Роси Иванова се съблече в новогодишна фотосесия

Убийствената носителка на титлата „Мис България 2005” Росица Иванова е на корицата на новия Playboy.

Обратно в новината

Коментари - Роси Иванова се съблече в новогодишна фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да говорите РОСИ е върхъ от творението на природата

2 puti sedmi4no na masaj i spa a v ostanaloto vreme?? Hodi na ve4eri s konsumazia....Jalko za krasotata i stila...Jalko za rannoto stavane..Jalko za vsi4ko..Kataloga s modelite ,Rosi..znaesh...

Ама едни разбирачи сте се навъдили, направо нямам думи.

роси е една обикноведно бедно момиче от русе, познавах я преди да доиде в големя град и да започне да спи с чички за да успее. успия ! но е толкова глупава и обикновена. ясно ни е че има доста фотошоп а и чичо ще и бутне парички за нови парцалки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Роси е красиво момиче, но тея пичове така им замазват физиономиите,че все едное друг човек ..доста зле

Хубава е, но за пръв път я чувам, с какво е известна?

i mi slojete komentara)

ama vsi4kite deto se snimat za tozi Playboy se snimat v taq na6tupenata poza na koricata.Malko da se sepnat ti fotografi,4e samo liceto de ima edna im e razli4no :D

кич и порнография! докога?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Известна е с това, че е от Русе :)))

mai e ponapulniala .....izglejda dosta debela

голем задник ,големо нещо :-D

Gotina e, samo dupeto i ne me kefi, nqkvo spleskano i bezformeno e.

Как ,така е най-известна ?Дори не съм чувала ,за нея. Щом им харесва ,не е лошо.Те си поемат сами риска. А колко е красива това е друг въпрос. Всеки си има красота, едни с тяло ,други с ум.

За мен тя е най-красивата мис Б-я заедно с Теди Бургазлиева.НЕ ОДОБРЯВАМ,че се снима гола.Нима беше необходимо.Съжелявам ми в очите!!

тя кога въобще се облича

и с какво се занимава това момиченце освен че през два месеца се сублича за някое списание?!жените в тая дурява са просто отврат, струват по-малко от една кола.а наи-красивата мис булгаря е наталя гуркова,тази няма и частица от неината красота и класа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Krasiva e :) Gneven interesno mi e da cheta komentarite ti, tozi e vtoriq na kogoto popadam :)

Адски красива е ,въпреки че фотосесията не е станала сполучлива.Роси е най-красивата ни Мис България.И най-красивата популярна българка.

НЕЕЕ.. НИКОГА ДОСЕГА НЕ СА Я СНИМАЛИ ГОЛА, НЕЕЕЕ...

....i takaa mutresite si ka4vat akciite za pred bogatite 4i4kovci : )

Ей администратор ли си модернатор ли си?Защо не пускаш коментарите-бастун такъв

Бих я насурвакъл за здраве яката!!!

kato nqma kakvo pove4e da dade6-se sabli4a6...

ЗА МОРАЛА И ЗА ГОЛОТО ТЯЛО: Животът е ковач. Кове съдбите на проста наковалня с грозен чук. С вода и с огън прави ни честити и пуска ни в калъп един след друг. Жена и мъж - това са двата пола, от раждането в радост до смъртта. По право всяка твар се ражда гола. Човекът в дрехи търси красота. По принцип дрехите красят човека. Но питам се не са ли суета? Не скриваме ли тъй от пантивека онази първобитна чистота? Моралът се променя с вековете, но още пази дивия си зов. Обичаме най-много часовете, когато голи правим днес любов. Свещена простота! О, мили Боже! Направил си човека ти от кал. Но сам се увери. Уви! Не може човекът да живее без морал. Откъсна Ева ябълка нарочно. Изгони ги от рая ти, нали? Облече ги и станаха порочни. Не е добре с морал да прекалиш! Животът е ковач. Кове съдбите на проста наковалня с грозен чук. Под дрехите си крием май чертите на нашия ковач живот напук!

Роси, наистина си най-красивата Мис, избирана до момента!

Ами моята приятелка има същото тяло, само дето прическата и е друга, хъм :)) май няма да си купя точно този брой.. но пък ще намажа от половинката..със сигурност:))!

МОЛЯ ТЕ НЕ НИ УБИВАЙ! ДОСТАТЪЧНО НАКАЗАНИЕ Е, ЧЕ ТЕ ГЛЕДАМЕ!

С какво точно и на кого е е известна тази най-известна българка?

сега прекрасната фотосесия ,ще украсява всевъзможни овехтели стени на гаражи,сервизи и сенници на автобуси...честито ...

А честит резил на родителите си за Коледа ще поднесе. Всички съседи да и видят голия задник и да се подсмихват разминавайки се с баща и.

Явно го е закъсала за пари!

абе нещо я бяха позбравили