Георги Кехайов грабна 250 000 от Сървайвър 4

20-годишният Георги Кехайов спечели Survivor-Филипините.

Обратно в новината

Коментари - Георги Кехайов грабна 250 000 от Сървайвър 4 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как можете да харесвате Ива Пранжева божееее ..Лъшкиня лъгала е в спора излъга и в играта ..Лъшкиня е в живота..да вярно бори се обаче един сървайвър трябва да може да оцелее.. Ива не се осмели да отиде на острова на Изгнанника защото я беше страх че няма да успеее да се справи.. ГЕОРГИ КЕХАЙОВ за мене е истински сървайвър не само в играта и в живота защото е живял в мизерия, ял е от кофите във Португалия. За мен от финалистите беше най-достоен одържа на думата си, а това е най-важно : )) Много целувки за Жоро :*

Оправетеси статията! Разлог е различно място от Добринище!

видях много глупави писания за съжаление нямам време да ги коментирам конкретно, тази игра не е спорт, а оцеляване. Не знам защо всички си мислят че трябва да победи някой Херкулес или пък някой интригант, и освен това кря на играта не е достигането до гласуване на журито, самото жури е част от играта

и в крайна сметка - победителите не ги съдят. Жоро - от тък нататък - умната. Късмета те споходи, дано да съумееш да изживеш приказката

Това че си имаме любимци които не печелят Сървайвър съвсем не означава че формата не е добър.Напротив.Децат ни трябва да го гледат за да знаят какъв е живота. И че много преди Сървайвър 4 -Филипините, един друг умен човек е написал една Приказка за стълбата.А Ива забрави това.Тук не е спортно състезание. Но дори и да е - какви са напр.олимпийските принципи? Зависи какви цели се гонят и с какви средства се постигат...

ЩЕ СТАВАМЕ ВСЕ ПО БЕДНИ НЕ САМО МАТЕРИАЛНО НО И ДУХОВНО СЛЕД ,КАТО ЗАЛАГАМЕ НА КУЦИ КОНЕ ПО ТОЧНО ЖОРЕТО КЕХАЙОВ

bravo joree!!! vsi4ki bqhme za tebe!!! BRAVO !!!!

111

ПРАНДЖЕВА Е ПЪРВО УНИКАЛНО НАДАРЕН И ВТОРО- УПОРИТО ГРАДЕН И ДОКАЗАН АТЛЕТ!ТВЪРДЕ МАЛКО ПОЛУЧИ ОБАЧЕ ТЯ ОТ СПОРТА КАТО ЦЯЛО-ПРЕДВИД ТАЛАНТА И ТРУДА И !В СЪРВАЙВЪР ТЯ МНОГО ЖЕЛАЕШЕ ПОБЕДАТА И ПРОСТО ОТНАСЯШЕ ВСЕКИ ПО ПЪТЯ СИ!РЕАЛНО ТЯ НЯМАШЕ КОНКУРЕНЦИЯ В СЪСТЕЗАНИЯТА.КЪДЕ СГРЕШИ ,ВЕЧЕ Е ЯСНО НА ВСЕКИ СРЕДНОИНТЕЛИГЕНТЕН.А И НИКИ МАРТИНОВ И ГО КАЗА.ВПРОЧЕМ ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ФИНАЛ ПРАНДЖЕВА-МАРТИНОВ-Н ВОДЕНИЧАРОВ.....ГОТИ НАЛИ !!! НО НЕ ТОВА МИ БЕ ИДЕЯТА.ЧЕ СИЛНИТЕ НЕ ГИ ОБИЧАТ Е ЯСНО.НО НЕДОУМЯВАМ КАК НЕ УСПЯХА ТРИМАТА МЪЖЕ ОТ ФИНАЛНОТО ЖУРИ И ГОЛЯМАТА ЛЮСИ ,ДА ПРЕБОРЯТ ТОВА ГРОЗНО ЧУВСТВО ,КОЕТО ГИ НАКАРА ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ЯСНОТО СИ СЪЗНАНИЕ, ЧЕ ИВА Е СЪРВАЙВЪРА НА ТОЗИ СЕЗОН ???!!!ТУК МЕЖДУ ДРУГОТО -ЕВАЛА НА СТУДЕНТКАТА, ЧЕ НАДМОГНА ЛИЧНАТА НЕПРИЯЗЪН И ГЛАСУВА ДОСТОЙНО ! МНОГО ГРОЗНО И НЕДОСТОЙНО ОТНЕХМЕ ИЗЦЯЛО ЗАСЛУЖЕНИЯ ОТ САМАТА НЕЯ ШАНС ,ДА КОМПЕНСИРА ПОНЕ ЧАСТИЧНО ЖЕСТОКИЯ КРАЙ НА СПОРТНАТА СИ КАРИЕРА !ГАДНО.....И ЧАК ДО НИВОТО НА ЖОРКАТА КЕХАЙОВ-ТОВА НЕ БИВАШЕ ДА СЕ СЛУЧВА... АЗ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ОТГОВОРЪТ НА ИВА ЩЕ Е ОТНОВО НА ПИСТАТА -НЯМА КАК ТЯ ДА НЕ ИЗВАДИ СВОЕ ПОДОБИЕ ТАМ -С ГРЪМ И ТРЯСЪК -КАКТО ТЯ САМАТА ГО ПРАВЕШЕ И НИ РАДВАШЕ !НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ТИЯ, КОИТО Я РЕЗНАХА СЕГА КАК ЩЕ СЕ РАДВАТ ТОГАВА.... ЗА ФИНАЛ-НА МЕН ЛИЧНО ИВА НЕ МИ БЕ СИМПАТИЧНА В СЪРВАЙВЪР.

пълна порнография. Ако такива са победителите, жалко за играта

Гледах Сървайвър само заради Ива Пранджева, така както гледах миналогодишния Сървайвър само заради Ники Мартинов. Повече няма да гледам никакъв Сървайвър!

Както много от привържениците на професионалната атлетка г-жа Пранджева казваха Победителите не ги съдят тогава защо сега съдят? А и това, че госпожата доминираше си има причина, все пак тя е била професионален спортист на който е било плащано за да тренира експлозивност, издръжливост и ловкост. Играта има два аспекта, чисто спортният и чисто човешкият във взаимоотношенията. Г-жа Пранджева спечели безспорно спортният аспект от играта, но претърпя тотален крах във вторият. Това беше и причината да загуби финала с резултат 5 на 3. Много жалко, че вероятно скоро няма да видим друг Сървайвър, защото от всички формати само този гледах до някъде с желание.

Ива си получи заслуженото. Ако някой си спомня историята историята й с допинга явно не си е взела поука. Като се състезаваш и прилагаш решения и тактики, които не са спортсменски очаквай наградата ти да е клеймото на хората. После нека разказва, че каквото е в играта това не е в живота. Айде да си го носи сега клеймото със здраве и Успех в живота. Пък може да покаже и на нейните състезателки как се зоба допинг и да им каже, че иначе всичко ще им е ОК. Жорката не беше най-добрият сървайвър, но беше най-достойният от тримата финалисти.

Цялото предаване беше нагласена работа срещу Ива. Просто сценаристите така представяха нещата, че да са срещу нея. За мен тя беше достойна за победител и не смятам, че е излъгала за каквото и да е. И не мога да повярвам, че защитавате такъв човек като Георги - млад човек без образование, без желание за борба със живота и за постигане на някакви цели, без развитие, неспособен да общува със хората и гледа само в земята. Това ли искате да е младото ни поколение?

До сега много уважавах Ива като спортист,но това лице,което тя ни показа тук-много ме разочарова...И като беше силна в игрите,защо е тази подлост към силните в племето си,така на финала щяха да са само истински хора и тя щеше да спечели и то с достойнство...Убеден съм в тази победа! Но сега си получи заслуженото.Не може да учим младото поколение на такива подлости и да се оправдаваме с измислени правила,няма такива..ЧОВЕК трябва да има и ДОСТОЙНСТВО!!!

Не е вярно, че Ива се изложи! Според мен дори еволюира. По- точно от позор за българскят спорт до позор за цяла България! Допинг теста бил нагласен - айде де! Умрели хората да прецакват талант като Ива! Не била зобала - ами не вижда ли че прилича на травестит и то грозен при това! И нещо не схванах в това делене на жени и мъже, Ива къде точно попада. Колкото до Жорката, да му е честита победата! Нищо лошо не мога да кажа срещу момчето. Не бил силен, не бил приказлив. Състезанието за сила се казва Айрънмен, а за надприказване не съм чувал да има състезение! В сървайвър не трябва да спечели нито най-силният, нито най-високият, нито най-бързият! Сървайвър трябва да бъде спечелен от този, когото другите изберат! Били обидени на Ива, ами да не ги е обиждала! Или предпочитахте гласуване с смс-и, където е пък най-нагласено! Та за финал на Жоро от сърце желая всичко най-, а на Ива мога да кажа, че сама си е виновна за всичко и да й препоръчам да спре с медийните си изяви, като се скрие за дълго и надалече!

Чуя ли вече за Сървайвър--ЗАГАСЯМ ТВ- предишните 3 серии гледах с огромен интерес и учех детето си да е силно и да оцелява, но тазгодишния формат ме разочарова тотално с невздрачните си участници, тъпия водещ в началото, а сега съм абсолютно убедена в провала с победата на този слабоумник - как му беше името...Дано детето ми не попадне на такъв оцеляващ кретен в живота!

Много се радвам за Жорката !!!Честито !Без тактики,уговорки и т.н. той показа, че и обикновено момче може да спечели. Нищо,че не беше най-силният играч.,но беше най-ЧИСТИЯТ !!!УСПЕХ В ЖИВОТА !!!

Мали-и-и, тая Ива имала съпруг...

Поздравявам Жоро! Радвам се много на успеха му. Съгласна съм с мнението на Цвети за Ива. Според мен тя приложи печеливша тактика и губеща стратегия. Гонеше силни играчи и правеше коалиции със слабите - , и то... жени. Силният човек е наистина силен, когато е между силни - тогава има база за сравнение. Надали Ива ще си извлече поука от този позор за нея. Както се вижда от безславното приключване на кариерата си като спортистка не се е поучила. За мен тя е морално нечистоплътен човек и така ще приключи този си живот. Дай, Боже, в следващия да продължи напред и отработи грешките си! От сърце й го желая!

Za6to nai golemiq selqnin trqbva6e da spe4eli?Kkavo imate protiv IVA!Tova e igra kade e kazano 4e trqbva da si 4esten,da ne si licemer!Nqma pravila taka,4e za mene IVA trqbva6e da spe4eli!Po4ti vav vsi4ki saztezaniq be6e parva!

Тая селска пръчка нещо се взе насериозно и се нахъса като едно време селските спартакиади в Пловдивско...)))дааа ама не....и на всички тук пледиращи, че допингаджийката е истинският победител мога да им кажа поговорката -лаком гъз - кръв сере....също и да припомня какво отгвовори Любо като го питаха кого би пратил да представлява БГ в чужбина - Ива или себе си - достойно отговори - може да съм по-слаб - не себе си, щото да не ни видят какви сме ние и държавата ни - това за всички кухи лейки дето ми дрънкат за комплексарщина, злоба и пр. простотии..и забележете - добрите играчи дойдоха НЕ от БГ - Джу , Киро, Любо даже Жорето е бил в Испания ...е може да е събирал боклуците...но на 20 вече видя нещо, а Ивчето на 20 е пращяла безплатни пържоли само ...ей това е положенитео...вярно , че журито гласува до голяма степен не за Жоро, а против Ива , но на анаболова блондинка (хи хи която се пребоядиса даже, щото видя колко и е насран гъзът) пак ще кажа - Лаком гъз - кръв сере!!!! Айде успех в живота на всички!!!)))))

Ясно е, че тази година имаме компромисен победител. Вотът беше абсолютно наказателен-против Ива, а не за Жоро. Но нали точно Ива заговорничеше за изгонване на силните играчи, и си остави за финала достойна конкуренция. Честито на Жоро, дано наградата му даде един добър старт в живота. Харчи разумно, Жоре.

Много йезуитско!

Напълно мисля като вас. Тук не се теглят на кантар спечелените игри - не е важно колко битки си спечелил, по-важно е да спечелиш войната. Успех Жоро !

Видяхме се какво представляваме за пореден път.Винаги избираме най не подходящите.Каквото да е направила Ива тя беше най-силният играч.Тя е победителят.Това малко невзрачно момче цял живот ще се промъква тихом, мълком между капките.Желая му успех.

Joro be6e nai dostoiniq ot trimata da spe4eli formata.Jurito glasuva ne za da spe4eli Joro,a protiv Iva.A ako Kiro ili Luben bqha na final 6tqha da sa pobediteli sega.Jalko za tqh.Iva e gaden predatel.Miki e bezli4nostta v deistvie.Joro e palen tapanar,no ima6e ludiq kasmet 4e nqma6e konkurencia v tqhno lice.Qdosah se 4e ne e oti6al v sutre6niq blok na BTV.Kogato nqkoq televizia pravi tolkova skao format kato Survivor+250 000za nagrada trqbva po nqkakav na4in da zadalji pobeditelq pone na drugata sutrin da bade gost v predavaneto,a ne da vzeme parite i da se skrie kato mi6ka.trqbva6e da otide pone da se posmeem ot sarce

Как не можа да разбереш, че Ива я погуби собствената й злоба, а не тази на журито. Ако именно тези хора от журито не я бяха подкрепяли в игрите, надали тя щеше да бъде на това място, до което стигна. Един човек, колкото й да е силен, не може сам да стигне до победа. А питаш ли се колко по-силни хора си отидоха преди нея. Накрая всеки си получава това, което заслужава.

Да, журито се идентифицира с Жоро, който се отличи с почтеност, уважение, скромност, силен дух, защото и те са носители на същите добродетели. Какво не ти харесва в подобен тип хора? Значи според теб да гласуват за дребната душица Ива, която се изложи със злобата и подлостта си в глупавото драпане за едни пари. Ако мислиш и ти така да прогресираш в живота, далеч няма да стигнеш. Дано нямаш подобен съдружник или спътник в живота...

Мдааа, хубаво е ,че паплачта гледа тия предавания и се вълнува....все, пак пасмината от овце и олигофени трябва да се забавлява..!!!!

Za parvi pat da spe4eli -4ovekat koito iskam !Evala na Joro i Uspeh v Jivota!

Абе че беше пародия тоя сървайвър беше,ама айде ся като е беден да му дадем парите! То така може всички бедни да отидат в сървайвър и да забогатеят........

NE E LUD TOZI, KOITO IZYAZDA BANICATA, A TEZI KOITO MU YA DAVAT. GEORGI GO PLESNAL PO KUHATA KRATUNA CHETVART MILION $$$, ZASHTO DA NE GI PRIBERE? ZALKOTO E, CHE V TAZI MIZERNA TERITORIA, GERGOVCITE , OCHAKVASHTI PARITE DA IM SE IZSIPIYAT OT NEBETO SA MNOGO POVECHE OT TEZI, KOITO GI IZKARVAT S POT I KRAV.

Не виждате ли, че тоя е луд. умело е скрил душевната си нагласа. Този тип заблуди всички ви. Я по-добре погледнете сексуалната му ориентация. Тоя тип мисли само за малки момченца докато си похапва купа с грозде. Да не дава Господ да съм с него в някакво състезание, щото няма да има никакви успехи срещу мен. Когато аз играя срещу него ще съобразя неговата хитрост, лицемерие и селската хитрост, която не е за подценяване.

Който е гледал епизодите на Сървайвър 4 е видял и чул какво отговори Антон Агонцев на въпроса Кой трябва да спечели Сървайвър?. Отговорът: Най-достойния. Следващ въпрос А кой е най-достойния? и отговорът на всички въпроси по форумите - Този за когото накрая да гласуват защото заслужава, а не от немай къде. Това явно не чула (или проумяла) Ива. Действително тя беше силен играч, формално не е нарушила правилата на играта, но настрои тези които трябва да гласуват за победителя против себе си. И се получи закономерното - журито даде победата на Жоро по-скоро не заради качествата му, а гласувайки срещу Ива. Както самата тя каза - един път се участва в Сървайвър и нямаш втора възможност да избереш друга стратегия. Тя спечели много битки, но не и войната (наградата). Дали друга стратегия би я отвела до наградата - не се знае, но поне никой нямаше да я укорява.

Преклонена главица сабя не я сече!

Преклонена главица сабя не я сече!

Не оцелявя ниго най силния , нито най умния , а най ПРИСПОСОБИМИЯ . Браво ЖОРЕ - всички бяхме за теб . А за дадената дума ИВА ще научи , че това не е обещание към мъжа и и трябва да я спазва от сега нататък - иначе ПАРИ НЯМА.

Георги не заслужава да е победител

Ива трябваше да спечели състезанието ,защото така наречените мъже изобщо не бяха такива и ннаистина само хленчеха и се оплакваха как няко им е вдигнал мерника.Щеше да ми е много интересно , ако бяха стигнали точно тези 6 от питог ,даги видя тогава как щяха да се държат .Но тогава мисля ,че най спокойно щяха да изгонят Ива и после да й се радват отстрани и да казват ,колко добър играч е.Издразни ме , че повтаряха как жоро си е държал на думата , а той всъщност на тях не им е давал дума .Просто си седеше и чакаше да дойде неговия миг .И той дойде благодарение на вечната война между половете.Жалко ,че двете ,гласували против Ива бяхатолкова слепи и не прозряха думитеим .А от всички най противен си ми остава Киро ,такава фурнаджийска лопата е.Добре ,че беше Мартинов да го светне да отиде на острова ,че едва ли щеше да се сети.А после си траеше там-лесно е да играеш само срещу един ,нали.Въобще никой от тях не е гледал американския формат ,да види за каква борба става въпрос, всичко е позволено и хората наистина оценяват добрите играчи.Но нека тези ,които гласуваха за Жоро да се огледат в него ,за какво са им тогава всичките тези мускули?

bravo Joro!!!! i az bqh za teb :) Radvam se,4e stigna do tam i pobedi :)

Радвам се за Георги, Ива е боклук.

успех

bravo jorka i uspeh v jivota

Браво Жоре,ти беше честен и истински и затова спечели,а умницитеда духат супата и мислят по въпроса

СЕГА ЧАКАМ ИВА ПУБЛИЧНО ДА СЕ ЗАПЛЮЕ (КАКТО ОБЕЩА ПРЕД СВЕТЛА ДИМИТРОВА), АКО ИЗЛЕЗЕ С ЖОРО НА ФИНАЛ;-)))))))))))))