Нора Манчева и Деси Банова купонясваха по женски на РД

Елеонора Манчева и Деси Банова се появиха без половинките си на РД на предаване. Това не им попречи да се забавляват и да греят ослепително в клуб "Тифани".

Обратно в новината

Коментари - Нора Манчева и Деси Банова купонясваха по женски на РД | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тая Керкенезова?

Една с рокля с гол гръб, други двечки с якенца като за ски, виждам и мноого стилна риза в червено и черно каре(продават ги и в Метро).....изобщо голям стил,голямо нещо . А Норчето Манчева не разбрах това подутото до гърлото и от сливиците ли е или е прекалила с повдигането на бюста

Змезден прах май е по Канал 3, доколкото знам. А Ева Кикерезова е просто поредната кикерчеща се и мечтаеща да се окичи с прозвището бг. елит, ама в кавички елит... като гледам само какви са гостите...такива като мухлясълият Жорж Ганчев... Бърборко, КДН произвеждаха и пластмасови дъски за кенефи...точно като тия на купона дето са изпълзяли от бг.тоалетна - мила родна картинка.

Не разбрах каква е Кикерезова.

Най-добре да дигат прах на некъде! Дали ше е звезден, нема смисъл. Както казват мангалите. А Банова защо оди с 3 номера по-голема глава?

Бърборко, смях се със сълзи. Само да напомня , че същият завод произвеждаше и надуваеми шарени плажни топки.

Така се изкарва най- весело- отиваш без ангажименти, вършиш весели неща без задръжки и си тръгваш от купона с най- якото копеле. На другия ден ни лук ял ни лук мирисал- всичко по старому е скука.

като гледам кумпанията, гулем купон ше да е било! и що не са го давали по некоа теливизиа?!

nito sam 4uval za eva nito za predavaneto

БРАВО БЪРБОРКО,УСПЯ ДА МЕ РАЗСМЕЕШ............

няма по изкуствена жена от Елеонора Манчева на снимката е като захилен травестит , а и няма по лъчезарно същество то Деси Банова.Предаването Звезден прах може да се представя като светско но е страшно пошло.

Ако Роси Кирилова я бяхте пропуснали, нямаше да мога да ви го простя цял живот! Иначе самото съчетание на името Цецо -ЕЛВИСа винаги е предизвиквало свиване на коремните мускули, последвано от вокализирано издишване на въздух. ;)

Ех, Бърборко , Бърборко разсмя ме до сълзи. Само да добавя , произвеждаха и надуваеми плажни топки.

Koe predavane, hahahahahaahah

ей, няма що - голяма новина научихме!

едни и същи мутри... Аман вече!

Грандиозно струпване на силикон и простотия. Пълна липса на обноски, етикет и интелект.

Преди години имаше иден завод Капитан Дядо Никола.В този завод се произвеждаха пластмасови лейки.Продаваха ги кухи, ама бяха много лъскави.а