Краси Аврамов се пробва и като актьор

Скандалният победител в миналогодишната Евровизия представи първия си моноспектакъл у нас, писа Svetsko.com.

Обратно в новината

Коментари - Краси Аврамов се пробва и като актьор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

gospoja emi marianska ot shoy paskvila-vesnika imam predvit za6to si smenixte imeto na tania boeva?stiga gazolezaxte!ni6to ne razbirate i ot myzika i ot teatar!tozi e za ludnicata!a vie s tezi 100 imena i xvalbi ne my pomagate!

Добре, че е решил да бъде мим, защото едва ли някой ще издържи 2ч. кастратския му глас /освен Петя, ако не е самия Красимир/.

Мен ако питаш, за никъде не е! Колкото до темата, за много хора Краси е приключена тема и е крайно време да престане с изявите си!

Ами приел си го лично. Аз му обърнах внимание едва след като земята се продъни да ми обяснят колко е некадърен. И съм доволна, защото видях разликата между боклука с който медиите ни промиват главите ежедневно и истинския талант, какъвто има той. Не е за България, не е за това жалко, еснафско и изпростяло общество. Приключвам темата!

Той и на Евровизия така направи - първо ме разсмя, а после ме разплака!

Гледала съм Камен Донев. Една много съществена подробност пропускаш. Спектакълът на Камен е прекалено дълъг и оттегчава с това. Иначе е много добър. Докато Красимир с пантомимата си, в която няма говор и би трябвало да е по трудно да приковеш публиката, не загуби динамиката в нито един момент. Така че не ми говори за малък пръст, апропо се пише без пълен член.

krasi e bezdarnik

Явно не си гледала спектаклите на Камен Донев? Красимир не може да му стъпи на малкият пръст.

И какво ще играе? Лузер, обратен... Ам', че той не става за всяка роля, ама някои пък много ще му се отдадат (native)!

Спектакълът беше в памет на проф. Инджев. Тези, които не знаят кой е той, да прочетат. Съпругата му беше там и поднесе огромен букет на Краси в знак на благодарност. Пиша това, за да разберат вездесъщите коментатори за какво точно става въпрос. Хората там бяха с покани, тоест Краси Аврамов направи този спектакъл в памет на своя учител, а не за да си изкарва хляба. Също така в началото на спектакъла, публиката почете с една минута мълчание и паметта на Коко Азарян. Колкото до Краси Аврамов, той беше брилянтен. Като актьорска игра, като присъствие , като замах. Бръкна в душите на хората ,разсмя ги и ги разплака с невероятните си етюди. Освен това пя, пя така както малко могат. И взриви публиката. Музиката е негова авторска, режисурата също е негова. Когато видя друг човек да може да съчетае в България толкова таланти, ще го призная, но за момента е само един. И да го мразите и да го обичате , сцената си е негова и никой не може да му я отнеме. Благодаря ти Краси за изключителната емоция, която преживях вчера. Който беше там знае.

Всички,които плюете по Краси Аврамо сте нещастници!

Abe simpatichno momche,6to taka se izlaga.iska da e na scena i tova si e,.Bil dobar mim.......Vazmojno e ,kato malchi i ne izdava nikakvi zvuci e dori krasiv.

Seshtate se kakav tochno film naj mnogo 6te mu podhojda.samo neznam kakva rolja aktivna ili pasivna...ama nema znachenie ,6tom ima merak ,moje i da se menkat

Победител в миналогодишната Евровизия е единствено кретенът, написал горния текст!... Изглежда, че у нас понятието (и съответно професията) РЕДАКТОР е вече абсолютна фикция. Но - нищо ново...

Радо,ти си пълен простак!Съжалявам те!

Накрая като не му потръгне и с тая работа, може да стане мияч в ресторант!

Накрая като не му потръгне и с тая работа може да стане мияч в ресторант!

ами нещо е объркал професията тогава. като мим може и да става ... щом казваш ;)

е усети се човека, че е по-добре да не си отваря устата!

За тези, които на са го гледали. Той е добър мим.

100% shte vzeme oskar.... ops obarkah se iskah da kaja zlatna malinka hahahha

хехе, даже вече и почти никой не го коментира този паляк. хо-хо-хо!

И кой е ходил на това?!?!?!

Аз пък си помислих, че играе вълка в Червената шапчица... На вой го докарва.

Знам една роля за него -в танцуващият с вълци. Познайте Краси кво ще е...

гимми, гимми йор тайм, гимми о маййййн ла ла лаааа :D Валяк ми гази орехите мамооооо, квича на умрялооооо :D. Момчета какво правите тук- пита полицай виждайки 10-ина металисти да пият бира и да уринират върху картонен макет на краси- Правиме си та*ак с краси г-ин полицай рекли те :D

Тоя педерас нема ли да миряса? Да се пробва да забременее и да си трае. Некадърен селски бек.

o neeee -ne stiga 4e oglu6ah ,a sega 6te oslepeq !

Смешко- комплексар!!!

da xodi da varne parite na ani...