Анелия не давала на Ивон да общува с Емилия и сина й

Емилия заяви, че двете с Анелия нямат никакви отношения, писа vip-bg.info.

Обратно в новината

Коментари - Анелия не давала на Ивон да общува с Емилия и сина й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича ми на ориенталско семейство- един мъж комплексар, който си взема нови жени. Те се мразят и не се понасят. Там обаче поне децата са заедно и са нормални братя и сестри.

Те са брат и сестра.Ти само вредиш на дъщеря си,като и причиняваш карма без да е виновна.да беше помислила ,че безплатни обяди няма.Нито си най-хубава нито най-умна .Богатите мъже винаги търсят ,още ,и пари ,и власт, и жени.Това важи и за Емилия.Тя си е мислила ето син,но и Нелина има син от Коко.Така че доста си омотана вече,не натрупвай повече грехове-децата плащат на родители те гявулъците.

Патки,ограничени,зав и ревниви!децата кво са виновни бееее???? Ония тримата квото искат да правят,децата са деца,що да нямат връзка,брат и сестра са. нормално било да се забранявало да се виждат!,що бе вещици?що включвате децата да решававате личните си вендети???

Горката Емилийка, имала му доверие, комплимент за нея било, че колежките й харесвали Коко! Хайде, холан! Ние да не сме от Луната! Трепери й под лъжичката и е наясно, че иде и нейния ред да бъде сменена, ама какво да каже ... Но, спокойно, ще започнат да срещат децата си, когато в живота на бащата се появи и следващата ...

Приличат си...Анелия и дъщеря и. Обаче Анелия като се е омъжила по сметка трябваше да и е ясно че Коко рано или късно ще я смени, и ще трябва после САМА да си гледа детето. Е като се жени по пари сега ще си сърба попарата, ще си отглежда детето сама. То и Емилия това я очаква, защото следващатата на чичко паричко ще е Андрея!Помнете ми думата!

че защо трябва да са приятелки , като са жени на Коко, да си гледат децата и проблемите и да не занимават с тях обществената седянка, на кого му пука. Ако не харесвам някой, как ще си оставя детето без мой надзор, майчин инстинкт.И кой може да ме задьлжи.Анелия като е оставила мьжа си на Емилия, сега и за детето ли претенции. Нямат мяра такива хора. Не знаят докьде да спрат, само с лошото разбират тьпите им тикви. Обьрнат им комерсиално внимание и цяла Бьлгария чува за претенциите им , като че ли се намират на някоя селска седянка.Не изпитват никакьв срам от манталитета, който ни вадят.

хаххаха ...Ивон...Иван...май и двете глупави жени се опитват да угодят на некакъв си където си ръси семето насам натам - като пръскачка...ха ха ха ...гнусотия ...да си помислят за старините ,защото ...Иван и Ивон ще се хванат под мишница и ще си вървят по пътя,а дъртите вече Анелии,Емилии и разните му там Коковци.....не мога да ги мисля - нещастници

Емилия е добра певица, но не постьпва колегиално злословйки ту за Анелия ту за Преслава, като си я представя като започваше да пее каква грозотия беше, а сега се прави на голяма красавица, добре,че бяха пластичните хирурзи да и дрьпнат веждите и очите[бяха клепнали надолу и беше много грозна}другата и поправка са скулите и присаждане на коса,за гьрдите всички знаем.За всичките и ремонти -справка интернет старите и клипове, можете да сравните, сравнение с Анелия е крьгла нула, виж за пеене е наистина добра. за гьрдите всички знаем

никой на никого не може да развали семейството; щом е оставил анелия, значи не я е обичал истински или пък тя не е струвала или пък не са били един за друг; Голяма работа като са се разделили, може би е било за доброто и на двамата; емилия не и знам песните, но от анелия имам впечатление че като пее вие особено

И защо пък да разрешава. И аз да съм и аз няма да разрешавам. Това е напълно нормално.

А бе това ли ви е дерта, че го обсъждате вече три дена. Коко, Анелия, Емилия............и още куп други знайни и незнайни героинипотънали в охолство и разврат. Жалко, че децата им виждат всичко това и няма как да не станат като тях!

ако коко динев нямаше пари емилия никога нямаше да си постави за цел да го разведе.

Емилия да стои настрана и да не се бърка в живота на Анелия и Коко.Те са умни хора и ще се раберат,а може и още ида се обичат.

Ne 4e koko e mnogo hubav, parite sa hubavi. Sledva6tata 6te e Preslava.

Аз пък подкрепям Емилия! Не се е хвалила с къщата изобщо. Дори отказа да я покаже в Горещо и снимаха в една стая. Никога не се е усещала злоба и неприязън в отговорите и за отношенията и с Анелия. Усеща се, че няма отношение. Дори според мен Коко е намерил жената. Анелия, въпреки че беше омъжена за него не можа да го задържи. И в края на краищата какво толкова и харесвате на Анелия? Интересен глас, но пее предимно фалшиво. Да не говорим, че 2 изречения не може да върже, като хората!!!

ХЕИ МОМИТЕ ОТ СЕДЯНКАТА НА ДИР.БГ , ПАЗЕТЕ СИ МЪЖЕТЕ ОТ ЕМИЛИЯ. НЕЗНАМ САМО КАКВО ТОЛКОВА Е НАПРАВИЛА ЕМИЛИЯ СЛЕД КАТО ДИНЕВ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ. АКО НЕ БЕШЕ ТЯ ЩЕШЕ ДА Е НЯКОЯ ДРУГА.

Човек в крайна сметка сам си избира... Интересно Емилия опряла ли е пистолет в главата на Коко, за да остави Анелия?! Много интересна логика имат някои хора... Не забравяйте, че при всичко свързано с отношенията трябват двама души! И всеки си решава за себе си... Какво все съдите, какво все се бъркате, дето не трябва. И аз к'во ли пиша изобщо...

Е защо бе Ани, нали са брат и сестра все пак. Искаш някой ден да се срещат тайно ли? А за тези които мислят че са много вещи по въпроса, Емилия има много преди Анелия закачка с Коко. Ама любимката на народа с купичките(гювечетата де) докато и озрее кратуната, Коко вече беше направил дете Анелия. И когато Емито кандиса Коко се върна при нея. Ама така е, докато някой се натуткат други живеят на бързи обороти.

ЗА ЖЕНА КАТО ЕМИЛИЯ НЯМА МОРАЛ.НАСОЧВА СЕ КЪМ БОГАТИ МЪЖЕ И СИ ПОСТИГА ЦЕЛТА.РАЗВАЛЯ СЕМЕЙСТВО И ПРОДЪЛЖАВА....

Парите ми харесват, защо питате. То друго кво да ми харесват?

как няма срам тази Емилия да се появява по телевизията и да се хвали постянно.С наглост развали живота на Анелия и Коко,а сега продължава да досажда с това каква къща е купил Коко.Когато тя си купи къща да се хвали.Много противна жена.АНИ горе главата и не обръщай внимание на това жалко същество Емилия.Коко ще я разбере и тя ще си получи за заслуженото.

Струва ми се, че тук един и същ човек защитава Анелия под различни псевдоними. Стилът е напълно еднакъв. Може би роднина, приятел или самата Анелия? Не знам и не ме интересува. Не ги понасям и двете и сапуненият им сериал с нищо не ми е интересен. Дразня се обаче, че ги налагат като модел за поведение на подрастващите. Децата и бездруго живеят в държава, в която ценностната система се е сринала почти напълно, и присъствието на подобни мутреси в публичното пространство само ги учи, че човек, особено една жена, няма нужда от ум, възпитание и образование, стига да умее да надушва глупака с дебелата пачка, на когото ще роди едно дете и ще си осигури живота. Гадост направо, не ми се пише повече...

Анелия моите поздравления.Далеч стой от мръсницата ЕМИЛИЯ.

Какво има да се чудиш? Парите му харесват...

КОЙ нормален човек ще си остави детето при Емилия.Ивон си има баща и майка и не е нужно да натоварват детето.Ако Коко се върне отново при съпругата си ще е най-доброто.Материал ЕМИЛИЯ трябва да остане сама заради злините които върши.

ОДОБРЯВАМ ПОСТЪПКАТА НА ПРЕКРАСНАТА АНЕЛИЯ.ТАЗИ МРЪСНИЦА ЕМИЛИЯ НЕ МОЖЕ СИНА СИ ДА ГЛЕДА.А ЩЕ ГЛЕДА НА АНЕЛИЯ ДЕТЕТО.ТЯ СИГУРНО И НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОНАСЯ,НО ЗАРАДИ КОКО.....АНЕЛИЯ ВИНАГИ Е БИЛА СИЛНА И БОРБЕНА ЖЕНА ПРИ ТОВА УЖАСНО КРАСИВА.

ВЯРНО Е БОГ ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.ВСИЧКИ НЕПРИЯТНОСТИ КОИТО СЪЗДАВА НА АНЕЛИЯ ЩЕ И СЕ ВЪРНАТ.АНЕЛИЯ Е МЪЖКО МОМИЧЕ,МНОГО КРАСИВО И ЧАРОВНО МОМИЧЕ.

И аз не бих си дала детето на мащехата му, която и да е тя

Не мога да разбера кво толкова намирате в тоя Коко. То не би Нелина, не би Анелия, а сега и Емилия?!? А колко още ли ще има след нея.........

АНЕЛИЯ Е ЕДНА ЧАРОВНИЦА И ДЪЩЕРИЧКАТА И Е ХУБАВА КАТО НЕЯ.ПОЖЕЛАВАМ И КАСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИ И ДА НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ДОЛНА ЖЕНА ЕМИЛИЯ.И ТЯ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕТО ЗА МИЗЕРИИТЕ КОИТО ВЪРШИ.

На мъж не може да му се оправи или развали семейството ако той сам не го пожелае. Това че е безотговорен и ръси деца под път и над път, е лично негов проблем. Жалко ще е когато стане стар и болен- няма да се втурнат да го гледат.

Подкрепям АНЕЛИЯ и дори и се възхищавам на търпението и добротата.Не понасям лицемерието на ЕМИЛИЯ и поведението е отвратително и нахално.Много противна жена и да се чудиш как е излъгала Коко Динев.

Не знам какви хора сте вие,бе...злобари нещастни....добре,че бързо бързо Коко Динев се отърва от тая пиавица-Анелия! И дъщеря си направи,като нея...ужас! Пази се от такива жени......

Не се тревожете за жените на динев ,до досито коляно има какво да ядат ! НО КОКО ТРЯБВАШЕ ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ДАЦАТА ТРЯБВАШЕ ДА СА МУ ОТ ЕДНА ЖЕНА ! ТОВО ЗА ЕМИЛИЯ ПАК И ЗА ДРУГАТА Е БИЛЕТ ЗА ИЗДРЪЖКА.

какво му харесват на тоя шопар коко?!?!?!?!?!?!?!?!

Харесвам Емилия, но постапката инаистина е долна. Да развалиш сем ейство за да правиш такова.....

Разбира се че няма да си дава детето в компанията на жената,която й съсипа семейството.

Ох каква трагедия!! Направо да се гръмнеш

Аз пък харесвам Емилия,а Анелия ми е по-малко симпатична.Изкуство е да въртиш един мъж и да га задържиш до себе си.Ако Емилия успее по-дълго от Анелия ще се радвам за нея!!

ivon e mnogo sladka! ostanaloto sa gluposti...

ИВОН...ИВАН... БАЩА ЛИ ГИ ИЗБИРА ИМЕНАТА НА ДЕЦАТА?

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ САМО ПАРИТЕ МУ ХАРЕСВАТ ФОЛК ПЕВИЦИТЕ...но това не пречи пък те самите да си родят деца...

ИВОН...ИВАН... БАЩА ЛИ ГИ ИЗБИРА ИМЕНАТА НА ДЕЦАТА?

И ся това ли ще ни е грижата. Ами дайте да помагаме.

ТОЯ КОКО Е ДОСТА ОХРАНЕН! КАКВО ЛИ ТОЛКОВА МУ ХАРЕСВАТ ФОЛКПЕВАЧКИТЕ! МОЖЕ БИ АЙБАНА В БАНКАТА!

И аз съм родител,но детето си на Емилия не бих го дал.Подкрепям моята любимка Анелия.Какво хубаво семейство бяха Ани и Динев.а сега тази усойница ще го провали.

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЯМА ДА ДАВА ДЪЩЕРЯ СИ.ТАЗИ КОВАРНА ЖЕНА ЕМИЛИЯ И ПРОВАЛИ ЖИВОТА.А СЕГА СЕ ХВАЛИ С ИМОТИТЕ НА МЪЖА НА АНЕЛИЯ.ДАНО ДИНЕВ НАВРЕМЕ ОСТВИ ЕМИЛИЯ И ДА ОСТАНЕ САМА.ИМА ГОСПОД И ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.АНЕЛИЯ Е КРАСИВА, ПРЕКРАСНА,ДОБРА ПЕВИЦА И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКАВА.А ЕМИЛИЯ НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДА ДОРИ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ.НО УСПЯ ДА ИЗЛЪЖЕ КОКО ДИНЕВ ДА СЕ РАЗВЕДЕ ЗАРАДИ ДЕТЕТО И.ТОВА Е ДОЛНА И НАХАЛНА ЖЕНА.

Съгласен съм с МИМИ . Точно така е

golem praz