Криси Милева, Петя Велкова и Юлия Юревич участваха в ревю

Дизайнерката Жана Жекова отпразнува 25-годишна творческа дейност. Тя показа новата си колекция “Dolce vita” в хотел „Шератон”.

Обратно в новината

Коментари - Криси Милева, Петя Велкова и Юлия Юревич участваха в ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Za6to ne tragva videoto???

МНОГО ХУБАВО РЕВЮ!!!!!!!

БРАВО!!!

БРАВО!!!

Ревюто беше уникално :), Браво

Фена нещо доста се е объркал. Въпроса всъщност е кой копира? Аля Милушева няма собствени идеи. Дори съм на мнението, че купува готови продуктите. Да е жив и здрав тате.

Действително Стела Стойкова, особено когато не е със сценичен грим, изглежда много по-стара от реалната си възраст. Но понеже я познавам, го отдавам по-скоро на това, че е омъжена за много по-възрастен от нея мъж. При двойките с голяма разлика във възрастта често се получава този феномен. А беше много хубаво момиче, преди да се омъжи за този дядка!

:)

Колекцията беше невероятна!!!!!

A koq beshe tazi Alq Milusheva, nqkoq nova zvezdichka ?

Novata kolekciq na Jana Jekova me vpechatli za poreden put.Prolichaha si klasata, opita i stila! Preklanqm se pred tvorchestvoto na tazi jena!

На мен ми харесват много

Много хубаво ревю беше, Жана е страхотен дизайнер. Само ми стана жал за Стела Стойкова, която ми беше една от любимите манекенки преди десетина години. Все още е хубава, но изглежда много остаряла и повехнала, а едва ли има повече от 30 години.

Браво! Поздравления! Тоалетите са страхотни!

нещо си много заблуден,Аля Милушева няма дизайнерски решения,тя всичко е копирала.И как може да се сравняват двете,едната поне се опитва да прави нещо сама,а другата е разглезена простовата фръцла,получила всичко на готово с парите на баща си.При Аля всичко е купено и фалшиво.

Що са кат' разтревожен таралеж в главите ??!!

А пък Аля Милушива копира от Келвин Клайн и много други дизайнери а линията на така нареченото дефиле е отпреди 3 години не бях виждала такъв кич наведнъж а Жана е паднала много така е трябва да се задоволяват капризите на фолк-маниачките .И къде са тези елегантни тоалети че аз не видях такива да всичко е крадено но не е направено добре сториха ми се доста ефтини.

комплименти за Юлия.....

A be ne6to novo ne moje li da se izmisli??? Kakvo mu e hubavoto na tezi ve4e super vijdani i nabivani v o4ite fusti!!!

Тих ужас!

Страхотни рокли!

Stela modela ( Stela Stoykova) e nomer 1 ....

разгонени маймуни

КАКВИ СА ТЕЗИ СУХИ ВЪРЛИНИ ПО 2 МЕТРА ? ПОКАЖЕТЕ ЕДИН ПЪТ , ЕДНА НОРМАЛНА ЖЕНА , СЪС СРЕДЕН РЪСТ И НОРМАЛНО ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ !

В България мода НЯМА, а истински дизайнери също - има талантливи хора, но за съжаление не са протеже на никой, няма кой да ги спонсорира и си стоят в сянка. Такива псевдодизайнерки, крадли и бездарнички си показват лайната, защото имат парите и връзките.

това нещо Петя Велкова.....ама Вие сериозно ли!? хахахаха

Елегантни тоалети!

как не я е срам Жана Жекова.. да представя тези тоалети като свои идеи.. Това са копия на дизайнерските решения на Аля Милушева. Явно старата дама не може да измисли нищо впечатляващо.. и залага да копира от таланта на младите дизайнери