Бианка и Светослав спечелиха Dancing stars 2

Бианка Панова и нейният партньор Светослав Василев спечелиха Dancing stars 2, след като заслужиха максималните оценки на журито и публиката на големия финал. Те получиха общо 10 точки – 5 от журито и 5 от зрителския вот.

Обратно в новината

Коментари - Бианка и Светослав спечелиха Dancing stars 2 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера защо хората толкова се вълнуват и протестират на всичко,което видяхме във връзка с танцуващото шоу,нима,уважаеми господа и госпожи,не сме всеки ден в тази мръсотия и не ни залива отвсякъде? Резил ,че такива известни имена,които са носили едно време златото и славата на България по цял свят са паднали на дъното /Илияна Раева и Гигова/,неможех да повярвам,че човек може до такава степен дадеградира и да няма в него вече нищо чисто,почтено и стойностно!Много жалко!А момичетата на Илияна ,милите ,колкото и да се трудят и стараят,немогат да покажат дарбите си и няма как при Илияна да станат новото ято златни момичета,този психически стрес,атака,пренапре тя демонстрира с вирнат нос в шоуто,не носи успехи ,а е гарант за все по-солидни провали,истината е,че Илияна Раева е енергиен вампир с деградирала душевност!Мястото й е в психоклиника!

Здравейте!Най-слабот място на това шоу беше подбора на жури,само мъжа от него си тежеше на мястото!А интересно само преди 1 година Илияна Раева беше участник в такова шоу,нея я критикуваха и оценяваха,кога стана такъв перфектен танцьор,та пък и в журито я включиха. Бианка е гимнастичка,но не и танцьорка,категоричн и определено!Неравност е първото условие,не всички са с такъв опит като Бианка,тя непоказа танци,а показа гимнастика,а другите показваха реално какво са научили на танците. Много злоба имаше в Илияна Раева,тази жена трябва да бъде прегледана час по скоро от психиатри и да бъде изолирана от обществото,защото тя е една от раковите клетки на това общество,хора,опомне се,на такива като Раева небива да се поверяват крехки психики като тези прекрасни девойчета в нейния отбор,тя нестава за педагог,ще ги поболее и ще унищожи със замах и мръсна ценностна система домашното достойно възпитание,което им се дава!Тя има крайност в злобата и негативността,не й се хващайте на постната стръв и този театър и цирк,който разиграва пред очите на цялата България,а ползва трибуната на това перфектно замислено шоу!Гледахме простотияна на Илияна и глупостите на Красимир Радков,а занятието като идея беше друго-май му викат Дансинг старс 2. Добре ,че свърши, този цирк! Купата не е спечелена достойно от Бианка,а журито от гимнастички й я хвърли в ръцете,защото тя горката се завръща от дълго отсъствие,а сега трябвало да бъде посрещната! Сигурна съм,че в дъното на нещата има нещо мръсно и нередно,няма логика в този подбор на журито,има нагласено,но поне да не беше така простеещо и фрапиращо,много е грозно,това провали всичко!Подбирайте и танцьорите и журито много щателно следващия път,бъдете на ниво! Всички други участници са победители,не само тези 4 двойки,които бяха финалисти!Те показаха всичко оригинално,красиво,в се на всички,труда им,усилията,старание направиха шоуто!Браво на Всички!Весели Коледни Празници и Нова 2010г!

По принцип не гледам тези предавания, защото нитозвездите са правилно подбрани, нито журито. Гледах само танца по песента Даньова мама. Бианка Панова е невероятно добра изпълнителка дори на тези години, но танцът и песента нямаха нищичко общо. Каквото и да говори Бианка за Нешка Робева, истината е, че тя е страхотен хореограф, доказала се хиляди пъти и в гимнастиката, и в спектаклите. Жалко, че те двете не се разбраха, можеха да направят много заедно.

Да си кажа и аз мнението. Поредна излагация на Слави с подбора на журито. Наистина се чувствах като на състезание по худ.гимнастика. Толкова ли нямаше подходящи танцьори по танци да застанат до Памбос? Нова ТВ и тук се представи по-добре, особено с крайното класиране. Победата на Бианка беше просто предизвестена и е много жалко за старанието на останалите аматьори, които нямаше начин да победят. Моята фаворитка беше Мадлен.

tazi iliqna raeva nikoga pove4e ne trqbva da bade juri tq ne prestana da hvali bianka prosto me oteg4iha s tqhnite komentari za bianka

Бианка е класа,всичко друго е шоу за измъчения бэлгарски зрител.Бианка с празнословията от страна на Илияна е Бианка.Не съм виждала до сега жури да дава оценка по дълго време от колкото трае танца на участника...

КРАСИВО, СТИЛНО И С МНОГО ХУМОР ШОУ.

napalno saglasen s 123------

Аз се чудя, как Бианка би могла да изпита удовлетвоение и радост (защото незнам дали наистина изпитва такова) от една победа, която е нагласена за нея още от самото начало - с нагласено гимнастическо жури, с участници, които се опитват да танцуват, но никога не са се занимавали с танци или гимнастика... Чудя се дали е толкова безочлива, както изглежда, щом остана до края на това танцово състезание... Доказала била класа :) Пред кого иу на гърба на кого???

За пореден път осъзнавам ,че във България няма шоу-програми.Всичко някакси е нагласено и пошло а то е давам пример:МИС България,Евровизия,Ш на Слави и не напоследно място ДЕНСИНГ СТАРС.Аз имах чувството по едно време че гледам състезание по художествена гимнастика,с трите гимнастички в журито от които едната беше спортен коментатор.Няма лошо но този формат го има в много страни,и там наистина се оценяват хора които не се занимават с танци професионално.Моите уважения към Биянка Панова но тя е танцувала професионално и има изграден усет към музика и такт като не изключвам и спортната гимнастика.Имам чувството,че някой от журито не искам да визирам име си изми ръцете и гузната съвест към Биянка като дръпна една почти просълзяваща реч която зад редовете и се криеше фалш.Браво на Годжи,Краси и Мадлен а Етиен беше на моменти зашеметяващ.

Бианка заслужено спачели, а на второ място трябваше да е Етиен. Не знам защо участва в това предаване Краси Радков например. Все пак трябва да имаш нормална визия и фигура за такова шоу.

Бианка много ми падна в очите като каза, че много се радва като отказала участието си във ВИП ДЕНС едва ли не заради Нешка..... Скъпа Бианка май нямаш спомен кой те създаде като състезател.

добре че свърши и това риалити, аман от простотии и печалба от sms-и, защо няма едно смислено шоу без участие на мобилните оператори, с какво ли сега ще си пълнят програмата националните ефири

ТО Е ЯСНО, ЧЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ СА МНОГО ДОБРИ И ПО ТОЗИ ПОВОД НЕ РАЗБИРАМ ГРУБОТО ВЛИЗАНЕ НА ИЛИЯНА РАЕВА. ЧЕ БЯНКА ИМАШЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?!!! ЩО Я ИЗЛАГА И ДОКАРВА ТАКА, СЯКАШ Е КУЦА? НА НЕСЪГЛАСНИТЕ ЩЕ КАЖА, ЧЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НЕ СА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА- ИЗБИРА ЛИ СЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ДА СПОРИ С ИСТИНСКИ АМАТЬОРИ? ЧЕ ТО БЕЗ КОНКУРС СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ГРАЦИЯТА ОТ ХУД.ГИМНАСТИКА ГИ СКРИВА В ДЖОБА СИ. ПРАВА Е ИЛИЯНА, ЧЕ БЯНКА НЕ Е ИМАЛА СТИГАНЕ КАТО ГИМНАСТИК. ПОМНЯ ПРЕЦАКВАНЕТО ЗА ОЛИМПИЯДАТА И НА МЕН МИ БЕШЕ ЗЛЕ ОТ ТОГАВА. И ВСЕ ПАК - НЯМЯШЕ НУЖДА ОТ ЛАНСИРАНЕ - ТЕ ТОВА БЕШЕ ГЛУПАВОТО

браво на Бианка. тя беше най-добрата, няма спор. грация, красота, финес...свалям и шапка, гласувах за нея, както и много мои приятели, така че който смята че е нагласено -бърка

Предлагам танцьорите на Памбос да представят България в следващото световно или каквото и да е първенство по художествена гимнастика в ансамбловото съчетание. Дърветата на оня крокодил Илиана Раева непрекъснато отиват за 1-во място и се връщат последни.

Идеята за шоуто е прекрасна, но стова жури...... Ние не гледахме танци, а слушахме монолозите на женската част от журито - досадно и отегчително! Наистина по цели нощи са чели да се подготвят за следващото предаване.... Не им е било лесно на каките....

Най-на ниво беше Етиен, после-Мадлен, Бианка е прекрасна, но не е аматьор, тя има опит, нищо не е научила сега.АГоджи и Краси са страхотни-но...артис не-танцьори.

Макар,че всички финалисти бяха страхотни снощи,Бианка наистина заслужи да е първа!

Absolutno nechestno gurirane i podragka ot gimnasticheskata mafia Edinstvenia koito ima pravo da e tam e PAMBOS toi prosto vdigashe na vsichki 10 nakraia ,zashoto v kraina smetka ne mu dadoha dumata koiato mu prinadlegeshe po pravo.Nikoga niama da ima nisho normalno vnashata dargava !

по нова телевизя шоуто беше по-хубаво и забавно, тука са скучни, и водещите и журите, абе всичките

Имитация на чувства,претенциозни движения, излъчващи фалш и поза. Тъжно и българско

РЕАЛНОТО КЛАСИРАНЕ : БИАНКА, МАДЛЕН, СНЕЖАНА, ЕТИЕН.

НИКОГА ПОВЕЧЕ ИЛИЯНА РАЕВА - В ЖУРИ. ДЕМОНСТРИРАШЕ ВЛАСТ, НАЛАГАШЕ МНЕНИЕТО СИ, БЕШЕ НЕКОРЕКТНА И НЕВЪЗДАРЖАНА ДОРИ КЪМ ПАМБОС - СПЕЦИАЛИСТ И ДОБРОЖЕЛАТЕЛЕН КАКТО ВИНАГИ. БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАМИСЛИ ПОНЕ КОГАТО ВИДЯ ОЦЕНКАТА НА ЗРИТЕЛИТЕ ЗА НЕЙНИЯ ТАНЦ.

Не съм съгласна с решението на жюрито, защото не съм убедена, че зрителите са гласували така. Не са равнопоставени Бианка и другите, Илиана не биваше така грубо да ни я натрапва, без да каже колко часове по балет имат, като състезателки. Във формата на Нова Симона бе класирана точно там където и беше мястото, след явните аматьори Райна, Мария, Боби и Фери. За мен тук класирането е: Мадлен Годжи и Етиен.

Защо в това шоу за танци имаше жури с хора които са спортисти/художестве гимнастика/ и само един компетентен човек в танците,имах чувството че има някаква голяма грешка,ние наблюдавахме шоу по танци, а не шоуто на Илияна и нейния отбор,та тя чак от самозабравяне в защита на горката Бианка не си поемаше дъх,защо ако Илияна има сметки за разчистване не си ги разчисти на 4 очи с Бианка, а занимават цяла България 3 месеца докато е състезанието,ако между двете има непочтеност и Илияна си промива гузната съвест спрямо Бианка така пред очите на всички ни,ние защо пък да го гледаме,има нещо много мръсничко българско.Ако Бианка е станала по този мръсен и непочтен начин и шампионка по художестевна гимнастика,как да я признаем,щом показва таланта си не в състезание с други с нейния талант ,а се пъчи и напъва в състезание,с Мадлен и други,които не са спортисти.гимнастици Бианка тогава не е това,за което й преписват,че е!Купата не е за Бианка определено!Това шоу беше използвано по отвратителен начин в полза на Бианка и да се рекламират бездарните глупости на Красимир Радков.Истината е друга,но тя неможа да изпъкне,защото беше задушена от нагласяване.Победата в никакъв случай не е на Бианка! Е,дано Екипа на Слави да си направи равносметка и да си извади поуките,ако прави следващо шоу,за да не изпада в подобни неловки ситуации и много внимателно да подбира хората в журито/ да има танцьори както Памбос/ но не да има хора на нивото на Илияна Раева,защото това проваля всичко!Язък за всичко,зад което застанахте,проваляте си имиджа Шоуто на Слави,губите рейтинг и зрителски вот.Не лансирайте Илияна.

Браво на Бианка !! Талант и грация !!!На второ място трябваше да е Етиен Леви,който също показа,че е един неподражаем талант !!Важното е,че нямаше спекулации и Бианка с право получи купата ! Честито Бианка !!

Честито! Бианка заслужаваше да спечели.Страхотно танцуваха със Светослав.

Бианка трябваше пред всички да покаже на Илияна,Вера и Мария,че няма нужда от реклама и помощ,за да бъде достойна,купата не е нейна,купата е на Мадлен,но по най-нечестен начин я дадоха на Бианка. А Илияна щеше да стане златно момиче друг път,горко на България,че Ансамбъла на Илияна е рекламно лице,защото За Нешка ще се говори дълго какви златни момичета е създала, и сега се държи коректно и прилично,но не и Илияна-тя е срам за България,спорта и имиджа с такова поведение.Тази жена няма срам,достойнство,скр и приличие,няма спирка,стигнала е дъното,никакъв морал,каква майка е,каква треньорка е с такава ценностна система,всичко опорочи и имаше и 2 подгласнички-Вера и Мария.Горката Бианка-какъв талант е щом като прие мръсна помощ от тях.Бианка е гимнастичка и шампионка това всички го знаем,няма нужда от този снощен цирк-изпълняваха се нечии поръчки,който дърпа конците зад кулисите.Истината е друга.Илияна Раева предреши всичко и си позволи да манипулира всичко,как не я срам до каквото се докосне го омърсява.

Етиен & Ива са номер едно,всичко друго е манипулация.........

Скоро започва отново реалитито Евровизия ама този път без моите СМС-и

Няма равнопоставенос в това състезание.Неможи една Биянка коато цял живот се е занимавала с художествена гимнастика да се състезава с хора които не са нито играли в някои спорт нито са тънцували.На Биянка танците бяха хубави, но по скоро са модерен балет.А Илияна Раева просто е отврат, ако още веднъж я видя някъде в жури тотално ще се откажа да гледам предаванията на този формат.Тъкава злоба, завист, жлъчност и простотия няма край

Ha taka !

това си беше състезание по художествена гимнастика.Илияна Раева е голяма подлога то не би подмазване не би чудо.Много компетентна брей.

БИЯНКА Е КАТО БЯЛ ЛЕБЕД ! ЧЕСТИТО МНОГО Е ГРАЦИОЗНА ХАРЕСВАМ Я ТЯ БЕШЕ НАЙ ДОСТОЙНАТА !

Ами то, няма да има случай, в който всички ще са съгласни с резултата. Ако бяха спечелили фаворитите на тези, които сега плюят, то други щяха да ръсят простотии. Радвайте се, че поне има такова шоу и хората наистина се стараят да танцуват. А и не е задължително да се гледа. На който не му харесва да сменя канала. Сега поне канали бол. Иначе - честито на победителите.

Това е истината. Краси, ти си върхът - истински аристократ в танците и държането си.. Както и Годжи, Етиен, Мадлен и т.н. Вие се забавлявахте истински, както и ние. И нямахте фикс идея да сте първи. Още по средата на формата се видя, как 3-те патки се опитват да бутат великата Бианка. Да, велика беше и поклон за нея, защото воюваше сус зъби и нокти. Как се чувства сега шампионката с подарената победа???

Всичко е нагласено. Селянката от Богров Илияна Раева не е за жури.

Колеги от форума,Бианка беше най добрата ,също много добре се представи и Мадлен и Светослава. НО за съжаление докато има клоуни като Краси и Мамалев от миналото състезание винаги ще бъде така. Това е шоу за танци него бъркайте с пълна лудница.

Честито на победителите !

Golqmo butane gi butaha tiq dvamata,Bianka taka,Bianka onaka...izbutaha gi do titlatata,trqbva6e Elena i Krasi da spe4elqt...

Най-добрите!!! Слави пак си натика на финала своите клоуни и подлоги!!! но зрителя беше безпощаден!!!

дреме ми

Немога да призная ,че Бианка е победителка,при положение,че нейните танци са акробатика,модерен балет,не се намират на спортно състезание по художествена гимнастика,тя не се е съревновавала с гимнастички,а с хора,които имат съвсем други професии,например Мадлен/психологоия/. защо ако я поставим в едно състезание по психология,няма акк да спечели Бианка. Най-обектив от журито беше мъжът,той показа честно и обективно оценяване,Прояви благородство,човечно . Но На първо място на всичко добре обмислено провалет е Илияна Раева,за да не падне имиджа и рейтинга на подобни идеи като тази,небива да се допускат за жури хора с манталитет като Илияна Раева,през цялото време тя ни занимаваше с нейните безобразия и глупости,беше злобна и необективна,нагласих се нещата много силно,за да спечели Бианка.Бианка е гимнастик и шампион,това се знае,оценява се и тук не беше мястото да се лансира само нея,видяхме всички кой какво може,Мадлен беше няколко пъти на елиминации,но не отпадна до финал и аз смятам,че нейното място беше в никакъв случай последно,а много по-напред.Все пак тук неоценяваме и артистичните заложби/в много случаи неуместните глупости /на Краси Радков,а оценяваме танците на звездите.Не е честно и почтено,още веднъж изпъкна огромната мръсотия,която залива всички ни,затова и живота ни е такъв,няма на кого да се сърдим,докато чакаме неволята да дойде,да се захващаме да се оправяме,хора като Илияна ще провалят още много красиви идеи.Излезе,че в основата на всичко стои някак да се рекламира художествената гимнастика и Бианка.Щом е толкова добра,тя няма нужда от помощ,явно,че и тук има много нечисти неща,както в цялата държава. Етиен също е ощетен,той дори отпадна и се завърна в състезанието,игра много хубаво.Първите места са за Мадлен и второ за Етиен,в случай,че се спазва регламента,да участват звезди,които не са танцьори и спортисти,на Бианка купата й се пада,но в състезание за гимнастика,тук не й е мястото с купата.

ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА,ЧЕСТИТО...А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КОМЕНТАРИИТЕ...НАЛИ СМЕ ГАДНИ ТА..ХУБАВА РАБОТА АМА... БЪЛГАРСКА.

pozdravleniq i chestito

И сега, като свърши Дансинг старс? Коя ще е следващата приумица... Навремето заради Биг Брадър спрях да гледам Нова, сега спрях да гледам БТВ... Включваш телевизора - сървайвъри, риалити.... плява, плява....

Браво на Слави,хубаво шоу!

браво,голямо браво на бианка.за кой ли път доказа,че е голям спортист и голям човек.който не се е срещнал с нея, значи не я познава.плрез месец март имах среща с нея и съпрлуга и д-р нинов.възхитена съм от държанието и на двамата.просто са невероятни.благодаря им.