Продължението на “Здрач” - “Новолуние” чупи рекорди

Продължението на “Здрач” – “Новолуние” е начело в класациите в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Продължението на “Здрач” - “Новолуние” чупи рекорди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да се съглася! И книгата и филма са интересни, може би не от най- интересните, но все пак стават за губене на време! Не е единствената ми прочетена книга, но това не ми е попречило да я прочета с удоволствие, всичко е въпрос на вкус и аз не виждам как някой интелигентен човек, претендиращ да е прочел много може да даде подобно крайно мнение! Ако наистина знаехте как се оценя, не бихте си позволила да бъдете толкова крайна с каквато и да е литература! А що се отнася до хората, които са прочели тази книга и това е единствената, аз бих предпочела да кажем Браво, хората започват все от някъде, пред Вашето Жалко!

Ами извенете възмутени хорица ама коментарчетата ви са много глупавки...Казвате , че филмът е детски и тинейджърски ами то 80 на 100 от хората , които му се кефят са на тая възраст !!! Вие кво искате ..... Младите ходят на кино ! А за филма , еми няма как да се разкаже цялата книга , която е много дълга но най - важните моменти са снимани което важното и актьорите също са много добри!!!

леле мале горките промити детски мозъчета,нямате ли с какво друго да се занимавате освен с тези фарсове.Кой ви излъга чее тази книга става за нещо-нито е фантастика,нито романтика,нито фентъзи ,просто поредната безстойностна книга написана за онези които по принцип не знаят какво е да се чете и да се оценя истинският талант.Жалко че има толкова като вас,за които здрач е единствената цяла прочетена книга,наистина жалко

Наистина тинейджърски филм. Много лигав и детски... Пълна глупост пишлемето върколак ли, какво ли беше там, тръгнало да се прави на герой :)))

Filmat e strahoten....!!!!!!!

аз се излъгах и го гледах вчера на кино. има няколко по-живи момента, но тях вече ги бях научила от рекламите, останалото е много бавно и лигаво, никакво действие. първата част беше по-готина, втората е доста по-слаба.

Това някакъв филм ли е?

Не е гениален, но на мен ми допадна и ще си го дръпна щом падне в нета.

Детски филмчета за непораснали деца.. ГОДИНАТА Е 2009 ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАИВНИЦИ !

Kolkoto po typ e filma tolkova po uspe6en.

Здрач беше невероятен, чакам сега с нетърпение Новолуние. Книгите също са уникални.

Аз харесвам Здрач и чакам с нетърпение Новолуне,взех си билети още преди 20-тина дни.

de da znam. w edno ot tukashnite kina go dawat w 5 ot 6te salona :O basi maikata az puk ne mislia da go gledam - toia tip filmi ne mi dopada - moje bi ostariawam :O wij 2012 i grajdanina si gi izgledah s kef

interesno, kak vie ot dir. bg si izbirate jurnalisti, koito da vi pishat statiite. vzimate nai-negramotnite ili ?! vinagi ima tolkova mnogo pravopisni i punktuacionni greshki,sramota e!

Да се не начудиш какво му харесват на тоя лигав 'Здрач'.