Милена подлуди феновете на рока с 5-часов лайф

Първата дама на българският рок Милена Славова отпразнува 25-годишна сценична дейност с грандиозен концерт в зала „Универсиада” в събота.

Обратно в новината

Коментари - Милена подлуди феновете на рока с 5-часов лайф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости!-цените въобще не са нормални, сами се прецаквате ама нали не ги изкарвате вие парите и затова не знаете стойността им.

не,те са си луди,а тая ги събра..ха ха

много ясно, че ще ходим по чалгарките-те се съобразяват с лошото икономическо положение на народа.Не случайно техната музика се нарича МУЗИКАТА НА НАРОДА хем правят шоу, хем текстовите не са им просташки като на одъртелите рокаджии.

Глупости-на чалгарките билетите не са 20 лв., защото никой няма да им отиде.

Милена е рок ветеран в България! Тя е луда има стил и е уникална:)

Mnogo e dobra taq MILENA!!!!!!!!! Kon beshe No1!!!

древните гърци са казали, че характерът е основното нещо което човек има и той му гради образа. Тебе те обичат защото си открита, честна и добра по душа.

Otidi se pregledai nqkyde be svinio chalgarska !

браво Милена- ти си едно от истинските неща в Бг !!!

откъде ги взеха тези 25 години на сцената ?... и хайде стига с тази носталгия по неща, които са имали смисъл само в рамките на някакво отминало време- сега това е проява на лош вкус и е доста кичозно

яко си се прецакала-Лили Иванова всяка година прави концерти с таквиа цени на билетите, за да се напечели добре.Като репертоара й включва едни и същи песни на всеки концерт.Да допълня, че тя пее и в Несебър, бургас и пред известен мол като въпросните концерти включват абсолютно същите песни и продължителност от около 3 часа.

Коментара е излишен,рока в БГ е както и чалгата...пошъл и еФтин....

Милена си е страхотна и пее с невероятна емоция. А всички дето я оплюват, като и останалите БГ банди, авно ги стяга чепикът нещо. Да кажеш, че Кирил Маричков, ВАско Кръпката, Кольо ГИлъна, Звезди КЕремедчиев са чалгари, значи много сериозно трябва да се замислиш какво имаш в главата си - мозък или полиетиленови торбички. ТУТИ, какво искаш да кажеш, че не знаем песните на Милена ли. Ми знаем ги - и Защо, Ха-ха, и Директор на водопад и всички останали са си страхотни. Но, виж, чалгарите няма как да ги знаят.

На Милена цените са си съвсем нормални. ДОлу-горе такива са цените и на останалите български поп певци и рок групи (справка миналогодишните концерти). Само Лили Иванова се олива със свръхвисоки цени, което по моему не й прави чест. А това, че чалгарките пеят за по 20 лв - ами който иска да ходи да ги слуша тях.

концерта беше уникален, най доброто което е правено от български изпълнители!!! А цената абсолютно си заслужаваше, на който му е скъпо да ходи на гадните чалгаджийки за по 1 лев

Eiii kato gledam snimkite dosush mi prilicha na Sashka Vaseva no v rok gildiqta :)

Чудесно, само дето Милена едно парче до край не може да изпее без да изфалшивее - доста профанско изказване, което показва само, че никога не си слушал Милена на живо...ако тя не може, не знам кой тогава може? Концертът наистина беше страхотен, прекрасно преживяване, което оставя спомен за цял живот. А ти, умнико, да беше дошъл в залата, пък после да ми говориш за фалш и некадърност...аман от тъпанари, които вечно си търсят причина да плюят!

За концерт на Лили Иванова платих 80 лв.

Kur za operator4eto

оправете името и на Бойко Трифонов (първият вокал на Атлас) на снимката с Анна Лозанова. Ако не вярвате това е Бойко Трифонов на снимката, а не Суки http://www.dnes.bg/u

Чудесно, само дето Милена едно парче до край не може да изпее без да изфалшивее, камо ли ...пет часа лайф, да не говорим за Васко Кръпката, който е точно толкова рок певец колкото Слави Трифонов виолончелист...Истин рок банди свирят с години в чужбина и не търсят медийни изяви в БГ защото знаят ,че тук ,с някои изключения,всичко е фалш и некадърност с рокаджйско -чалгаджийски привкус. Да не забравяме ,че преди години Ст. Вълдобрев мислеше да създаде стил фолк енд рол...

T4eta tuk kakvi mediini ,globalni,globalosti GLUPOSTI sa napisali visoko-uvagaemite,in kolegi po kauzata MIuENA...MiUena ,koiato ,vidite li e pretstavjana v med.prostranstvo kato edin BG ekvivalent na BAD-ROCK GIRLS ot WEST-a.....Milena Ne bi mogla da bade JANIS JOPLIN,SUZY QUATRO,..JOAN BAEZ...MILENA e debela,tlasta,origa se p...di...,neumelite i opiti i napani da bade PUNK-rock STAR stigat do PODGUMAR,Gorna Banja,BANKJA...event do Elin Pelin.....Angliyskia na taia dama e v plat4eevno sastoianie,...rok liniite i napomnjat na tezi estr.pokadjiisko vlianie ot 80-te g...poropdeni ot duha na BKP-to,togava......M e edna tragi-komit4na kreatura,koiato za ogr.galost i za SILIKON-FOLK ne e godna.....

В КАКВО СЪСТОЯНИЕ СА БИЛИ ГЛЕДАЩИТЕ И ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ИЗПЕЕ НЕЙНА ПЕСЕН НА 1-ВО МЯСТО - ДАЛИ НАИСТИНА Е 25 ГОДИНИ НА СЦЕНАТА ?!

Браво на нея, но билетите бяха на космическа цена за българските стандарти и изпълнители-40 лв.Тя не е Мадона, за да ги завишава до такава степен.

Невероятен концерт! Милена беше страхотна, както винаги!

Черно фередже не бяха...ша ме прощавате...

Бях на концерта, но не видях Черно фередже (малък Тошко е в кома). А и Ана Лозанова не я видях със Суки, а с Бойко Трифонов. Коригирайте си малко текста, а и тестовете под снимките.

Също така пяха и Кирил Маричков, Дони, Обратен ефект, Ахат, Уикеда, К. Гилъна от Контрол. Концерта беше невероятен.

Ужасно съжалявам, че не можах да отида.