Райна и Фери спечелиха първия сезон на VIP Dance

Фолкпевицата Райна и актьорът Фахрадин Фахрадинов спечелиха титлата във VIP Dance, заедно с професионалните танцьори Светлин Димитров и Сашка Димитрова.

Обратно в новината

Коментари - Райна и Фери спечелиха първия сезон на VIP Dance | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на Райна не е болазнена амбиция, а искрено желание да постигне нещо, което желае и силно обича да прави )). Може би просто не трябваше да бъде толкова откровена.

Ne go gledah redovno, no s vseki izminal pat Bobi i Mariq mi haresvaha vse poveche i poveche :) OT dvata otbora ostanali na final simpatizirah na tehniq. Ne otricham mnogo dobroto umenie na Raina da tancuva, no i dvata otbora se spravqha s tancite mnogo dobre. Ot tuk natatak gledash koi ti e simpatichen ili koi te zabavlqva i t.n. Men boleznenata ambiciq ne me zabavlqva... ;)

Хух, голям зор беше. Добре, че така се стекоха събитията, че не знам каква беля можеше да стане. Иначе, че наподобяваше на Бионсе и на същинска испанка - тъй беше, изпипана работа. За мен танците им наподобяваха на известни хитове в ресторантско изпълнение - клишета от движения, пози и образи, много добре усвоени. Нищо ново, различно или поне странно. Честита сбъдната цел!

Моите фаворити спечелиха. Напук на злобарите и на журито, което всячески се стараеше да ги отстрани, за да уреди любимците си. Все пак публиката направи правилния избор. Спечели най-добрият отбор - чаровни, лъчезарни, талантливи.

Някои хора са май в друго предаване. Тук става въпрос за танци, а не за чалга. Аз нито слушам, нито се интересувам от чалга, но съм щастлива, че публиката оцени и гласува за най-добрите. Браво на Райна и Фери. Бяха невероятни. Целият им отбор беше блестящ и заслужено получи купата. Освен това защо си мислите, че Коцето е оставил Райна, а не се е случило точно обратното. Като гледам колко е амбициозна и старателна, явно се е разочаровала от неговата безхарактерност и безотговорност и точно във Вип брадър си пролича разликата между тях. Според вас е трябвало да търпи простотиите, които той вършеше там, и да седи като някоя покорна овца, а не да се бунтува. Е така няма да стане, аз на нейно място щях да бъда още по-остра с него. Тя точно с това спечели моите симпатии - силен характер, не се оставя да я тъпчат, казва направо какво мисли, естествена, амбициозна и знае какво иска. Заслужава някой фин и интелигентен човек. Безинтересно е да живееш с някой, който няма лично мнение и винаги се съгласява за всичко. Много скоро ще ти омръзне.

Е, най-после да има СПРАВЕДЛИВОСТ. Браво на победителите РАЙНА и ФЕРИ ! Журито все ги ощетяваше /най-вече Нешка Робева/, мачкаше им самочувствието за сметка на останалите спортисти и гимнастички, които все хвалеше, а и Кристина и Деян, еднообразни в танците, бяха все четкани и бутани напред. Браво, че психиката им издържа на създаваното от журито и водещите напрежение. Колко е лесно да напредваш, когато си окуражаван, дори и като грешиш. А когато ти обезценяват усилията и таланта, само един силен човек може да победи. И те успяха. Затова отборът им спечели. Бяха най-добри, танцуваха всякакви стилове и имат силно изявено сценично присъствие. Какво повече от това. Още от началото си личеше, че Райна е най-добрата и си влага душата като танцува. А кой с какво се занимава извън шоуто, тук няма никакво значение. Освен това съм сигурна, че те и като хора са добри и коректни, защото са директни. Мария и Турбото също ми харесваха, но публиката направи най-правилния избор.

Мен пък Боби и Мария изобщо, ама изобщо не ме забавляват. По-скоро са ми досадни и много противни.

Евала на 5РЕАЛЕН ПОБЕДИТЕЛ за това, което е написал. Защо се опитват този Боби Турбото да го натрапят като голям комик и шоумен. И маймуната Гала се изтипосала да философства, че тези двамата правели шоуправят шоу друг пътмного й разбира от шоу безмозъчната глава на тая маймуна. Простащината, простотията, нахалството и лигнята вече се смятат за качества на таланта. Ама не..ще кажаттой, разбирате ли, се превъплъщава и иска точно това - да отврати хората от негативното и гадното, което показва. Само че превъплъщението не е точно това, господа продуценти, Иванчо и Андрейчо. Нещо някъде ви куца, ама дяволски ви куца.

mene me kefi NED I NIKOLETA,no pozdravi za Raina & Feri realno nay-dorite BRAVO

най-добри и старателни бяха Анелия Раленкова и Ники Сотиров,освен това са и най интелигентните

Да, факт е, че Райна танцува чудесно и няма значение дали е фолк, поп или оперна певица. Победата е благодарение на нея, а не на партньора й. Факт е, че Райна има харизма, сияе с усмивката си и е родена за сцената! Нещо от всичко това притежава ли според вас уникалната според някои Мария Силвестър: прилича на скумрия, усмихва се като вещица и е просто една натрапница и връзкарка. Най-напред я бутаха да учи и много хора са свидетели как това се случваше. След като нищо не постигна в науката, практично се ориентира към шоубизнеса. Представям си как пробива и там. Изобщо не ми я хвалете, че била освободена и че правела шоу. Смях в залата! Вярно е, че в Токшоуто на токчета е имало интересни попадения, но те съвсем не се дължат на нея, а на сценаристите и на екипа на предаването. А тя само опошляваше интересната рубрика с тъпите си лигавщини и превзето поведение. Мария Силвестър е синоним на фалш, фалш и много фалш! Много добре я знам що за стока е.

Вече един ден - и танците ми липсват. Този път наистина най-добрите победиха. Бяха страхотни. Всички двойки бяха на ниво. Тези, които критикуват - да си свалят очилата и да видят красота и положителната емоция от видяното. Това предаване е позитивно - гледат много деца. Представиха се различни стилове танци - и децата могат да изберат своя стил и да ТАНЦУВАТ ВМЕСТО ДА БЕЗДЕЛНИЧАТ....

на финала всички се нахвърлиха да защитават Боби,колко бил забвен,и жури и защитници,забележете всички от Нова,но народа усети опита за манипулация,който беше очеизваден и избра ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ-РАЙНА И ФЕРИ

КРУМ Е ЧАЛГА-ПЕВЕЦ,ЗА ТЕЗИ 2-3,КОИТО НАМЕРИХА КУСУР В ОТБОРА-ПОБЕДИТЕЛ,ЧЕ ВИДИШ ЛИ РАЙНА ПЕЕЛА ЧАЛГА,А КРУМ КАКВО ПЕЕ-КЛАСИКА ЛИ??А ПРЕДАВАНЕ НА БОБИ ТУРБОТО ГЛЕДАЛ ЛИ Е НЯКОГО-ТОВА ЛИ Е КУЛТУРНО ДРАГИ МИ ХОРИЦА ? ДА СИ ПАЛИШ ПТЪДНЯТА,ДА ОРИГАШ,ДА ЧУКАШ ПЕЙКА?МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО-РАЗСЪЖДА ХОРА ИМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

Доволен (01.12.2009 г. 16:20ч.) Чудо! О, случи се истинско чудо - спечелиха най-добрите и най-заслужилите!!!!! Просто не е за вярване! За пръв път в българско риалити победи красотата, таланта и кадърността!

За хората които разбират от музика и танци е ясно, че отбора на Алфредо нямаше конкуренция!Но сценаристите и режисьорите на ВИП Dance са решили друго :) Не вярвам народа ни толкова да е изпростял с чалга и кючек да се печели Вип Dance! Поздрави на Milena Gebhardt i ккк за коментара по-долу! Много успехи на Алфредо и отбора му в живота!

За хората които разбират от музика и танци е ясно, че отбора на Алфредо нямаше конкуренция!Но сценаристите и режисьорите на ВИП Dance са решили друго :) Не вярвам народа ни толкова да е изпростял с чалга и кючек да се печели Вип Dance! Поздрави на ккк за коментара по-долу! Много успехи на Алфредо и отбора му в живота!

Не обичам чалга, не слушам такава, една песен не знам на Райна, но немога да си изкривя душата и да кажа, че те наистина бяха страхотни.Визия, танци, присъствие.Те спечелиха не благодарение на журито, а въпреки него.

BG tpotiq...

DALI RAYNA SEGA STE SI PLATI DANATCITE....??? NA SEXY, NAHALNA!!! NO DA SI SPOMNIM GEROYA NA USA / AL KAPONE/- PUSTI MU DANATCI, ZASHTO TRIABVA DA SE PLASHTAT...??? ETO DO KAKVO DOVEZDA PONIAKOGA IZVESTNOSTTA!!! E, I TAM SIGURNO OBI4AT T4ALGATA I KRUSHNITE TANTCI... ???

Браво и за двата отбора , бяха супер !

айде бе, почти никой от феновете на Райна не знаел имената на професионалните танцьори, че то по горе си ги пише-а ние можем да четем/хе-хе/!

Честито на Райна и Фери. Те бяха моите фаворити. И не злобейте срещу Райна. Тя вложи душата си в танците и притежава наистина магнетизъм.Поздравле

стига бе. който и да беше спечелил, щеше да има против, призиви, че е нагласено, фанатични фенове, които протестират. Голяма работа. първите три отбора бяха страхотни - вече е въпрос само нвсук, изцяло субективно, на кой какво му допада! лично аз бях за Боби и Мария, но се зарадвах на победата на Райна! иначе снощи последният танци - т.е. на Боби и Мария, беше наистина страхотен финал, страшно зареждащ!

PARVO SE POGLEDNI TI NA KAKVO PRILICHASH BEZ GRIM I TOGAVA PISHI ZA RAINA.RAINA E USPIALA JENA VAV VSICHKO,TIA E SUPER I TIALO I TALANT.DA E JIVA I ZDRAVA.

Дали са си заслужили победата е малко под въпрос. За мен Райна е една егоистично, самовлюбено същество, което иска Вселената да се върти около нея. Амбициозна е, но не може да си черешката на тортата във всичко. В някои неща има и по-способни от теб. Все пак, честито! Но не може настроението в залата да е едно, а навън друго. По всичко си личеше, че фаворити и любимци са Боби и Мария!

4ESTITO NA RAINA I FERI !!!! SUPER DANCING STARS !!!! RAINA NAI-DOBRATA !!!

4ESTITO NA RAINA I FERI !!!! SUPER DANCING STARS !!!! RAINA NAI-DOBRATA !!!

4ESTITO NA RAINA I FERI !!!! SUPER DANCING STARS !!!! RAINA NAI-DOBRATA !!!

ANTI4ALGARI-BODALI.. sti 4uli angli4aniti da hulat i pliuat pu SHEKSPIRE i pu BEATLISIte-Tva e na shtu N A T C I U N A L N U BUGATSTVU-T$ALGATA-- e idna muz.struktora detu i sarbi i Amirikanci sa pukat od zavis i jat....Na nashta 4alga zavijdat

Пишете на КИРИЛИЦА ,БЪЛГАРИ

абе хора вие болни ли сте??? аз по-дразнеща личност от Райна ( може би само русата Златка) не знам!!!!Не помните ли колко беше дразнеща във Vip Brother???

Значи първо: Райна и Фера абсолютно заслужено спечелиха състезанието. От прочетените по-горе коментари си пражя следния извод: 95% харесват Райна и фери, абстрахирали са се от професиите на двамата и са ги подкрепяли и защото танцуват най-добре от всички останали. Останалите 5% са хора, които смесват факта, че Райна е поп-фолк звезда, с нейната реална възможност да танцува. Тези хора са се повлияли от своите предпочитания спрямо музиката. А за Мария и Боби- да те направиха наи-забележимия прогрес, но бяха повече шоумени, отколкото танцьори. ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

всички коментират с какво се занимава Райна, а някой може ли да каже с какво толкова достойно се занимава Турбото-да ръси простотии в ефир, да псува, това ли е елитното.А Марийчето дето се изкопа от шоуто на Азис с лигавщините си . Райна има харизма, която малко хора притежават, а също и искреност.Това, че някой не си признава че иска победата,не значи че не я иска, а просто се прикрива.

Здравейте и аз бях за Фери и Райна. Ине мога да разбера защо само я обиждате Райна ,изобщо не прилича на фолк певиците дето само ни ги натрисат с изкуствените им коси и гърди,както всеки видя ,Райна е напълно естествена няма никъде силикон и има мозък в главата си. И се бори честно до край.Не слушам чалга и не съм й слушала нито една песен на Райна ,но в шоуто беше страхотна и Фери.БРАВООО

POBEDI NAJ DOBRIQ OTBOR' NAJ 4AROVNITE ' NAJ DOBRITE TANCI STIGA VE4E 4E 4ALGATA E POBEDILA-- FENOVETE NA DRUGA PEVICA//PRESLAVA NAPR// NQMA DA GLASUVAT ZA NEQ NIKOGA ' PO SKORO SHTE Q UNISHTOJAT NAPRAVO' PRI TAQ KONKURENCIQ VAV FOLKA TAKA 4E VSI4KI SLUSHASHTI POPFOLK NE SA GLASUVALI ZA RAJNA NO TQ E PREKRASNA 'PRAVI VSI4KO OTGOVORNO ' ZA ZRITELITE KUPILI SI BILETI VSQKA VE4ER ...TAKA SE RAOTI ' AKO VS SME TAKIVA BUIGARIA NQMA DA ENA TOZI HAL....RAJNE OSLEPITELNA SI...I STIGA Q SV1RZVAJTE S TOQ KONSTANTIN VE4E...EDNO GOLQMO BLAGODARQ NA IVAJLO MANOLOV- ISINSKIQ DJENT1LMEN

НАИСТИНА БЯХА НАЙ-ДОБРИТЕ !!!ЦЯЛАТА ЧЕТВОРКА Е СТРАХОТНА !!!НА НЯКОИ НЕ ИМ СЕ ИСКАШЕ ТОВА ,НО ВСЕ ПАК НАЙ- ДОБРИТЕ СА РАЙНА И ФЕРИ !!!КОЙТО Е ГЛЕДАЛ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ВИДЯ НА КАКЪВ НАТИСК -ПСИХОЛОГИЧЕСКИ - БЯХА ПОДЛОЖЕНИ !!!С У П Е Р СТЕ !!!

paknaglasena rabota to4no tay tapa makedonka trybva6e da si tragne mnogo otdavna za6to samo na ney i se otdava6e 4esta da tancjvapo4ti na vsyko predavane ne sas feri ami sas profesionalniy tancior do6la ot mainata si i 6te se nalaga da si xodi v magedoniy i da si se nalaga kolkoto iska bokljka mrasen samo za edno se radvam istinski 4e koseto nai nakray y ostavi za koeto edno golymo bravo novata na koceto e mnogo mnogo po gotina i mj pohelavam jspex

Taq li selska pru4ka probutaha na final?!

Гледам те два пъти пишеш коментара си в желанието си да ти напиша отговор - ама че мисъл, а! Просто без коментар! Това да не е майката на Мария Силвестър Изписвате веждите на Райна, защото в желанието си да я засегнете, посочвате факти, които са отново и единствено в нейна полза и са в минус за Мария Силвестър. Правите услуга на Райна, че споменавате за Вип Брадър. А това, че я помните от участието й там говори, че тя е впечатляващ, а не безличен човек и жена с характер. Точно във Вип Брадър тя спечели подкрепата на много хора, и на първо място - на съквартирантите си в играта, със своята откровеност и непрестореност в поведението, с искреното си отношение към хората. Тя доказа, че е човек, който ненавижда лицемерието. По въпроса за Константин, публична тайна е, че той направи кариера на неин гръб, а тя беше достатъчно добра, за да го търпи. Той никога не е заслужавал толкова красива и магнетична жена като нея, защото в сравнение с нея Константин е доста невзрачен. Това винаги се е констатирало от всеки нормален човек. Така че тия приказки, че било ОБРАТНОТО не си прави труда да ги пробутваш, защото няма да мине, а и няма да ти помогнат да заблестиш с ум и прозорливост. Райна пробива с талант, за разлика от Мария Силвестър, която е една бездарна лигла и жалко парвеню. Всъщност определението ти една истерична лигла й пасва много точно, а шоуто на токчета отвращава с нейния фалш и изкуствено поведение. Не бъркайте тези неща с наличието на талант. Нямат нищо общо!

Как така се минаха продуцентите и организаторите на шоуто да излъчат победители, които не са техни хора. Значи подкрепата на зрителите за отбора на Райна наистина е била голяма и не е било по силите на екипа на предаването да изопачи резултата. Чалгата била непобедимая стига глупости. Не е достойно и не ви прави чест да говорите за чалгаджийска мафия. Това показва само, че чалгата е във вашето мислене и в кръвта ви, показва, че проблем с интелекта, културата и доброто възпитание имате вие, а не този или онзи. Мафия имаше, но тя беше в участието на съпругата на Андрей и приятелката на Орлин и в подреждането им в един отбор - така, че да печелят по-лесно. Мафията беше в бутането на Боби и Мария и избутването им до финала. Че кактози кретен е пръв приятел на водещите и те направиха всичко възможно да го избутат и да манипулират зрителския вот. Да, ама не! За пръв път хората имаха шанс да покажат безпристрастно подкрепата си и тя да излезе наяве. За пръв път в тв ефира се случи нещо, което изобщо не беше нагласено. Боби и Мария не са нищо друго, освен едни жалки карикатури, намерили някаква пролука в публичното пространство за плоските си изпълнения. Боби е противен и гнусен, а Мария е превзета, изкуствена, фалшива и с много кухи претенции за талант и оригиналност. Много е жалко и тъжно, че има хора, на които тези евтини номера допадат.

Tova makedonsko devoiche naistina uspq da zavojuva 1-to mqsto.Nali ne go ustroivashe 2-to mqsto.Kak e ot visoko?

Ако ще говорим коя е лигла, то безспорно тук Мара Силвестър не признава никаква конкуренция. Няма по-префърцунено и лигаво същество от нея, но претендиращо за талант, представете си! Айде сиктир! На Райна на малкия пръст не може да стъпи! Ще има да й гледа номера на фланелката! Деян и Кристина да го духат. Простаци смотаняци!

Победи най-добрият отбор!Райна може да е фолк певица,но се бори достойно.Имаше обаче отбори,които много се иэложиха(Деян и Кристина)-неспряха да подсвиркват и да демонстрират простотията си.След като плюете по чалгата,замислите се,че не Райна и Фери играха кючек на финала,а иэпълниха страхотен и въздействащ танц,който дори само эаради внешението на муэиката докосваше сетивата! Браво на ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!!

ти пък какво разбираш от танци????? И Алфредо и Ани ли играят художествена гимнастика????? Аман от разбирачи.....

Бравоооо за Райна и Фери заслужена победа.Много се развам, че двете ми любими двойки бяха на финала .А на ТОМА НЕВЕРНИ ще кажа обясненито е много просто , клиповете са снимани предварително във всички възможни варианти , което не е никак трудно двойките на финала бяха само 4 ...това е няма нищо странно тука .

Просто клиповете са снимани поотделно с всички.Примерно са снимали с Райна и Фери и Крум и Симона.С Боби и Мария и с Данчо и Тереза,за да са подготвени,който и да остане да пуснат неговия клип.Това е режисирано предварително.Аз съм участвала в различни конкурси и винаги се прави така.Предварително се подготвят клипове с всички участници и съответно пускат клипа на този,който е стигнал до финала.

Райна и Фери, та Райна и Фери! Та това не е отбор. Те спечелиха само заради Райна и нейните фенове. Та почти никой от феновете й не знае имената на професионалистите в така наречения отбор

След отпадането на СИмона, Крум, Ани и Алфредо престанах да гледам, т.к. оставащите отбори не можеха да покажат нищо интересно.