AC/DC отново пропускат България

Мечтата на хиляди български фенове на рока беше на крачка да се сбъдне. Една от най-големите концертни групи - AC/DC, обяви на официалния си сайт, че ще изнесе концерт на стадион "Васил Левски" на 14 май.

Обратно в новината

Коментари - AC/DC отново пропускат България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В сравнение с AC/DC повечето световноизвестни групи изглеждат като самодейци... Бахти тъпака! AC/DC са абсолютни селяндури. Два акорда е саунда им. Добре, че няма да идват. Групи от ранга на Джетро Тал трябва да идват!!!

tuka sa ve tuka sa MAMKA VI

V Belgard BG agitkata beshe nai-qkata. Tova AC/DC go znaiat mnogo dobre, i zatova iskat da doidat, no gi spira otnoshenieto na promoters koito predlagat nepriemlivi za tqh uslovia. Dobre pone che bqha srubskite, che uspqhme da sbudnem porednata mechta. Iavno shte e taka oshte dulgo - da hodim na kachestveni koncerti po susednite durjavi.

БГ промоутърите гледат само печалбата, а тази политика е неприемлива за групи от ранга и с достойнството на DC, затова не дойдоха 2009-та, затова няма да дойдат и 2010-та. Австралийците никога няма да предадат феновете си като се съгласят цената на билетите им да се вдига изкуствено за по-голяма печалба на наще тулуми от агенциите тука. (и ми публикувайте мнението накрая!)

Te ne biagat ot fenovete si,a ot CHALGATA!!!

Да се похваля, бях на концерта им в Амстердам. Няма друго такова шоу. Машини са. Дано да дойдат. На всичи ви го пожелавам.

horaaaaaa ....idvat breeee....pishe go navsiakade samo vie ne ste razbraliROCKKKKK FOREVER

Не ме вълнуват.Аз слушам поп фолк.

Боли ме фара

Тия са пълни глупаци.Според мен най здравия концерт щеше да бъде в София.Явно обаче има друга причина и тя е комерсиална

Много съжалявам, бих дала доста пари за да ги гледам на живо тук.

господ чу молитвите ми.....ИДВАТ...попра си информациатя 14.май.2010...да живее ROCCKKKKAAAAAA

тия ще ритнат камбаната докато дойдат до БГ...пенсионери

Ами нормалните хора не желаят да са сред ненормална атмосфера.

Не губете надежда, братя, утре (петък) ще стане ясно дали ще идват или не. Balkan Entertainment ще го кажат на пресконференция! Стискайте палци! FOR THOSE ABOUT TO ROCK - WE SALUTE YOU!!! Пък ако не дойдат, ще дивеем с четирите траш-тояги: : METALLICA, MEGADETH, SLAYER и ANTHRAX !!!

kvo sha praviat u nashata zigania i prosrana cthalgaria...

Ми прави са си, какво ще си губят времето.

Елате вие, оти да не доем ние, разбиаш ли, таковата.....! Че ви спукаме тъпанчетата и сцената, брато! Пропуснааме ви, шот бееме махмурлии и рейсо отпраши директно, прекосявайки ви за 3 минути.......Абе, вие не беете ли некогаш по-голема и велика така дръжава, а?! Че кво сте напраили, та станаате кат джудже, бе?!!! Нема нужда да се абиме да бием път за тоа, що духа - ако нацепим жицата от Мелбърн, и така че ни чуете......

fuck'em then..

Спокойно, тази информация не е вярна!!! Ще дойдат на 100% :)

Напротив, ще дойдат в София на 14.05 !!!

като ни заобикалят да го духат.

След Мадона, никой повече няма да изнася концерти на стадион Васил Левски - това не ви ли стана ясно. След поразиите от концерта на Мадона?

Няма да спя цяла нощ, щото дядовците от АЦДЦ нямало да напълнят гушите на Фънки и компания и да изкарат малко кинти от олигофренясали металисти.

Ами нищо ново под слънцето...То тука сме в Чалгария!

не е лошо тая новина направо да я свалите ще си спестите писане на опровержение утре

Защо все на нас господи ни се пада лошият късмет...или организатори или управници на стадион...или друго нещо.

ааа пак ли? шаaaaйт (m/) maaafaaa Добре, че ходих този май, то се е видяло, че DC нема скоро да стъпят на БГ земя...всичко е до наглите промоутъри, които ги интересува само печалбата и личните облаги. Скапана държава, ей.

Това не е вярно, ние ще сме 2 дни преди Букурещ!

За съжаление пак ще ходим да им правим публиката в съседна страна... Че то в Сърбия и Гърция ако не бяхме българите... А иначе можеше да стане страшен купон у нас с AC/DC, ама пустият негативизъм в оценките за България и българите явно ги е отказал...

Ще ходим в Букурещ,което за повечето фенове ще е по евтино и по близо.

Жалко

ние за уважение ли сме?