си е едно нищо. Сигурно и това е обяснила на децата си, че ако не е била дала тази свирка на пресата, е нямало да имат 1) това 2) онова 3) и ей-тази къщичка.

голям филм си беше.

Абе такава майка да си имаш, баща не ти трябва...

Кавалииии, капиш ?!

Памела Андерсън призна на децата си че са заченати пред обектива на камерата!

чЕДА МОИ, ПРИВЕТСТВАМ СТОРЕНОТО ОТ ТАЗИ МЛАДА /ПОНЕ ЗА МЕН/ ДАМА - ТАКА ЛИШАВА ВСИЧКИТЕ СИ ЗЛОЖЕЛАТЕЛИ ОТ НАЙ-СЛАДКОТО, ДА ИЗКЛЮКАРСТВАТ ЕДИН ДЕН НА ДЕЦАТА Й...... и ЗА НАС С МОЯТА аН хАТАУЕЙ ГОВОРЕХА, ПЛЮС ТОВА ТЯ БЕШЕ С ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМА ОТ МЕН, НО ИМ ЗАТВОРИХМЕ МРЪСНИТЕ УСТИ!! оЩЕ ВЕДНЪЖ - БРАВО НА пАМЕЛА! вАШ: уйЛЯМ, КОЙТО НАПИСА 154 СюНЕТА

чЕДА МОИ, ПРИВЕТСТВАМ СТОРЕНОТО ОТ ТАЗИ МЛАДА /ПОНЕ ЗА МЕН/ ДАМА - ТАКА ЛИШАВА ВСИЧКИТЕ СИ ЗЛОЖЕЛАТЕЛИ ОТ НАЙ-СЛАДКОТО, ДА ИЗКЛЮКАРСТВАТ ЕДИН ДЕН НА ДЕЦАТА Й...... и ЗА НАС С МОЯТА аН хАТАУЕЙ ГОВОРЕХА, ПЛЮС ТОВА ТЯ БЕШЕ С ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМА ОТ МЕН, НО ИМ ЗАТВОРИХМЕ МРЪСНИТЕ УСТИ!! оЩЕ ВЕДНЪЖ - БРАВО НА пАМЕЛА! вАШ: уйЛЯМ, КОЙТО НАПИСА 154 СюНЕТА

priznat grqh polovin grqh pak i tq si e seksi otvsqkade

Толко глупава жена у нас не съществува. Гадно е за да облекчи психиката си, да надрънка куп нецензурни думи, изрази и мисли на деца. Обяснения колко невинни да й се струват, движенията не могат да им се изяснят- грозни са, смешни и глупави.

po-dobre tia da si im kaje, otkolkoto da razberat ot niakoi na ulicata! Kolkoto do kasetkite- tova za men pyk e super tapo da si snima6 doma6no porno,xaxaxa

как са пили кафенце с райбер ли ?

Тя и да не беше признала, те щяха сами да разберат, хаха! Целият свят знае!

хора пишете разбрано и смислено

Призна и или и каза какво я чака....