В новия Биг Брадър ще влизат цели семейства

“Биг брадър”, напълно различен от всичко правено досега, ще започне идната пролет по „Нова телевизия”.

Обратно в новината

Коментари - В новия Биг Брадър ще влизат цели семейства | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искам си тризначките,толкова са зле горките

загубени хора

Мили хора, аз лично гледам Биг Брадър, Цената на Истината, Островът на Изкушението, защото макар и силно манипулирани, тези предавания най-точно се доближават до опознаване на народоспихологията на българина. Колкото и да не ви харесват екзибиционистите в тези предавания, те за съжаление, са представителна извадка на обществото, в което живеем. Гледайки простотиите в това предаване, аз научих много за хората около себе си, дори ако щете за мотивите, които стоят зад техните действия, за начина им на разсъждение, който ми е изцяло чужд. Ако погледнете дори и с малко позитивизъм към това, ще разберете смисъла на поговорката, че Човек се учи от грешките си, а умният човек се учи от грешките на другите. Никой не ви кара да гледате нещо, което не ви допада или да пускате СМС-и, което според мене трябва вече да бъде забранено със закон. Ако не можете да видите положителното в това изключително просташко предаване, т.е. как НЕ трябва да се държите и как НЕ трябва да позволяване на другите да се държат с вас, проблемът си е наистина ваш. Не приемайте априори, че всички, които гледат предаването са простаци и сеирджии, въпреки че по-голяма част са точно такива. За мене лично е много по-голяма простотия да гледаш Сървайвър или Форт Бояр, но когато пуснат новина за това, аз не си счупвам пръстите да пиша коментари, как е супер простотия да колиш агнета и да ги подхвърляш одрани в гъсталака, като в същото време внушваш на елементарния зрител, че най-издръжливия от племето е убил този тигър и така е спасил всички от гладна смърт. Пък и не си спомням някой да е умрял в Биг Брадър. Ако това, което се случи в Сървайвър, се беше случило в нормална държава, сега 3-4 щяха да са в затвора...

Аде без бабите бря!

Най-добре ще е да ви вкарат вътре вас- модераторите от дир.бг,щото глупостите,с които постоянно ни занимавате,идеално ще паснат на високоестетичния стил на това високоинтелигентно и любимо на цял народ предаване...А и поне за малко ще се отървем от вас и каруцарските ви вкусове!

az imam poznato semeistvo ,koeto 6te se kandidatira,za6toto edvam svarzvat dvata kraia i tova e edin 6ans da si poupraviat jivota. az sam za.

Абе, що не вземат да дадат тия пари на някои бедни семейства,дето се трепят по цял ден и едва смогват да изхранват семействата си?! Що за тъпотия е това, т.н. шоу?!Писна ми от простотии на всяка програма!

Нека позная. Пак ще влезне Здравко със жена си и обичайните заподозрени. Аман от простотии вече.

Az otivam na kasting ,mislq da vzema nagradata...Vie se chudete zashto nqkoi hora uspqvat a drugite se oplakvat....

Залъгвайте се че тия 200 000 ще бъдат харизани, ще им вземат акъла за тях..!

Прочитайки първото мнение на ''зрител'' ме отказва да чета каквото и да било. Заглавието ми стига да съм наясно,че съвсем изпростялата нова телевизия, която наскоро загуби малкото си интересни предавания ще продължава да изпростява максимално. След всичките тия бигбрадъровци мога само да им повърна в лицето с чиста съвест , какви олигофрени само. От както я продадоха тая телевизия съвсем заприлича на педерастки канал.Амин!

Samo vode6tite da ne sa Ivan i Andrei.Ne 4e ne si vur6at rabotata,no haide da dadem 6ans i na nqko drug

Ами като има глупаци да пускат SMS за всевъзможни тъпотии, няма шанс да се гледа нещо стойностно по телевизиите.

Ами като има глупаци да пускат SMS ще вървят всякакви глупости по телевизиите.

ДОСЕГА НЯМА СЕМЕЙСТВО ИЛИ ДВОЙКА, КОЯТО ДА Е ВЛЯЗЛА В БИГ БРАДЪР И ДА НЕ СА Я РАЗДЕЛИЛИ. Само Венета Райкова успя да се събере с мъжа си. ПАЗЕТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ!!!!!!!! ТОВА ПРЕДАВАНЕ СЕ ПРАВИ ОТ САТАНИСТИ!!!!!

hehe s sigornost shte se poqvi nqkoi koito na 3,4 sedmiza shte ustanovi 4e deteto ne e negovo pak palna kasha

Като гледах досега какъв кастинг бяхте направили и колко ярки персонажи имаше, не мисля, че и в този сезон е възможно да припознаеш себе си в някого. А това прави шоуто безинтересно. Между впрочем, така е със всички риалита у нас - няма един нормален човек да участва - всички са особняци, чишити, от малцинствата и т.н. и все се търси някаква взаимовръзка между отделните сезони /първо Здравко, после Христина, после и двамата; Мариан и жена му; Тишо пък после и с Венета.... и то омала да му стане на човек/, а като почнем да ги гоним и връщаме......само да пратим по някой sms- айде нЕма нужда!!!

По време на първият BIG BROTHER, гледах предаването Малката сестра и там се обади момче от Приморско и каза,че Здравко ще спечели, защото били приятели с Н. Тупарев,той отсядал лятото в хотела на Здравко.Тогава много не повярвах, макар че по-късно Здравко спечели, но когато по-късно и съпругата му спечели , вече се убедих, че тези ни взимат за канарчета и че всичко е било режисирано с панаирите, които правеше Здравко с Христина. Да има да чака Тупарев да му пратя sms!!!!

mmm

shte vidim kolko shte e interesno

dano sa izvestni li4nosti da vidim koi na kogo jenamu ili muj 6te opane

Добре, че кабеларката ми има 80 програми! :) Имам шанс да се спася от тази простотия. :)

Тъпа, по-тъпа, най-тъпа - НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! Простотията няма граници!!! Пълнете им гушата скъпи съграждани, пускайте SMS до скъсване!

Да бе.Пак Здравко и жена му,Елена и Миро и Мариян и жена му сигурно ще влязат.Все едни и същи хора.

Хммм...и дано този път народът да не е толкова прост да сипе СМС-и...за съжаление едва ли ще стане.Има една чудесна поговорка-гърбавият само гроба го изправя!!!

А може би искате да гледате на негово място някоя тъпа мексиканска сага или глупав турски сериал е добре...щом искате това! Никой не се е отвратил много хора го гледат, но и много не си признават!

Айде Здравко ти си,този път със цялата фамилия и ще имаш вече и софийско жилище.

Ух котьо, шъ пада содомия.

Още ли има кой да геда тея глупости :))))

leleee nqma li swar6vane na tez prostotiiiii sawsem izdiwqha....

много хубаво правят го още по-интересно

едни и същи тъпанари които влизат и излизат.

ПОЧВАЙТЕ ОЩЕ ОТСЕГА СЪС СМС-ИТЕ, уважаеми дами и господа!

съвсем изпростяхме. а онзи, другия свят - на афиширани курви и педали, живее в съвсем друго реалити. гледах днес в На кафе Ивайла Бакалова. Това нещо отде се взе, че си и вярва. а отдолу просяците и парцаливците ще се избием за някой лев. я си спомнете онова долнопробно безумие Цената на истината . ама и СЕМ си мълчи - да си имаме СЕМ-а и оня с папийонката. всичко е пари, братя, и естествен подбор, с цената на всичко. жалко за нас, и това, дето го имахме в душите си, и то си отиде. е, сега приличаме вече съвсем на американци. преди приличахме на руснаци пък. кога ли ще заприличаме на себе си. а може би това е нашият облик....

Боже,тази глупост няма ли край ..........

а бе сетих се , здравко и христина верно , какво стана , сигурно е време за нова награда , вкарайте ги сега пак , чи толкоз интиресни бяхъ.

Нали в България има икономическа криза или се бъркам?От къде толкова много пари и награди за победителите?Май пак глупавия народ ще гласува и ще им даде парите си.Хора вземете да не гласувате и гледате предаването.

mislia 4e tova e straxotna idea.

Незнам какъв ви е проблема на вас! Знаете, колко телевизионни канала има, простро щракнете с дистанционното и готово. Толкова е лесно!

Не искаме Здравко, искаме тризначките!

ок, но деца не трябва да има! нищо лошо няма в това простите да се излагат, а останалите да ги гледат, но ако детето на негъра е нагърче, то детето на простака не винаги е простак!

сега вече ще покажете на цяло простотията в Българие

Кво сте са разплюли бе? Кат са ви много свестни семействата влезте да ви видим кви сте цифки вътре осрани . Ае сиктир - хейтъри тъпи

niama nujda,vsichki sme si otdavna brother-i i ni se nagledaha

какво значи ТЯХ НЕ Е ЗАБАВНО, моля преведи

Докато има кой да гледа, ще има и кой да прави такива предавания! Винаги съм се чудил кои са тези малоумници които пукат смс-и и пълнят гушите на телевизионерите...

По този начин Биг брадър иска да покаже в реални условия взаимоотношенията в българските семейства и начина им на живот

Е хайде,още не започнало и всеки ругае.Чакайте да видим и после да коментираме.Аз лично харесвам това предаване а и сега ще е по различно от предните брадъри.

еей супер, пак ще гледаме здравко и кристина. дано викнат и тризна4ките... баси кефа

хора, кой ви кара да ги гледате? А да гласувате???