Продадоха ”Дзифт” на американци

Американци откупиха правата за римейк на Дзифт.

Обратно в новината

Коментари - Продадоха ”Дзифт” на американци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм киноман. И цицоман съм, ама това е друга тема. Българското кино умря много отдавна. Артисти също нямаме. Там на Ръкси се учат да се напиват, да е ръцкат и да крещят с опулени погледи и изпъкнали вени по врата. Изкуствени, прости и бездарни. Ако говориме за кино....френско, италиянско, чат-пат америка нещо...Преди 10 ноември имаше 2-3 добри. Странно как, но имаше. Гец, Слабаков, Паскалева, Коканова. Сега тъпи полу-манекенки, клоуна Део....скръб.

ФИЛМЪТ МЕ КЕФИ - РАЗЛИЧЕН Е , ОТКАЧЕН / В ДОБРИЯ СМИСЪЛ / . НЕ ОЧАКВАМ МНОГО ХОРА ДА ГО РАЗБЕРАТ , АМА ПРОБЛЕМЪТ СИ Е ТЕХЕН.

аз съм киноман, обичам българско кино, но не и това, което ни представят в последните 20 години...всичките ни филма са преиначени, действията се нереални и сеят само и единствено омраз, кръв и секс, ми това ли е действителността ни? ако филмите са абстрактни това ли са фантазиите ни? Жалка история, няма актьори, няма сценаристи, няма режисьори (в киното), единствено операторите горе/долу държат ниво... за Дзифт... гледах 12 минути... видях някакъв пич с кожено яке модел 2004г. да го носи - 50година?! това ли садрехите на хората от онова време?! Татуировките пак бяха маде ин 21 век , аз старите криминогени си ги представям с котви и сърца...поне като е абтрактно да се внимава в дребните детайли...пример обратен завой на Оливер Стоун, ако щеш и филмите на Тарантино (който не харесвам)... много сме далеч и ме яд заради това :(

Убедена ли си? 'Щото те американските филми са предимно бози и много малък процент стойностни продукции.

Пълна урина е филмчето.

Филма е страхотен. Който го нарича боза е пълен лаик .Единствения читав, български филм за последните 16-17 години. Добра режисура, добра актьорска игра, добър звук. Има някои безсмислени сцени,но като цяло фабулата е добра. Сега ще го купят за без пари и ще изкарат милиони от идеята.

Стига плюхте... филма си е много як даже .... баси хейтърите!

filma e mn dobar! a tezi tapi negativni izkazvania sam sig,4e sa ot hora ,koito javno se radvat na turski seriali i kitaiski actioni i prosto njamat ideja ot hubavi filmi:)

Тука намирисва на лъжа. Хем договора бил сключен, хем бил пред подписване. Пак евтин PR и снобски хвалби без грам истина..............

По мое мнение(аз съм киноман) Дзифт е най-хубавия български филм от 20 години до сега. Филм, който може да се гледа в цял свят и да бъде разбран и харесан. Сценарий, режисура, актьори, а за операторската работа думи не ми стигат всичко е на световно ниво. Два пъти го гледах, въпреки че не е сладък за повторение. Особено въздействащ е върху хора, които са преживяли тоталитарни режими. Не ми се вярва, че американците ще го направят по въздействащ по простата причина, че не знаят какво е да живееш в тоталитаризъм. Представа си нямат.

Продали са им лайна...

Филмът си струва,сигурна съм ,че 90%от тези,които го плюят нямат идея за филма.На мен пък ми хареса-особено ЗахариБахаров,женска роля също запомняща се.Явор Гърдев има идеи и хъс.Радвам се.

Е толкова тъп филм не бях гледал. Защо за този филм толкова много се шуми? Това е отвратителен филм, пълна боза. Шивачки е 100 пъти по-добър, а много хора даже не са го и чували.

Ей- така вече ще стане кадърен филма

DA AMA DALI SHTE SE ZNAE CHE E RIMEIK NA BG FILM

Хващам се на бас, че ще го направят с негри. Такъв сценарий е срамен за бялата раса в Америка. Там само черните минават от гадни в по- гадни ситуации от живота. Белите винаги се измъкват ловко и хитро.

До ннн: Не искам да се заяждам - ама толкоз клишета да побереш в 2 изречения... И за какво точно те вдъхнови актьорската игра?!?!

Как да правим стойностни неща. ето и ти пишеш мъкар. Мъкар, мъкар на дедо ти мукара.

Отвратителен филм.Само дето рекламата,която му направиха беше силна,та се подлъгах да гледам тази боза.Това е най-слабия от всички български филми напоследък.

дзифт е силно посредствен филм

Не съм гледала филма, но щом е направил такова впечатление на чужденците и още повече на американците, значи е велик. В статията не е посочено българската страна да ли печели нещо от това или за пореден път подаряваме правата си за наше откритие или в случея филм, но се надявам, този филм да донесе голяма слава на бг кино въобще отвъд океана. Успех!

Samo ot dumite ti 4e filma ne si struva ,sadq 4e si tap i grozen MM-4o prodaljavai da si slu6a6 MM i ne se obajdai .

Гледах този филм миналата седмица, по-голяма тъпня не бях гледал през последните 10 години, пълна самоцел и умствена порнография +слаба актьорска игра....ама амреиканците да му мислят сега

Супер. Българският вариант е много силен. Филмът е оригинален и актьорската игра е вдъхновяваща. Ще видим американците как ще се справят.

Това че, наш филм ще се реализира извън България е чудесна новина, така показваме на останалия свят че и ние правим стойностни неща, мъкар и рядко ... Джифт не съм го гледал но ще си го поставя като идея, само дано тъпите америнакци не прее..т филма щото ги знаеме тях с уникалните екшъни за милярди долари или напоследък прекалено страховитите ужаси ...

Че то Дзифт е римей на толкова много филми та чак да се схванеш.