Ивана закрива бизнеса

Финансовата криза бръкна в джоба и на голямата фолк звезда Ивана. Певицата се принуди да се лиши от частния си бизнес, защото отчете загуби, писа vip-bg.info.

Обратно в новината

Коментари - Ивана закрива бизнеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Idi kaji che balgarina ne e zlobar. Neprekasnato obsajda godinite na izvestnite hora, edva li ne trqbva da stoqt na edno mqsto i da se chuvstvuvat vinovni che i te rastat na godini. Po logikata na balgarina vseki moje da e na scenata samo dokato e mlad. Hora mislete pozitivno za da vi zastigne i vas dobroto. Chestit rojden den Ivana, badi shtastliva!

Всички Вие драскачи сте голями злобари колко вие гот ако някоя популярна личност има дори и дребни проблеми

кво пишете за тези мърли баста

Боже колко злоба има по нашия свят....спрете се бе хора....арбалета се връща....

mnogo zli hora sa ulgarite,samo se radvat na loshoto i davat nejelano mnenie.kakvo vi interesuva koi kak jivee?gledaite sebe si.... obache kato se poglednete mai vijdate samo kompleksari...

завиждате

Debela svinka!

Като я гледам каква е поничка...няма криза за нея братче, няма

Ей, ненаситен народ...

Van4e, sedi si na masata i nagyvai..samo za tva te biva!!!

DA VI EBA U MURZELIVITE SMOTANQCI !

Ей йй й Ивана би всички рекорди по непубликуване на коментари. и МОЖЕ БИ ЗА ТОВА Я ДЪРЖИТЕ КАТО ВОДЕЩА НОВИНА 2 дена, за да покажете кой е цензурът тук.

Koi el, el, Ivana veche ne e kurva.

Ne e ot krizata. 6oferite kradat nafta :)

дай ми пример за префърцунена рокпевичка , че нещо не се сещам.....

ами Ивана както винаги с нейните мъдри номера и хитрувания.....горка ли окраде тлъсти пари.......то се връща......

ами Ивана както винаги с нейните мъдри номера и хитрувания.....горка ли окраде тлъсти пари.......то се връща......

da spre naprao da pee, che kat q chuq pripadam ot uzhasssssss?

ha ha ha

Skoro niama da e zle Ivana pone do 2020 godia

Голяма новина!!!!!!

losho van4e........

Баща й да спре да надува главите на пътниците с чалга и простотии.Тогава може би ще се качват повече хора в автобуса.Хората като видят,че е той и чакат следващия.Тя нека си пее,но аз не искам да я слушам в автобуса.

И моята свинеферма не върви.Прасетата кахърни и нещат да ядат.

Хе хе, най-после се осъзнала в най-малко две неща: умният БЪЛГАРИН НЕ слуща чалга и второ: навъртяла е километража на годинките си и не е хит - не само в изпълнителския си стил, а и във вейса е поизваксана и най-вече - морално остаряла!Младите са със съвършено нов морал и не се вписват в пенсионерския табиет на пооглупялите и пообеднели чичковци. Така че - в цялата тази музикална суматоха и неминуема криаз, Ивана е доста обръгнало и безинтересно явление.

Хе хе, най-после се осъзнала в най-малко две неща: умният БЪЛГАРИН НЕ слуща чалга и второ: навъртяла е километража на годинките си и не е хит - не само в изпълнителския си стил, а и във вейса е поизваксана и най-вече - морално остаряла!Младите са със съвършено нов морал и не се вписват в пенсионерския табиет на пооглупялите и пообеднели чичковци. Така че - в цялата тази музикална суматоха и неминуема криаз, Ивана е доста обръгнало и безинтересно явление.

Да пееш е лесно. Изискват се цици. Но да имаш фирма е трудно. Трябва мозък.

че и за проститутка не става

Е що ма како Иванке?

Сега ще ходи само по квартални кръчми.

Че тез пусти НАП дават ли на човек върти далаверка, искат данъци мискините......

То и моя баща си закри бизнеса, ама не го даваха в новините.....

Баща и имаше проблеми с очите... та може и затова да закрива фирмата.

ами тя какво образование има, икономика на транспорта ли? ако не , как очаква да управлява компанията успешно? най добре е да си продава семки , това може това прави.

Грешка префърцунените чалгаджийки

Ивана е изненадваща...Скрита лимонка е май..(това е комплимент!) Иначе поп фолк не понасям!!!

Горката тя, завалийката! Какво да кажем ние с гайдите, дето ни отпускат великодушно по 400-500 лева и пак има какво да сложим на Коледната трапеза! Така е в една извратена държава, където за ВИП се имат най-големите простаци, певачки, танцьорки на пилон и ватмани.......

SLYSAITE ME. S DVE DYMI STE KAJA SAMO TOVA. VSIZKI SME XORA NA TAZI ZEMIA. I VSEKI SAM SE SPRAVIA S PREDIZVIKATELSTVATA OT JIVOTA. KAKVITO I DA SA TE. NE TRIABVA DA GLEDAME V ZYJDATA ZINIIA,A DA GLEDAME SEBESI PURVO. NIAMA XORA IDEALNI I SUVURSENNI. ZOVEK SE YZI CIAL JIVOT,OT GRESKITESI. ZESTITA KOLEDA I STASTLIVA NOVA GODINA NA VSIZKI XORA. BUDETE DOBRI. LUBOVTA STE SPASI SVETA.

няма го жоро илиев да я подпре

Който може и който не може тръгна да прави пари от превози. Това е работа за сериозни хора. Надявам се тази криза да отсее плявата от зърното. Ивана да си гледа пеенето и да не се бърка в сериозния бизнес !!!

Влезна НАП и цап!

Да стане кондукторка и докато продава билетчета да припява колкото може. Току виж има повече пътници. Пък и Айтос колко е? Две три кръстовища на кръст. Хората предпочитат пеша да ходят. Хем здравословно, хем не си губят бъбреците с тези раздрънкани каруци (автобуси)

Знаеме я тая хиенка ама и на нея се видя края ! Беше крайно време

tazi kak se naqla,mashaala krava

Тая, дето все повече ми заприличва на по- скоро мъж, отколкото жена, най- накрая започнала да разбира от кризи.. :) Тежък е живота, когато не живееш на гребена на измислената звездна слава.. Така ще се получи не след дълго и в самия им измислен чалга- фолк бизнес.. :) по- скоро трябва цялата чалга сбирщина да обяви ФАЛИТ! Те са фалирали умствено, сега вече наближава и на практика да се случи това.. Да позалязват една по една звездите... Изм им балон ще се спука... И тогва ще изпаднат в немилост, както е тъпака Веско Маринов, който сам вече не знае какво да захване да пее, само и само да е звезда... Смешн работа..

Е то се иска и малко акълец!!! То инак всеки ще върти бизнес и ще стане милионер....Иванка да си пее по кръчмите, само за това я бива!

Че тя ако не може да изкара няколко месеца на загуба егати фирмата ........ Явни всички са свикнали само по 100-200% печалби да вадят и малко , като го закъсат айде фалирахме ...........

Кризата или данъчните проверки на новото правителство объркаха бизнеса на фолкпевачката?

А, ето ти една идея за печеливш бизнес. Легни и си вдигни краката на шест без десет, в това положение, някои от твоите колежки бая печелят.