“Шерлок Холмс“ изпревари ”Аватар”

Най-новата филмова версия на историята на Шерлок Холмс на режисьора Гай Ричи поведе класацията в САЩ, измествайки от върха скъпата 3D продукция на Джеймс Камерън “Аватар“. Филмът на Ричи, в който главната роля се изпълнява от Робърт Дауни Младши, донесе 24.9 милиона долара по време на първия ден от премиерата си, петък, 25 декември по данни на Warner Bros. Pictures.

Обратно в новината

Коментари - “Шерлок Холмс“ изпревари ”Аватар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шерлок холмс е наистина невероятен филм. отдавна не бях гледал толкова добър филм.

Аватар е най-хубавият филм, който съм гледала или поне един от най-хубавите!!!Наист е невероятен!!!Много е истински, въпреки че е така измислен! :)

страхотен филм!!!!!!!!!!!!!! най-после нещо интересно за гледане!

super

Аватар е страхотен филм...заслужава си да се гледа, страхотни ефекти, супер интересен и новаторски по дух !!

Къде прочетохте, че Шерлок Холмс е изпредварил Аватар. Информация от IMDB.COM: USA Box Office Estimates for the weekend starting 25 December 2009 Avatar: $75,000,000 Sherloc Holmes : 65,380,000 Наистина Холмс ще бъде добро филмче, но в близките 3-4 години не се очаква нещо по-добро от Аватар.

Не зная как възприемате това, но за мен е добра новина. Старият Шерлок,прочетен по нов начин е по интересен от новото 3Д пък било то и от Дж.Камерън.

Аватар е култов !!! И задължително трябва да се гледа на 3D !!!

Чакайте да свърши уикенда и тогава я пишете тази новина. Все пак Аватар беше предишната седмица и все още му предстоят гледания. Всеки, който го е гледал иска да го гледа пак, защото 3D-то е умопомрачително и създадено за филма, а не заради самото 3D. Този филм го виждам като Титаник - ще има издигания и спадове... но ще се гледа поне 2-3 месеца и ще е в топ 10 по приходи ;)